Selo

U toku obnova seoskih puteva kod Trebinja

TREBINJE- Trebinjska lokalna zajednica uz podršku “Hidroelektrana na Trebišnjici” u prvoj polovini septembra ubrzano radi na rekonstrukciji i uređenju seoskih puteva.

Ronioci pronašli tijelo sedmogodišnje djevojčice nestale u Tisi

BEOGRAD - Ronioci Žandarmerije pronašli su tijelo 7.godišnje djevojčice, koja je juče nestala u Tisi, navodi Telegraf.rs.

Djevojčica sa bratom pobjegla na rijeku na koju su išli sa pokojnim ocem?

Ronioci Žandarmerije Srbije nastavili su potragu u Tisi za sedmogodišnjom O. T. iz Bačkog Petrovog Sela čiji je nestanak juče prijavljen.

Bačko Petrovo Selo: Nestala djevojčica na kupalištu

BEČEJ - U Bačkom Petrovom Selu, na kupalištu na reci Tisi, nestala je sedmogodišnja devojčica, prenose beogradski mediji.

Vladimir Usorac: Zemlja nije za tajkune, već za seljake

Moramo zemlju dati seljacima, a izbiti tajkune iz te opcije. Zemlja nije za tajkune. Zemlja je za seljake.

Vae Rebo - mistično selo na indonežanskom ostrvu Flores

Indonezija je niz smaragdnih dragulja rasutih širom tropskog mora, avantura s nevjerovatnom ostavštinom naroda, kultura i kolosalnih pejzaža, koja samo čeka da je istražite i koja će vas pritom višestruko nagraditi.

Miloš oživljava Mokronoge kod Drvara: Ljubav ga vratila rodnom selu

DRVAR - Razmišljanje o povratku u moje rodno selo bila je nedoumica, da li je to korak naprijed ili nazad, međutim proradio je "duh da je sve lakše kod kuće", što se na kraju i ispostavilo kao tačno, vratio sam se u svoje rodno selo Mokronoge i tamo pronašao sebe te sada vraćamo život u ovu malu društvenu zajednicu, koja se nalazi svega sedam kilometara od Drvara.

Asfaltiran put Agino Selo - Sijena

BANJALUKA - Dionica puta Agino Selo - Sijena asfaltirana je danas u okviru izgradnje putne mreže u banjalučkim prigradskim mjesnim zajednicama i selima.

Primorje nedostižno, ali tu je "Banja Vrućica"

TESLIĆ - Iako vlasti u Hrvatskoj skoro svakodnevno mijenjaju odluku o ulasku naših građana, što je pokvarilo planove mnogima koji su namjeravali ljetovati u toj državi, razloga za brigu nema, jer "Banja Vrućica" nudi sve što vam je potrebno za idealan odmor.

Selo prodaju za sedam miliona dolara

Kada svijet postane prebučan, zar ne bi bilo lijepo početi ponovo? Ako možete sakupiti sedam miliona dolara sa sindikatom prijatelja koji se razumiju u biznis (i imati nekoliko miliona sačuvano za "crne dane"), izgradnja sopstvene utopije bi mogla postati stvarnost.

Najčitanije