Sedmica

Evropska sedmica mobilnosti u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju će u narednom periodu biti postavljena dva stacionarna radara za kontrolu brzine kretanja vozila i obilježeni pješački prelazi oko školskih objekata, a u saradnji s Agencijom za bezbjednost saobraćaja Srpske realizovaće se i zajednički projekat bezbjednog prelaska preko ulice kod Osnovne škole "Vuk Karadžić".

U Bijeljni počela sedmica urbane mobilnosti

BIJELJINA - Nizom aktivnosti primjerenih za građane svih uzrasta, a kojima će biti promovisani aktivni načini kretanja, odnosno alternativna prevozna sredstva, Grad Bijeljina će od 16. do 22. septembra drugi put obilježiti Evropsku sedmicu urbane mobilnosti (ESUM).

Izvučena loto "sedmica", prva ove godine

U večerašnjem 16. kolu igre na sreću loto izvučena je "sedmica" vrijedna 2.250.000 evra, a srećni dobitnik uplatio je listić u Kučevu.

Loto sedmica oštetila RS za 2,2 miliona KM poreza na dobitak

BANJALUKA - "Lutrija Republike Srpske" uputila je dopis Ministarstvu finansija Republike Srpske kojim predlažu da se problem s isplatom poreza na dobit u igri "Loto sedmica" riješi tako da se izmijeni postojeći Ugovor o poslovnoj saradnji između "Lutrije Republike Srpske" i "Državne lutrije Srbije", a zbog kojeg je, prema nezvaničnim informacijama, Republika Srpska oštećena za najmanje 2,2 miliona KM.

Sedmica italijanskog filma širom BiH od 5. do 9. novembra

Sedmica italijanskog filma u Bosni i Hercegovini održaće od 5. do 9. novembra 2019. godine u brojnim bosanskohercegovačkim gradovima u sklopu VII Sezone italijanske kulture u BiH.

Izvučena Loto sedmica, dobitniku 1,65 miliona evra

U 75. kolu igre na sreću Loto, Državne lutrije Srbije, ove večeri izvučena je sedmica vrijedna 1,65 miliona evra.

Izvučena Loto sedmica, treći put zaredom

BEOGRAD / - U 41. kolu igre na sreću "Loto" večeras je, treći put zaredom, izvučena sedmica, a vrijednost glavne premije je 35 miliona dinara (oko 300.000 evra).

Sedmica sestrinstva: Medicinske sestre, tehničari i babice glavni pokretači

BANJALUKA - Udruženje medicinskih sestara, tehničara i babica RS i Strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara RS nizom aktivnosti obilježili su Sedmicu sestrinstva u periodu od 6. maja do 12. maja.

Sve više kompanija uvodi četvorodnevnu radnu sedmicu

BERLIN - Kompanije širom svijeta počinju da smanjuju radnu sedmicu na četiri radna dana jer je primijećena bolja produktivnost, motivisanije osoblje i manje iscrpljenosti na poslu.

Rade Šinik iz Gradiške "ogrebao" Audi A3

BANJALUKA - Rade Šinik iz mjesta Kijevci, kod Gradiške, srećni je dobitnik četvorotočkaša audi A3, kojeg je ogrebao na grebalici "sedmica" "Lutrije Republike Srpske".

Najčitanije