Sergej Lavrov

Crnadak pisao Lavrovu: Hvala za posjetu BiH

SARAJEVO – Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH, uputio je pismo ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu u kojem mu se zahvalio na prihvatanju njegovog poziva za posjetu Bosni i Hercegovini

Domaći specijaliteti i tvrdoška vina na meniju za Lavrova

BANJALUKA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov posjetu Banjaluci završio je večerom koja je, u jednom banjalučkom restoranu, priređena njemu u čast, a domaćin je bio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Cvijanović: Ohrabrujuće poruke Lavrova

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zahvalnost za današnju posjetu Banjaluci ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, te naglasila da su poruke koje su se čule bile ohrabrujuće.

Lavrov završio posjetu BiH, odletio sa banjalučkog aerodroma

BANJALUKA – Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, odletio je sa banjalučkog aerodroma večeras, potvrđeno je za „Nezavisne novine“ iz aerodroma, čime je završio posjetu BiH.

Dačić i Lavrov u Banjaluci: Produktivan razvoj rusko-srpskih odnosa

BANJALUKA - Ministri spollnih poslova Srbije i Rusije Ivica Dačić i Sergej Lavrov ocijenili su danas u Banjaluci da nivo povjerenja i visoka dinamika rusko-srpskih kontakata pokazuju da se odnosi dvije zemlje "kontinuirano i produktivno razvijaju".

Dodik: Posjeta Lavrova nema nikakve veze sa izborima

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik RS, rekao je da je velika čast što je RS mogla ugostiti ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, te da je njegova posjeta rezultat saradnje iz prethodnog perioda.

Lavrov: Hram jedan od osnovnih dijelova buduće saradnje Rusije i RS

BNJALUKA - Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov izrazio je zahvalnost rukovodstvu Republike Srpske, prevenstveno predsjedniku Miloradu Dodiku za realizaciju projekta izgradnje rusko-srpskog hrama i duhovno-kulturnog centra u Banjaluci.

Čović: Lavrov nam je rekao "dajte nam želje, Rusija je tu"

SARAJEVO - Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH, ocijenio je da su sa današnjeg susreta sa ministrom spoljnih poslova Sergejom Lavrovim "poslate dobre poruke".

Dodik: Rusko-srpski hram u Banjaluci povezuje vrijeme i čitave vijekove

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da rusko-srpski hram u Banjaluci povezuje vrijeme i čitave vijekove i da će njegova gradnja oplemeniti prijateljstvo naroda u Rusiji i Srpskoj.

Lavrov: Moskva čini sve da ne zavisi od Amerike

MOSKVA - Rusija čini sve što je neophodno da ne zavisi od SAD, koje kontrolišu dolarski međunarodni finansijski sistem, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, komentarišući nove američke sankcije protiv 33 ruska državljana i entiteta.

Najčitanije