Senta

Sudar dva bicikla: Starac poginuo, dječak povrijeđen

SENTA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, oko 11 časova, u Ulici Maksima Gorkog u Senti, u sudaru dva bicikla poginuo je Laslo T.K. (70) iz Sente.

Gorka sudbina žene poginule kod Sente: U dva požara izgubila troje djece

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Tornjošu kod Sente poginuli su Jožef K. (52) i Elvira K. (33) zbog čije je potresne životne priče Srbija dva puta plakala.

Penzionisani policajac se ubio bombom u svinjcu

Penzionisani policajac iz Sente, Miodrag M. (57) ubio se tako što je aktivirao ručnu bombu u svinjcu.

Osmogodišnje dijete stradalo u požaru

SENTA - Osmogodišnje dete je stradalo, a četiri osobe su povrijeđene u požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u Senti.

Oteta djevojčica nije htjela kući zbog bijede

Atila Tot (56), koji je osumnjičen za pokušaj otmice devetogodišnje Erike Čordaš iz Sente, navodno je, poslije hapšenja, izjavio policiji da nije htio da povrijedi djevojčicu i da ona nije htjela da se vrati kući zbog bijede koja je tamo čeka.

Detalji pokušaja otmice djevojčice iz Sente

SENTA - Nakon više od 24 sata opsežne potrage E. Č., devetodišnja djevojčica, pronađena je u blizini željezničke stanice u Senti, u napuštenoj kući.

Pripadnici MUP-a pronašli djevojčicu iz Sente

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti pronašli su Eriku Čordaš (2009) čiji je nestanak ranije danas prijavio njen otac, saopštio je MUP.

Nestala devetogodišnjakinja iz Sente, u toku intenzivna potraga

BEOGRAD - Policija intenzivno radi na pronalasku devetogodišnje Erike Čordaš iz Sente čiji je nestanak prijavio otac.

Roditelji nestale Barbare tvrde da su dobili njenu fotografiju

Roditelji Babare Vitez (16), tinejdžerke kojoj se svaki trag gubi 25. novembra 2016. godine, ni posle godinu i po dana ne odustaju od njenog pronalaska, a za njom je od nedavno raspisana i Interpolova žuta potjernica, koja se raspisuje za nestalim osobama.

Najčitanije