Selektor

UEFA uvodi promjenu koja će olakšati selektorima posao na EP

Broj igrača koji će selektori fudbalskih reprezentacija moći povesti na Evropsko prvenstvo povećaće se sa 23 na 26. Ovo je zasad preporuka UEFA, koja stiže zbog pritiska koji se igračima stvara usljed pandemije, odnosno zgusnutog rasporeda i velikog broja utakmica u kratkom vremenu.

Klop: Nisam kandidat za selektora Njemačke

Ne, neću biti među kandidatima za selektora Njemačke narednog ljeta, izjavio je danas trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop.

Dragan Stojković Piksi na rođendan zvanično selektor Srbije

Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković je selektor A reprezentacije, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije. Stojković je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Piksi: Nemojte da sumnjate, dao sam reč

Zvanično još nisam selektor, ali ću biti za koji dan, nemojte da sumnjate, ja sam dao reč, izjavio je danas Dragan Stojković Piksi.

Piksi novi selektor Srbije?

Poslije mnogo nagađanja ko bi mogao da bude selektor "orlova", izgleda da sada postaje sve jasnije.

Ime selektora Srbije najvjerovatnije dokraja godine

Fudbalski savez Srbije (FSS), nakon sjednice Izvršnog odbora, saopštio je večeras da je sa dosadašnjim selektorom reprezentacije Ljubišom Tumbakovićem sporazumno raskinuo ugovor.

Krenula potraga za selektorom fudbalske reprezentacije BiH

Počela je potraga za selektorom fudbalske reprezentacije BiH. Nasljednik Dušana Bajevića bi, prema najavama, trebalo da bude poznat do kraja godine. Do tada će Komisija za izbor selektora u saradnji sa Stručnom komisijom obavljati pregovore s potencijalnim kandidatima, a na kraju će Izvršni odbor N/FS BIH donijeti konačnu odluku.

Terzić: Vidić mi je rekao da želi da bude selektor Srbije

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, dao je svoje mišljenje povodom nedavnog otvorenog pisma Nemanje Vidića upućenom FSS-u.

Bajević pozvao čak šest fudbalera iz Premijer lige

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Dušan Bajević objavio je spisak igrača za novembarske utakmice. Najbolji bh. tim će ovaj ciklus započeti prijateljskim duelom protiv selekcije Irana koji je na programu 12. novembra stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Nakon toga slijede susreti u okviru Lige nacije 15. novembra u Amsterdamu s Nizozemskom i tri dana kasnije u Sarajevu s nacionalnim timom Italije.

Bajević produžio ugovor sa FS BiH

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine produžio je ugovor sa selektorom A tima Dušanom Bajevićem i njegovim stručnim štabom, saopšteno je na sajtu saveza.

Najčitanije