Semberija

"Glasovi predgrađa" prvi put pred bijeljinskom publikom

Gradsko pozorište "Semberija" odigralo je večeras prvu ovogodišnju premijeru - poetski teatar "Glasovi predgrađa", po motivu i stihovima akademika Ljubomira Simovića.

Uz počasnu paljbu sahranjen Mićo Mićić

BIJELJINA - Bivši gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sahranjen je danas na gradskom groblju u Pučilama uz počasnu paljbu

Mićo Mićić: Primjer smo za uspjeh na svakom polju

Poštovani Bijeljinci...U želji da ste, prije svega, vi i vaše porodice dobro i zdravo, obraćamo vam se u završnici predizborne kampanje.

Asfaltiran put Branka Stevića u Gornjoj Čađavici

BIJELJINA - Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić i predstavnici koalicionih stranaka koje ga podržavaju pustili su u saobraćaj asfaltirani put Branka Stevića od Gornje Čađavice prema Gornjem Dragaljevcu, dužine četiri kilometra.

Nove Hase uz Mićića i SDS Semberija

BIJELJINA - Nove Hase su predgrađe Bijeljine i dokaz da se zajedničkim djelovanjem Gradske uprave i mjesnih zajednica može učiniti mnogo kada je riječ o izgradnji infrastrukture, izjavio je kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić.

Odbornički kandidati: SNSD za jako sembersko selo

BIJELJINA - Odbornički kandidati SNSD-a Bijeljina ukazali su danas na veliki značaj poljoprivredne proizvodnje na ovom području i obećali snažnu podršku domaćim poljoprivrednicima u narednom periodu.

SDS Semberija: Mala Obarska dobila put dužine 708 metara

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić predao je na korištenje mještanima Male Obarske novoasfaltirani put dužine 708 metara, istakavši tom prilikom da Gradska uprava nastavlja realizaciju plana "Urbane Semberije".

SDS Semberija u Vršanima: Nastavljamo sa odgovornom politikom

BIJELJINA - U prethodnom periodu samo u asfaltiranje puteva u mjesnoj zajednici Vršani uloženo je oko 300.000 konvertibilnih maraka i Stranka demokratske Srpske Semberija će nastaviti s realizacijom infrastrukturnih projekata, uvažavajući potrebe mještana, poručio je predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić.

SDSS u ponedjeljak zvanično počinje kampanju u Bijeljini

BIJELJINA - Stranka demokratske Srpske Semberija /SDSS/ u ponedjeljak, 19. oktobra, ozvaničiće početak kampanje za predstojeće lokalne izbore.

Mićić siguran u izbornu pobjedu

BIJELJINA - Predsjednik Stranke demokratske Srpske (SDS) Semberija Mićo Mićić najavio je izbornu pobjedu u Bijeljini na današnjem predstavljanju odborničke liste.

Najčitanije