Sebastijan Kurc

Oglasio se Kurc poslije dužeg vremena

BEČ - Bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc, poslije dužeg vremena, oglasio se u javnosti i to preko društvenih mreža.

Za studiju "Kurc je kao paun" potrošeno 155.000 evra

BEČ - Ministarstvo finansija Austrije objavilo je na svom sajtu istraživanja u vezi sa kojima Tužilaštvo za privredni kriminal i korupciju vodi istragu protiv nekadašnjeg kancelara Sebastijana Kurca, a samo jedno od njih koštalo je čak 155.000 evra.

Austrijancima Nehamer bolji kancelar od Kurca

​BEČ - Austrijanci smatraju da je novi kancelar Karl Nehamer bolji šef vlade od svog prethodnika Sebastijana Kurca, pokazuje istraživanje javnog mnjenja televizije ATV.

Kurc dobio novi zadatak

​BEČ - Bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc, koji je podnio ostavku krajem godine na sve funkcije i povukao se iz političkog života Austrije, dobio je novu funkciju - u Evropskom savjetu za toleranciju i pomirenje (ECTR).

Poznato za koga će Kurc raditi u SAD

BEČ - Bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc karijeru izvan politike gradiće, kako se ranije saznalo u SAD, a sada je poznato i kod koga - savjetnika i donatora bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, milijardera Petera Tila.

Kurc potpisao ugovor za posao u SAD

BEČ - Bivši austrijski kancelar, nekada najmlađi šef vlade u svijetu, Sebastijan Kurc potpisao je ugovor o novom zaposlenju, i to u SAD.

Kurc se zvanično oprostio od parlamenta

BEČ - Doskorašnji lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc danas se zvanično oprostio od poslaničkog mandata, ali i od pratilaca na društvenim mrežama.

Sebastijan Kurc: Od "vunderkinda" do najmlađeg političkog penzionera u istoriji

Austrija se zaljuljala s najavom Sebastijana Kurca da se povlači iz politike.

Koliku će Kurc primati naknadu nakon povlačenja sa političke scene

​BEČ - Nakon potpunog povlačenja sa političke scene Austrije, nekadašnji kancelar Sebastijan Kurc gubi platu šefa poslaničkog kluba, ali samo dijelom, i to ne odmah.

Nehamer preuzima OVP i mjesto kancelara Austrije?

​BEČ - Nakon povlačenja Sebastijana Kurca iz političkog života Austrije sve ukazuje na to da će ministar unutrašnjih poslova Karl Nehamer preuzeti vođstvo Narodne partije (OVP) i mjesto kancelara.

Kurc se povukao: "Bila mi je čast da služim zemlji 10 godina"

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), bivši kancelar Sebastijan Kurc saopštio je danas da se povlači sa svih političkih funkcija i najavio da otvara novo poglavlje u kojem želi više da se posveti porodici i sinu Konstantinu, koji se rodio prije nekoliko dana.

Sebastijan Kurc se povlači iz politike

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP), nekadašnji kancelar Sebastijan Kurc, povlači se iz politike.

Kurcov sin dobio ime Konstantin

BEČ - Lider Narodne partije Austrie (OVP) Sebastijan Kurc objavio je danas da će sinu, koji je juče rođen, dati ime Konstantin.

Sebastijan Kurc postao otac - dobio sina

BEČ - Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc postao je danas otac.

Sebastijanu Kurcu ukinit poslanički imunitet

BEČ - Šefu poslaničkog kluba Narodne partije Austrije (OVP), nekadašnjem kancelaru Sebastijanu Kurcu, danas je parlament ukinuo poslanički imunitet u cilju nastavka istrage koju vodi Tužilaštvo za privredni kriminal i korupciju.

Najčitanije