Seks

Pilula koja ubija seks

Lijekovi protiv bolova mogu škoditi potenciji kaže istraživanje magazina Spine. Istraživači su pregledali medicinske kartone više od 11.000 muškaraca i otkrili da da 19 odsto onih koji su redovno koristili jake ljekove protiv bolova, takođe dobijali ljekove i za erektilnu disfunkciju.

Ove promjene probudiće strastven seks s početka veze

Možda ste partner i vi mogli da se pohvalite impresivnim intimnim životom, ali vremena se mijenjaju pa nemojte da se začudite ako vašom spavaćom sobom odjednom zavlada monotonija. Isti obrazac ponašanja ili "scenario" koji pratite možda ubija strast, a da toga niste ni svjesni.

Većina muškaraca mašta o seksu na ovom mjestu

Da muškarcima krevet definitivno nije najnapetije mjesto za vođenje ljubavi, pokazalo je istraživanje koje je proveo jedan proizvođač prezervativa.

Nije ljubomora: Ipak, reci koliko si ih imala dosad?

Dugo se kroz istoriju čovječanstva moral žene vezivao za čednost i nevinost. I dug su put žene prešle da bi nevinost prestala da ih određuje kao "poštene" ili ne.

Žena koja je svijetu donijela seksualne igračke

Otvorila je prvi seks-šop svijeta. Beate Uze je imala pionirsku ulogu u oblasti erotskih proizvoda i revolucionarne poslovne ideje. Ohrabrivala je ljude da pokažu više strasti. Danas bi napunila 100 godina.

Razgovor s prijateljicama utiče i na vašu igru pod plahtama

Nekada je dobro slušati svoje prijateljice, a nekada to i nije najbolja opcija za vas. Najbolje je družiti se sa srećnim parovima koji svoju pozitivnu energiju mogu prenijeti i na vas.

Dobre i loše strane seksa pomirenja

Seks i te kako može da izazove zavisnost.

Kad su žene najraspoloženije za akciju, a kad muškarci

Prema istraživanju koje je provela kompanija Lovehoney koja se bavi seks-igračkama, sat može biti krivac za sve propuštene prilike za seks. Naime, muškarci su pohotni najčešće ujutro, dok su žene češće pohotne noću.

Neplaniran, spontan, strastven - koji seks je najbolji?

U praksi, dobar seks ne liči na filmski, a tek ne na seks iz filmova za odrasle.

Poslije seksa ima kajanja: Za čim žale muškarci, za čim žene

Svi mi žalimo zbog nečega ili nekoga, ali zanimljivo je da su kod muškaraca i žena, kada je o seksu riječ, često u pitanju dijametralno suprotne stvari.

Najčitanije