Sergej Lavrov

Lavrov: Rusija i SAD da odbace mogućnost nuklearnog rata

​MOSKVA - Predsjednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, trebalo bi zajedno da iznesu stav da je korišćenje nuklearnog oružja neprihvatljivo, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

Rusija priprema principijelnu izjavu o Kosovu

MOSKVA - Rusija priprema principijelnu izjavu pred naredni sastanak Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija po pitanju misije UN na Kosovu, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Dodik-Lavrov: Ojačaćemo i očuvati naftnu industriju Srpske

SANKT PETERBURG - Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je sa ministrom inostranih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovom razgovarao o političkoj situaciji i nizu ekonomskih i drugih aranžmana sa Rusijom.

Dodik sa Lavrovim: Situacija u Srpskoj stabilna

SANKT PETERBURG - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastao se danas u Sankt Peterburgu sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom.

Lavrov: Nisu iscrpljene mogućnosti za dijalog sa NATO

MOSKVA - Nisu iscrpljene sve mogućnosti da se dijalog između Rusije i NATO iz krize vrati u konstruktivan tok, ocijenio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

"Kriza na KiM odgovara onima koji žele sanitarni koridor prema Rusiji"

LJUBLJANA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas u Ljubljani da je kriza na Kosovu i Metohiji izazvana popustljivošću Zapada prema vlastima u Prištini.

Lavrov: Rusija ne planira da se povuče iz Savjeta Evrope

MOSKVA - Rusija ne planira da se povuče iz Savjeta Evrope i ostaje posvećena svojim finansijskim obavezama, izjavio je ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov na sjednici Komiteta ministara spoljnih poslova Savjeta Evrope u Helsinkiju.

Lavrov: Rusija za normalizaciju odnosa sa SAD

​SOČI - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i američki državni sekretar Majk Pompeo razgovarali su danas u Sočiju o bilateralnim odnosima, Venecueli, Siriji, Ukrajini, Korejskom pouostrvu i iranskom nuklearnom sporazumu.

Pompeo stigao u Soči na razgovor sa ruskim liderima

MOSKVA - Državni sekretar SAD Majk Pompeo stigao je u Soči gdje će danas razgovarati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom i ruskim kolegom Sergejem Lavrovim.

Lavrov: Vidjećemo kako će SAD da riješe krizu sa Iranom

SOČI - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov pitaće američkog državnog sekretara Majka Pompea kako SAD planiraju da riješe krizu sa Iranom koja je nastala nakon povlačenja Amerike iz Nuklearnog sporazuma sa ovom zemljom.

Najčitanije