Selo

"Nezavisne" u Derventi: Radost obasjala selo gdje je rastao patrijarh Porfirije

DERVENTA - Iako je rođen u Vojvodini, korijeni patrijarha Porfirija sežu iz derventskog sela Crnča, gdje je u djetinjstvu redovno dolazio. Radosni smo i ponosni na njega.

Još jedno selo u Italiji nudi kuće za jedan evro

Ukoliko ste maštali da se preselite u neko živopisno mjesto, u Italiji na primjer, u jednom srednjovjekovnom italijanskom selu smještenom na vrh brežuljka, možete kupiti kuću za jedan evro.

Preminuo Dragojlo iz serije "Selo gori a baba se češlja"

Srpski glumac Mirko Babić umro je u 72. godini, a tužne vijesti saopštio je njegov kolega Radoš Bajić.

CHICovnik, Bingo i SOS Dječija sela zajedno organizuju izlete djece

Kraj kalendarske godine je uvijek rezervisan za nove planove, a samim tim i za predstavljanje CHICovnika, najšarmantnijeg planera u regiji. Naime, već pet godina kupci CHICovnik rado kupuju na kasama Bingo trgovina širom BiH, a uz činjenicu da je CHICovnik planer koji nosi Made in BiH etiketu, kupci su posebno ponosni i na činjenicu što njegovom kupovinom u Bingu doniraju 1 KM za podršku aktivnostima SOS Dječijih sela u BiH.

U funkciji kilometar rasvjete u zaseoku Aginog Sela sa 30 djece

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetili su zaselak Grlić u Aginom Selu gdje je u funkciju pušten kilometar ulične rasvjete i u kome živi tridesetoro djece.

U toku obnova seoskih puteva kod Trebinja

TREBINJE- Trebinjska lokalna zajednica uz podršku “Hidroelektrana na Trebišnjici” u prvoj polovini septembra ubrzano radi na rekonstrukciji i uređenju seoskih puteva.

Ronioci pronašli tijelo sedmogodišnje djevojčice nestale u Tisi

BEOGRAD - Ronioci Žandarmerije pronašli su tijelo 7.godišnje djevojčice, koja je juče nestala u Tisi, navodi Telegraf.rs.

Djevojčica sa bratom pobjegla na rijeku na koju su išli sa pokojnim ocem?

Ronioci Žandarmerije Srbije nastavili su potragu u Tisi za sedmogodišnjom O. T. iz Bačkog Petrovog Sela čiji je nestanak juče prijavljen.

Bačko Petrovo Selo: Nestala djevojčica na kupalištu

BEČEJ - U Bačkom Petrovom Selu, na kupalištu na reci Tisi, nestala je sedmogodišnja devojčica, prenose beogradski mediji.

Vladimir Usorac: Zemlja nije za tajkune, već za seljake

Moramo zemlju dati seljacima, a izbiti tajkune iz te opcije. Zemlja nije za tajkune. Zemlja je za seljake.

Najčitanije