Selo

Asfaltiran put Agino Selo - Sijena

BANJALUKA - Dionica puta Agino Selo - Sijena asfaltirana je danas u okviru izgradnje putne mreže u banjalučkim prigradskim mjesnim zajednicama i selima.

Primorje nedostižno, ali tu je "Banja Vrućica"

TESLIĆ - Iako vlasti u Hrvatskoj skoro svakodnevno mijenjaju odluku o ulasku naših građana, što je pokvarilo planove mnogima koji su namjeravali ljetovati u toj državi, razloga za brigu nema, jer "Banja Vrućica" nudi sve što vam je potrebno za idealan odmor.

Selo prodaju za sedam miliona dolara

Kada svijet postane prebučan, zar ne bi bilo lijepo početi ponovo? Ako možete sakupiti sedam miliona dolara sa sindikatom prijatelja koji se razumiju u biznis (i imati nekoliko miliona sačuvano za "crne dane"), izgradnja sopstvene utopije bi mogla postati stvarnost.

Nuklearno odlagalište kod Dubrovnika odgovor na Trgovsku goru

BANJALUKA - Srebrenka Golić, ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, izjavila je da bi RS mogla da izgradi odlagalište nuklearnog otpada u blizini Dubrovnika na lokaciju u selu Ravno.

Beograd zamijenili selom: Uzgajaju 350 ovaca i 70 koza

Iz grada u selo, jer tamo je ljepše. Marta i Branislav Dmitrović odlučili su da žive u Deliblatskoj peščari, jer smatraju da njihova djeca treba da odrastaju u prirodi.

Cijelo selo kod Leskovca zaraženo koronom

LESKOVAC - U vlasotinačkom kraju, u selu Jakovljevo vlada prava lokalna epidemija, izjavio je danas direktor bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević, dodajući da je skoro cijelo selo zaraženo.

U izolaciji cijelo selo u bjelopoljskoj opštini

BIJELO POLJE - Stanovnicima sela Biokovac, kod Pavinog Polja u bjelopoljskoj opštini, u kojem je jutros potvrđeno još pet novih slučajeva virusa korona, određena je opšta mjera samoizolacije.

Italijansko selo koje odolijeva koroni, u čemu je tajna

Stanovnici Montaldo Torinezea, sela u sjevernom italijanskom regionu Pijemont, zasad su pošteđeni virusa korona, što je pojedine navelo da vjeruju da su zaštićeni zbog "čudesne vode", koja je, prema legendi, izliječila vojsku Napoleona Bonaparte od upale pluća.

Rada Manojlović ulaže u svom selu, evo šta gradi

Otkako je postala pjevačica, Rada Manojlović se iz rodnog sela Četereža preselila u Beograd, ali rodnu grudu nikad nije zaboravila. Štaviše, ona je u svom mjestu na jugu Srbije prije tri godine sagradila kuću, a sada želi da ode korak dalje i napravi dječje igralište u dvorištu.

Razvio biznis na selu: Neću da mi djeca bolje govore njemački nego srpski

Nemanja Zavišić kao i većina mladih bio je u dilemi da li otići u inostranstvo ili ostati u Republici Srpskoj.

Najčitanije