Savjetnik

SAD: Ukinut kućni pritvor saradniku Trampove kampanje

VAŠINGTON - Američki federalni sudija danas je ukinuo kućni pritvor Ričardu Gejtsu, saradniku bivšeg menadžera predsjedničke kampanje Donalda Trampa, Pola Manaforta.

Tramp optužio agenta FBI za izdaju

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp optužio je "za izdaju" agenta Federalnog istražnog biroa (FBI) koji je isključen iz istrage specijalnog savjetnika Roberta Malera o navodnom ruskom miješanju u izbore u SAD.

Trampovom savjetniku nuđeni milioni da uhapsi Gulena?

VAŠINGTON - Specijalni istražitelj Robert Miler utvrđuje da li je prvi savjetnik Donalda Trampa Majkl Flin bio umiješan u plan da uhapsi Fetulaha Gulena i izruči Turskoj.

Mladi lako dižu ruke od braka

Predrasude o uslugama porodičnog savjetovanja polako se ruše i sve veći broj ljudi kod nas traži pomoć. Prema riječima stručnjaka, muškarci danas jednako često potraže pomoć kao i žene, što ranije nije bio slučaj. Primjetno je i da mladi nemaju strpljenja za rješavanje problema, jer bi sve odmah i sada.

Direktor IDDEEA na odlasku sam sebe imenovao za savjetnika direktora

BANJALUKA - Edim Nesimi imenovan je za savjetnika direktora Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) samo nekoliko dana nakon što je podnio ostavku na direktorsku poziciju u toj agenciji obrazloživši taj potez zdravstvenim problemima.

Najčitanije