Senke nad Balkanom

Fanovi našli novu grešku u drugoj sezoni "Senki nad Balkanom"

Druga sezona serije "Senke nad Balkanom" postigla je veliku popularnost, o njoj ne prestaje da se priča, a onim najvernijim gledaocima nisu promakle određene greške koje su se potkrale u seriji.

Fanovi otkrili grešku u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom"

Dugoočekivana druga sezona serije "Senke nad Balkanom" svakog ponedeljka 'prikuje' gledaoce za male ekrane. Emitovane su dve epizode, ali na internetu se već mogu pogledati sve.

Voditeljka RTS u žestokoj akciji sa Bjelinim sinom (18+)

Milica Tomašević jedna je od voditeljki emisije „Luda narodna noć“ na RTS, ali gledaoci imaju priliku i da je gledaju i u seriji „Senke nad Balkanom“, u kojoj ima vrlo upečatljivu ulogu prostitutke.

Pažnja, spojler! Lezbo scene u "Senkama"

U drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom" o kojoj Srbija i region uveliko pričaju, pojavljuje se i intigantna scena u kojoj se glumica Marija Bergam ljubi sa koleginicom iz Hrvatske, Leonom Paraminski.

Otkrivena jedna od najvećih tajni nove sezone "Senki nad Balkanom"

Druga sezona hit serije "Senke nad Balkanom" konačno je dostupna i nije više tajna da je reditelj Dragan Bjelogrlić ulogu Josipa Broza povjerio Milošu Bikoviću.

Bjelogrlić: Druga sezona "Senki" moj kreativni maksimum

Druga sezona televizijske serije "Senke nad Balkanom" predstavljena je danas u prisustvu reditelja Dragana Bjelogrlića, scenarista Bobana Jevtića i Dejana Stojiljkovića i dijela glumačke ekipe u Jugoslovenskoj kinoteci.

Bjelogrlić: "Senke nad Balkanom 2" dostupne na internetu

Nastavak najgledanije domaće serije "Senke nad Balkanom", pored dinamične i misteriozne radnje, kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serija, najavili su producenti.

Objavljena pjesma iz druge sezone "Senki nad Balkanom"

Na jesen se očekuje prikazivanje nove sezone serije "Senke nad Balkanom", a produkcija je danas objavila muziku iz serije.

Završeno snimanje druge sezone Senki nad Balkanom

Poslije više od osam mjeseci snimanja na autentičnim lokacijama u Sloveniji i Srbiji i sa više od 200 članova ekipe, završeno je snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića, a početak emitovanja je planiran za jesen.

Objavljen prvi trejler za drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom"

​Nakon ogromnog uspjeha koji je postigla prva sezona, tokom prethodnih mjeseci uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, snimala je nastavak popularne serije "Senke nad Balkanom".

Najčitanije