Sberbank Banjaluka

Sberbank Banjaluka: Najveće povjerenje klijenata

BANJALUKA - Sberbank Banjaluka se ove, kao i prošle godine pozicionirala kao prva najčešće preporučena banka među svim korisnicima bankarskih usluga u Republici Srpskoj.

Poslovnica Sberbank u Trebinju neometano i bezbjedno nastavlja s radom

BANJALUKA - U poslovnici Sberbank Banjaluka u Trebinju u petak rano ujutro je aktiviran alarm usljed upotrebe vatrenog oružja nepoznatog lica. Na poslovnici Banke utvrđena su oštećenja, nastala upotrebom vatrenog oružja.

Sberbank Banjaluka i ove godine podržala akciju “Movember”

Neformalno Udruženja građana "Superbrke" sedmu godinu zaredom organizuje humanitarnu akciju Movember u Banjaluci, koja ima za cilj da se probudi svijest o muškim bolestima, odnosno u borbi protiv raka testisa i prostate.

Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu

Sberbank Banjaluka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu.

Uz Sberbank Banjaluka i Mastercard® osvojite putovanje u Moskvu

Sberbank Banjaluka u saradnji sa kompanijom Mastercard® organizuje veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u jedinstvenu Moskvu. Nagradna igra je počela 1. oktobra i trajaće do 30.oktobra 2019. godine.

Sberbank donirala računar bolnici iz Prijedora

Sberbank Banjaluka nastavlja uspješnu saradnju sa JU Opštom bolnicom “Dr. Mladen Stojanović” iz Prijedora.

Sberbank Banjaluka donirala projektor OŠ "Jovan Cvijić" iz Banjaluke

Sberbank Banjaluka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u junu donirala projektor Osnovnoj školi "Jovan Cvijić" iz Banjaluke, i na taj način obezbjedila savremeniji način odvijanja nastave.

Sberbank Banjaluka – "U ritmu malih i velikih želja"

​Ukoliko planirate da renovirate stan ili pronađete svoj novi dom iz snova, ako maštate o savršenom odmoru na omiljenoj destinaciji ili želite novi automobil, Sberbank Banja Luka Vam nudi rješenje - Nenamjenski i zamjenski kredit pod sloganom „U ritmu malih i velikih želja“.

Sberbank Banjaluka otvorila novu poslovnicu u Bijeljini

​Sberbank Banja Luka otvorila je vrata nove poslovnice u Bijeljini, čime je proširila svoju poslovnu mrežu. Otvaranjem nove poslovnice, građanima Bijeljine biće omogućena još bolja i kvalitetnija usluga, jer Sberbank je banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit svojih klijenata i zajednice u kojoj posluje.

Ružica Maran srećni dobitnik nagradne igre Sberbank a.d. Banjaluka

Sberbank a.d. Banjaluka je u periodu mjeseca oktobra u još jednoj uspješnoj saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala nagradnu igru „Velika Mastercard nagradna igra“.

Najčitanije