Seksualno uznemiravanje

Ema Votson donirala milion funti za borbu protiv seksualnog uznemiravanja

Zvijezda serijala filmova o Hariju Poteru Ema Votson donirala je milion funti za novu kampanju namijenjenu pomoći osobama pogođenim seksualnim uznemiravanjem.

Katrin Denev se izvinila žrtvama seksualnog zlostavljanja

Francuska glumica Katrin Denev izvinila se žrtvama seksualnog zlostavljanja zbog toga što je bila jedna od 100 istaknutih žena koje su potpisale otvoreno pismo u kome se navodi da su kampanje protiv seksualnog zlostavljanja otišle predaleko.

Katrin Denev i 99 žena protiv puritanizma

Poznate Francuskinje na čelu sa proslavljenom glumicom Katrin Denev upozorile su na opasnost od širenja "talasa puritanizma" kao posljedica debate o pokretu "MeToo" koji se bori protiv seksualnog uzmeiravanja.

Drugaricu spasila od pijanog napasnika

FOČA - Dalibor Draško (33) uhapšen je zbog sumnje da je pod okriljem noći na šetalištu u blizini fočanske OŠ "Sveti Sava" seksualno uznemiravao dvadesetogodišnju studentkinju T.P., a koju je od napada uspjela spasiti drugarica M.K., sa kojom se kući vraćala iz grada.

Kontroverzni profesor Spaso Šakota dobio otkaz u Tehnološkoj školi

BANjALUKA - Spaso Šakota (59), koji je zbog seksualnog uznemiravanja učenica početkom oktobra osuđen na šest mjeseci zatvora, više nije zaposlen u Tehnološkoj školi u Banjaluci, gdje je godinama radio kao profesor fizičkog vaspitanja.

Buš ponovo optužen za seksualno uznemiravanje

VAŠINGTON - Kako javlja "BBC", pojavila se nova optužba na račun bivšeg predsjednika SAD-a, Džordža Buša starijeg.

Profesor iz Negotina osumnjičen za uznemiravanje učenica

NEGOTIN - Profesor iz Negotina čiji su inicijali V.I. (44) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao učenice.

Poznati komičar optužen za seksualno uznemiravanje

Američkog komičara Luisa C. K. (50) optužilo je pet žena za seksualno uznemiravanje.

I Dastin Hofman optužen za seksualno uznemiravanje

Književnica Ana Grejam Hanter (49) otkrila je da ju je američki glumav Dastin Hofman (80) uznemiravao na setu filma 'Death of a Salesman' 1985. godine, gdje je ona radila kao pripravnica.

Najčitanije