Serija

"Stručni štab" premijerno zasjeda večeras

SARAJEVO - "Stručni štab", nova serija satiričnog karaktera s elementima sitkoma nastala kao autorsko djelo ekipe popularnog satiričnog portala Šatro.info večeras počinje sa prikazivanjem na mailm ekranima.

Omiljeni par iz serije “Prijatelji” se zabavlja?

Džen i Dejvid, koji su u seriji bili par, priznali su da su tokom snimanja prve sezone "Prijatelji" gajili veoma jake emocije i da su oboje bili veoma zaljubljeni jedno u drugo.

"Prijatelji" se vraćaju na TV 27. maja

HBO je objavio da će 27. maja biti prikazan dugoočekivano ponovno okupljanje ekipe kultnog sitkoma "Prijatelji", zajedno sa velikim brojem gostiju.

Timotijević: Bilo bi dobro da srpske serije zažive u Evropi

Trend snimanja igranih TV serija u Srbiji i dalje je u ekspanziji, a sagovornici Tanjuga dramski umjetnici Miloš Timotijević, Nemanja Ćeranića i Ivana Tomića, skažu se da je riječ o velikoj tržišnoj utakmici bez kraja.

Princ Hari i Megan najavili svoju prvu seriju za Netflix

Prva serija Megan Markl i princa Harija koju rade za Netflix govori o Igrama neporaženih (Invictus Games), inicijativi čiji je cilj da povrijeđenim i bolesnim pripadnicima oružanih snaga kroz sport pruži psihološku i fizičku rehabilitaciju.

Počinje snimanje specijala serije "Prijatelji" (ISPRAVLJENO)

Ostvarenje "Prijatelji" američka je humoristička serija koja je dobila epitet omiljena i osvojila srca publike širom svijeta još od prvog prikazivanja na malim ekranima davne 1994, a emitovana je do 2004. godine.

Objavljen trejler "Porodice", serije o Miloševićima

Mini TV serija pod nazivom "Porodica", koja prati posljednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević, naći će se od 29. marta na kanalima Superstar TV i RTS.

Juventus kiksao, Inter pobjegao na plus deset

Fudbalski klub Inter igra sve bolje i trenutno djeluje nezaustavljivo, dok je Juventus ponovo kiksnuo, tako da su "nero-azuri", nakon 24. kola Serije A, otišli na deset bodova prednosti.

Zašto nema Samante u novim epizodama serije "Seks i grad"

Kejsi Blojs, direktor televizijske kuće HBO, je u razgovoru za TV Line govorio o najnovijem "Seks i gradu". On je objasnio da će se snimiti 10 novih epizoda.

Kolinda postala glumica, emitovana epizoda serije u kojoj se pojavljuje

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pojavila se u seriji "Dar Mar" i glumila je samu sebe, a epizoda je emitovana u srijedu uveče.

Najčitanije