Senke nad Balkanom

Objavljena pjesma iz druge sezone "Senki nad Balkanom"

Na jesen se očekuje prikazivanje nove sezone serije "Senke nad Balkanom", a produkcija je danas objavila muziku iz serije.

Završeno snimanje druge sezone Senki nad Balkanom

Poslije više od osam mjeseci snimanja na autentičnim lokacijama u Sloveniji i Srbiji i sa više od 200 članova ekipe, završeno je snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića, a početak emitovanja je planiran za jesen.

Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom"

​Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, tokom prethodnih mjeseci uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, snimala je nastavak popularne serije "Senke nad Balkanom".

Ekipa serije "Senke nad Balkanom": Trudimo se da u drugoj sezoni prevaziđemo sebe

BANJALUKA - Repriza prve sezona popularne serije "Senke nad Balkanom" od prošle sedmice emituje se na Radio-televiziji Srbije, dok ovu seriju gledaoci u Bosni i Hercegovini trenutno mogu da gledaju i na televiziji Nova BH. U isto vrijeme emitovanje druge sezone, čije je snimanje upravo u toku, najavljeno je za jesen tekuće godine na Nova S, bivšem Top kanalu.

Počelo snimanje druge sezone "Senki nad Balkanom"

Snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom", koja će se sljedeće godine emitovati na TOP kanalu, počelo je juče u Filmskom studiju u Barandi.

"Senke nad Balkanom" najbolja serija u Srbiji prethodne sezone

Televizijska serija "Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića osvojila je sedam nagrada "Zlatna antena" od 12 kategorija 8. Festivala domaćih igranih serija - FEDIS, saopštili su organizatori.

Andrija Kuzmanović za 'Nezavisne': Naše podneblje i dalje je bure baruta

Naučio sam bitnu stvar u životu - nemoj da se porediš ni sa kim, već sa sobom. Ne moram da budem bolji od ne znam koga, nego od sebe. Samo tako ću napredovati. Ljudi moraju da se nadograđuju. Kad nemaš šta da radiš, radi na sebi. Tu uvek ima posla, smatra glumac Andrija Kuzmanović.

Bjelogrlić zbog Ante Pavelića ne dozvoljava prikazivanje serije u Hrvatskoj

Režiser serije “Senke nad Balkanom” Dragan Bjelogrlić i dalje ne dozvoljava da se ova serija prikazuje u Hrvatskoj, a razlog je, navodno, lik ustaškog poglavnika Ante Pavelića.

Dejan Stojiljković za "Nezavisne": Rusi iz "Senki" postajali nacisti i ubijali Srbe

Iznenađen sam, nisam očekivao ovako veliku pažnju publike i toliko pozitivnih reakcija na "Senke nad Balkanom". Pribojavali smo se da se serija neće "primiti", da važi predrasuda da je prosečan srpski gledalac navikao na jeftine i jednostavne formate, da neće moći da isprati sve to što smo zapleli, tu količinu radnje, mnoštvo likova... Ali se ispostavilo da ta bojazan nije bila opravdana.

Najčitanije