Senad Šepić

Šepić izabran za predsjednika Nezavisnog bloka

SARAJEVO - Na Prvom-Osnivačkom kongresu Nezavisnog bloka, koji je održan danas u Sarajevu, za predsjednika te stranke je izabran Senad Šepić.

Senad Šepić kandidat Nezavisnog bloka za bošnjačkog člana Predsjedništva

SARAJEVO - Senad Šepić danas je zvanično predstavljen kao kandidat Nezavisnog bloka za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

Ekonomisti tvrde da je usvojena inicijativa o maržama na gorivo nesprovodiva

SARAJEVO - Ekonomski analitičari smatraju da je inicijativa za maloprodajnu maržu distributera nafte i naftnih derivata koju su u utorak veče usvojili poslanici u Predstavničkom domu BiH nesprovodiva.

Da li Konaković prelazi kod Šepića nakon napuštanja SDA?

SARAJEVO - Prelazi li Dino Konaković, premijer Kantona Sarajevo i sada već bivši zvaničnik SDA, koji je nedavno podnio ostavku na sve funkcije u ovoj partiji, u Nezavisni blok, stranku koju vodi Senad Šepić, pitanje je koje je u petak ostalo bez zvaničnog odgovora.

Neefikasnost bh. vlasti pod lupom međunarodnih institucija

SARAJEVO - Neefikasnost bh. vlasti će se ponovo naći pod lupom međunarodnih institucija.

"Kolegiju preča putovanja od parlamenta"

SARAJEVO - Ovo je najveća kriza od Dejtona do danas, a Kolegiju su važnija putovanja od rada Predstavničkog doma, smatra većina poslanika ovog doma nakon što je maratonska sjednica, koja je počela u srijedu u 10 sati, prekinuta u ponoć zbog nedostatka kvoruma.

'Nezavisni blok' uputio u proceduru prijedlog zakona o akcizama

Klub poslanika "Nezavisnog bloka" u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH u parlamentarnu proceduru uputio je prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama, prema kojem bi gradnja puteva bila pokrenuta bez povećanja akciza i novih poskupljenja.

Senad Šepić: Želimo zemlju osloboditi straha

Mi želimo ovu zemlju osloboditi straha, kaže Senad Šepić, predsjednik novoosnovanog Nezavisnog bloka i poslanik u parlamentu BiH.

Opozicija u Predstavničkom domu BiH će tražiti smjenu Zvizdića?

SARAJEVO - Opozicija u Predstavničkom domu BiH, koja je u ovom momentu "nadmoćnija" u odnosu na poziciju, najvjerovatnije će u srijedu, 13. septembra, zatražiti da se glasa o nepovjerenju Denisu Zvizdiću, predsjedavajućem Vijeća ministara BiH.

Poziv Predsjedništva SDA: Isključeni poslanici ne daju mandate

SARAJEVO - Sadik Ahmetović, Salko Sokolović i Senad Šepić, poslanici u državnom parlamentu koje je SDA isključila iz članstva, neće vratiti mandate toj stranci, kazao je danas Ahmetović.

Najčitanije