Sela

Intesi Sanpaolo znanje visoko na listi, donacija za SOS Dječja sela

Intesa Sanpaolo banka BiH svoje strateško opredjeljenje ka društveno odgovornom poslovanju integrira u svakodnevne aktivnosti usmjerene, između ostalog, i na zajednicu, a među ključnim korporativnim vrijednostima znanje je visoko na listi prioriteta.

SOS predstavnici od sada na ulicama Sarajeva, sreća je znati srcem dati

Predstavnike SOS Dječijih sela BiH od danas možete sresti na ulicama Sarajeva i u tržnim centrima u okviru novog projekta "Sreća je znati srcem dati". Cilj projekta je olakšati svim sugrađanima način doniranja i to otvaranjem trajnog naloga na licu mjesta zajedno sa SOS predstavnicima.

Prodaja domaćih proizvoda ispred zgrada

BANJALUKA - Prema projektu Centra za razvoj poljoprivrede i sela, ove godine planirana je prefabrikacija velikih poslovnih kontejnera koje bi dali na raspolaganje poljoprivrednim proizvođačima kako bi u nekoliko većih naselja mogli prodati ono što proizvedu, kazao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor ovog centra.

Voda ugrozila puteve u trebinjskim selima

TREBINJE - Kišne padavine koje već nekoliko dana ne prestaju na području grada Trebinja ugrozile su putne dionice u trebinjskim selima Orašje i Velja Gora, ali ne prijete kućama i situacija je pod kontrolom.

Sela na Sokocu bez struje

SOKOLAC - Sokolačka sela Bare, Kalauzovići i Vrhovine ostala su bez struje zbog obilnih snježnih padavina, a ekipe rade na otkalnjanju kvarova, rečeno je Srni u elektrodistributivnoj Radnoj jedinici Sokolac.

U Trebinju se stotine hiljada maraka ulaže u bolje puteve

TREBINJE- Grad Trebinje će do kraja ove građevinske sezone, odnosno, dok bude radila asfaltna baza, uložiti nekoliko stotina hiljada maraka u asfaltiranje gradskih, prigradskih i seoskih puteva.

Internet platforma "Plodovi sela" povezaće proizvođače i potrošače

U Banjaluci je danas predstavljena internet platforma "Plodovi sela" (www.plodovisela.com), koja ima za cilj da poveže individualne poljoprivredne proizvođače i potrošače.

"Maratonom prijateljstva" za svjetliju budućnost SOS porodica

SOS Dječija sela BiH pozivaju sve da se pridruže "Maratonu prijateljstva" i mjesečno doniraju isti iznos SOS porodicama, otvaranjem trajnog naloga.

Korona oživjela podgrmečka sela

SANSKI MOST - Pandemija virusa korona zarobila je gradove u Bosni i Hercegovini i umnogome zaustavila život u njima, ali je oživjela podgrmečka sela kao nikada u posljednjih dvadesetak godina.

Djeca iz SOS dječijih sela nas trebaju više nego ikada

Neizvjesni dani, prepuni brige koje svi živimo, nisu i ne mogu zaobići one najranjivije, djecu koja odrastaju u SOS Dječijim selima BiH.

Najčitanije