Selmo Ciktoić

Cikotić: Neće biti dozvoljen sukob u Velikoj Kladuši

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Selmo Cikotić poručio je danas da nadležni za javni red i mir neće dozvoliti incidente na području Velike Kladuše, gdje je povećano prisustvo migranata, i da nije korisno da se iko plaši sukoba na tom području.

Cikotić: Sedam priroteta i 21 mjera u upravljanju migrantskom krizom

BIHAĆ - Plan upravljanja migrantskom krizom u Bosni i Hercegovini sadrži sedam priroteta, 21 mjeru i 116 aktivnosti, izjavio je Selmo Cikotić, ministar sigurnosti BiH nakon što je danas okončao radnu posjetu Unsko-sanskom kantonu.

Cikotić dva dana u USK, obići će migrantske centre

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Selmo Cikotić izjavio je Srni da danas započinje dvodnevnu posjetu Unsko-sanskom kantonu kako bi na licu mjesta sagledao situaciju u ovom dijelu BiH, koji je bremenit problemima sa migrantima.

Cikotić: EU da pomogne u readmisiji migranata u zemlje porijekla

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Selmo Cikotić rekao je Srni da nastoji da ispita sve mehanizme readmisije ilegalnih migranata u zemlje odakle su došli, ali da je te stvari mnogo lakše reći nego realizovati, te da u tom poslu očekuje pomoć Austrije i drugih zemalja EU.

Najčitanije