Sebastijan Kurc

Kurc: Istorijski rezultat, prioritet rad na dobrobiti Austrije

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), koja je postigla ubjedljivu pobjedu na današnjim prijevremenim parlamentarnim izborima, Sebastijan Kurc izrazio je veliku zavalnost glasačima i kazao da se sada stranke moraju okrenuti radu za dobrobit Austrije.

OVP ubjedljivi pobjednik, FPO najveći gubitnik izbora u Austriji

BEČ – Narodna partija Austrije (OVP) bivšeg premiijera Sebastijana Kurca ubjedljivi je pobjednik današnjih prijevremenih parlamentarnih izbora u Austriji, a doskorašnji koalicioni partner Slobodarska stranka (FPO) žestoko je uzdrmana zbog korupcionaške afere, i pretrpjela je teški poraz.

Vučić podržao Kurca

BEČ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je lidera Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijana Kurca na predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima u Austriji, koji će se održati u nedjelju.

Hakeri upali u sistem partije Sebastijana Kurca

​BEČ - Iz centrale Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijana Kurca, tokom hakerskog napada koji je nedavno otkriven, za sada nepoznati hakeri ukrali su ogromnu količinu podataka koje datiraju od devedesetih godina do danas.

Sumnjivi sajt napada Kurca i njegovog prijatelja

BEČ - Predizborna kampanja za prijevremene parlamentarne izbore u Austriji, zakazane za 29. septembar, počela je odavno, a sada kreće i etapa u kojoj se iznosi navodni "prljavi veš" nosilaca liste.

Kurc vodi u anketama u Austriji

BEČ - Narodna partija Austrije (OVP) Sebastijana Kurca i dalje ubjedljivo vodi u istraživanjima javnog mnjenja, koja pokazuju da postoji veliki broj neodlučnih Austrijanaca.

Kurc neće u poslaničku klupu

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc, čijoj je vladi juče parlament izglasao nepovjerenje, neće preuzeti mjesto šefa poslaničkog kluba stranke, ni poslaničko mjesto.

Kurc: Danas je odlučio parlament, u septembru odlučuje narod

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc, kojem je parlament danas izglasao nepovjerenje, poručio je da promjene koje je započeo neće moći da zaustave.

Pala Vlada Sebastijana Kurca

BEČ – Poslanici austrijskog parlamenta izglasali su nepovjerenje Sebastijanu Kurcu, austrijskom kancelaru i njegovoj Vladi.

Ukoliko padne, Kurc bi bio kancelar sa najkraćim mandatom

BEČ - Ukoliko austrijski parlament danas izglasa nepovjerenje prelaznoj vladi kancelara Sebastijana Kurca ovaj mladi političar bio bi kancelar sa najkraćim mandatom.

Najčitanije