Seksualno uznemiravanje

Pokrenuta istraga protiv Plasida Dominga

Udruženje koje zastupa operske pjevače i osoblje "Američkog esnafa muzičkih umetnika" saopštilo je da je pokrenulo sopstvenu istragu o seksualnom uznemiranju koje je navodno počinio čuveni operski pjevač Plasido Domingo, navodeći da nije sigurno u rezultate istrage operskih kompanija.

Plasido Domingo nastupa prvi put poslije optužbi

Slavni operski pjevač Plasido Domingo vraća se na pozornicu večeras na Festivalu u Salcburgu, u prvom nastupu od kada ga je devet žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Plasido Domingo optužen za seksualno uznemiravanje

Više žena optužilo je slavnog operskog pjevača Plasida Dominga za seksualno zlostavljanje.

Djevojka spaljena jer je prijavila seksualno uznemiravanje

Nusrat Jahan Rafi natopljena je kerozinom i zapaljena u jednoj Bangladeškoj školi. Samo dvije sedmice prije, prijavila je da ju je direktor škole seksualno uznemiravao, te je zbog tog poteza osuđena na groznu smrt, prenosi BBC.

Učitelj seksualno uznemiravao učenicu, mediji objavili šokantan snimak

Društvene mreže u Rusiji "gore" nakon što je objavljen šokantan snimak na kojem učitelj seksualno uznemirava učenicu.

Svaki treći anketirani službenik UN bio žrtva seksualnog uznemiravanja

NJUJORK - Svaki treći službenik organizacije Ujedinjenih nacija (UN) koji je učestvovao u anketnom istraživanju naveo je da je bio žrtva seksualnog uznemiravanja u protekle dvije godine.

Katolički sveštenik osuđen zbog prikrivanja zlostavljanja djece

SIDNEJ - Katolički nadbiskup u Australiji Filip Vilson osuđen je na 12 mjeseci zatvora zbog prikrivanja slučajeva seksualnog zlostavljanja djece sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Pacijent dobojske bolnice dodirivao pacijentkinju, pa nasrnuo na medicinare

DOBOJ - Nasilje u porodici koje je počinio Teslićanin E.K. (54) dovelo ga je u Službu psihijatrije dobojske bolnice "Sveti apostol Luka", a to što je u ovu zdravstvenu ustanovu doveden u pratnji policije nije ga pokolebalo da nasrne na pacijentkinju u bolničkom toaletu.

Kozbiju određen kućni pritvor u Filadelfiji

Komičaru Bilu Kozbiju određen je kućni pritvor u njegovom domu u Filadelfiji dok ne bude donijeta konačna presuda povodom optužbi protiv njega za seksualno zlostavljanje.

Inspektori ušli u Dom zbog optužbi za zlostavljanje štićenica

BANJALUKA - Inspektori Policijske uprave Banjaluka ušli su juče u Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" Banjaluka kako bi ispitali navode da portiri Radoslav Stakić i Milorad Jerilović dolaze na posao u pijanom stanju i seksualno i verbalno uznemiravaju štićenice, ali i radnice.

Najčitanije