Sedmica

Izvučena Loto sedmica

BEOGRAD - Večeras je izvučena sedmica na Lotu vrijedna 2,5 miliona evra.

Gudeljević: Cilj Evropske sedmice sporta da se mladi aktiviraju

Ministar civilnih poslova u Savjetu ministara Ankica Gudeljević izjavila je danas u Brčkom povodom Evropske sedmice sporta da je svrha svih aktivnosti koje je Evropska unija pokrenula u okviru te manifestacije da se mladi aktiviraju i bave sportom.

Plus size modeli prvi put prošetali pistom u Milanu

Sedmica mode, koja se održava u italijanskom Milanu, polako ali sigurno pravi korake naprijed u otklanjanju njenog najvećeg problema - nedostatka različitosti, te su, prvi put u dugoj istoriji ove modne smotre, pistama prošetali plus size modeli.

Pedalanjem do zdravog načina života i ekološke odgovornosti

Preko 150 bijeljinskih biciklista svih uzrasta učestvovalo je danas u pedalanju dugom oko deset kilometara od kanala Dašnica do Eko-vizitor centra "Jezera" i tako se pridružilo obilježavanju Evropske sedmice urbane mobilnosti.

Evropska sedmica mobilnosti u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju će u narednom periodu biti postavljena dva stacionarna radara za kontrolu brzine kretanja vozila i obilježeni pješački prelazi oko školskih objekata, a u saradnji s Agencijom za bezbjednost saobraćaja Srpske realizovaće se i zajednički projekat bezbjednog prelaska preko ulice kod Osnovne škole "Vuk Karadžić".

U Bijeljni počela sedmica urbane mobilnosti

BIJELJINA - Nizom aktivnosti primjerenih za građane svih uzrasta, a kojima će biti promovisani aktivni načini kretanja, odnosno alternativna prevozna sredstva, Grad Bijeljina će od 16. do 22. septembra drugi put obilježiti Evropsku sedmicu urbane mobilnosti (ESUM).

Izvučena loto "sedmica", prva ove godine

U večerašnjem 16. kolu igre na sreću loto izvučena je "sedmica" vrijedna 2.250.000 evra, a srećni dobitnik uplatio je listić u Kučevu.

Loto sedmica oštetila RS za 2,2 miliona KM poreza na dobitak

BANJALUKA - "Lutrija Republike Srpske" uputila je dopis Ministarstvu finansija Republike Srpske kojim predlažu da se problem s isplatom poreza na dobit u igri "Loto sedmica" riješi tako da se izmijeni postojeći Ugovor o poslovnoj saradnji između "Lutrije Republike Srpske" i "Državne lutrije Srbije", a zbog kojeg je, prema nezvaničnim informacijama, Republika Srpska oštećena za najmanje 2,2 miliona KM.

Sedmica italijanskog filma širom BiH od 5. do 9. novembra

Sedmica italijanskog filma u Bosni i Hercegovini održaće od 5. do 9. novembra 2019. godine u brojnim bosanskohercegovačkim gradovima u sklopu VII Sezone italijanske kulture u BiH.

Izvučena Loto sedmica, dobitniku 1,65 miliona evra

U 75. kolu igre na sreću Loto, Državne lutrije Srbije, ove večeri izvučena je sedmica vrijedna 1,65 miliona evra.

Najčitanije