Semberija

U jesenjoj sjetvi u Semberiji pod strnim žitima 17.530 hektara

BIJELJINA - U jesenjoj sjetvi u Semberiji strnim žitima biće zasijano 17.530 hektara oranica i, s obzirom na dobre ovogodišnje rezultate roda pšenice, očekuje se veća zainteresovanost poljoprivrednika za sjetvu te žitarice, navodi se u izvještaju bijeljinskog Odjeljenja za poljoprivredu koji će biti pred odbornicima 14. septembra.

Semberski kupus treba da dobije oznaku geografskog porijekla

U Bijeljini je održan sastanak o zaštiti oznaka geografskog porijekla semberskog kupusa, što bi, prema mišljenju učesnika, uticalo na njegovu cijenu, potražnju i kvalitet, kao i pozitivnu afirmaciju lokalne zajednice.

Semberci zbog smoga ne izlaze iz kuća

BIJELJINA - Već godinama Bijeljina je tokom zime među najzagađenijim gradovima u zemlji, a prema posljednjim podacima, obara i evropske rekorde. Građani negoduju svakodnevno ističući da je nemoguće boraviti na otvorenom, posebno uveče, jer od količine smoga ne mogu disati.

"Glasovi predgrađa" prvi put pred bijeljinskom publikom

Gradsko pozorište "Semberija" odigralo je večeras prvu ovogodišnju premijeru - poetski teatar "Glasovi predgrađa", po motivu i stihovima akademika Ljubomira Simovića.

Uz počasnu paljbu sahranjen Mićo Mićić

BIJELJINA - Bivši gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sahranjen je danas na gradskom groblju u Pučilama uz počasnu paljbu

Mićo Mićić: Primjer smo za uspjeh na svakom polju

Poštovani Bijeljinci...U želji da ste, prije svega, vi i vaše porodice dobro i zdravo, obraćamo vam se u završnici predizborne kampanje.

Asfaltiran put Branka Stevića u Gornjoj Čađavici

BIJELJINA - Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić i predstavnici koalicionih stranaka koje ga podržavaju pustili su u saobraćaj asfaltirani put Branka Stevića od Gornje Čađavice prema Gornjem Dragaljevcu, dužine četiri kilometra.

Nove Hase uz Mićića i SDS Semberija

BIJELJINA - Nove Hase su predgrađe Bijeljine i dokaz da se zajedničkim djelovanjem Gradske uprave i mjesnih zajednica može učiniti mnogo kada je riječ o izgradnji infrastrukture, izjavio je kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić.

Odbornički kandidati: SNSD za jako sembersko selo

BIJELJINA - Odbornički kandidati SNSD-a Bijeljina ukazali su danas na veliki značaj poljoprivredne proizvodnje na ovom području i obećali snažnu podršku domaćim poljoprivrednicima u narednom periodu.

SDS Semberija: Mala Obarska dobila put dužine 708 metara

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić predao je na korištenje mještanima Male Obarske novoasfaltirani put dužine 708 metara, istakavši tom prilikom da Gradska uprava nastavlja realizaciju plana "Urbane Semberije".

Najčitanije