Senad Bratić

Bratić: Svi u pravosuđu su pod uticajem politike

BANJALUKA - Svi u pravosuđu su pod uticajem politike, kako u Visokom sudskom i tužilačkom savjetu, tako i u Ustavnom sudu BiH, kazao je Senad Bratić, poslanik SDA u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

SNSD zapečatio Bratićevu sudbinu?

BANJALUKA - SNSD će na narednoj sjednici Narodne skupštine RS podnijeti inicijativu za imenovanje Denisa Šulića iz SNSD-a na poziciju potpredsjednika iz reda bošnjačkog naroda.

SNSD ne odustaje od Šulića za potpredsjednika NS RS

BANJALUKA - Denis Šulić, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, i dalje je kandidat ove stranke za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

Poslanici NS RS smijenili potpredsjednika Senada Bratića

​BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske smijenili su, na Posebnoj sjednici, potpredsjednika te institucije Senada Bratića.

Poslanici ipak raspravljaju o smjeni Bratića, a on podnio ostavku

BANJALUKA – Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske otpočeli su ipak kasno poslije podne raspravu o smjeni Senada Bratića, potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

Poslanici NSRS na vanrednoj sjednici o smjeni Bratića

BANJALUKA - Kolegij Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za večeras u 18 sati posebnu sjednicu, a na dnevnom redu je smjena potpredsjednika parlamenta Senada Bratića (SDA), a kao reakcija na Deklaraciju SDA usvojenu na nedavnom kongresu te stranke.

Senad Bratić ostaje potpredsjednik Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske nisu prihvatii prijedlog kluba PDP-a o smjeni potpredsjednika skupštine Senada Bratića iz SDA.

PDP traži smjenu potpredsjednika Narodne skupštine RS iz SDA

BANJALUKA - Na drugoj redvonoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske koja je počela jutros povela se rasprava o inicijatvi PDP-a za razrješenje Senada Bratića (SDA) sa mjesta potpredsjednika skupštine.

Najčitanije