Serija

Serija "Blok 27" srpski "Stranger Things" za sve generacije

Nova tinejdžerska misteri-horor serija "Blok 27" premijerno će biti emitovana od 19. februara na kanalu Superstar TV, a ova originalna i uzbudljiva priča uvući će gledaoce u novi, do sada neistraženi, tajni svijet u pokušaju da se pronađe odgovor na pitanje: "Zašto ne postoji 'Blok 27'?"

BMW predstavio Seriju 8 za 2022.

Bavarski proizvođač osvježio je sva tri modele iz ove serije.

Glumica nevjerovatno liči na princezu Dajanu

Australijska glumica Elizabet Debicki (31) u novoj sezoni serije "Kruna" glumi pokojnu princezu Dajanu, a obožavaoci komentarišu da izgledaju identično.

Bezos najavio seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći"

Gospodar prstenova je predstojeća veb televizijska serija, bazirana na istoimenom romanu Dž. R. R. Tolkina. Seriju su razvili Dž. D. Pejn i Patrik Mekej za striming servis Prime Video, a radnja je smještena u Drugo doba Srednje zemlje prije događaja iz Gospodar prstenova knjiga i filmova.

Jovanović za "Nezavisne": Nikola Kojo podstakao me da budem na visini zadatka

Jovan Jovanović, mladi glumac porijeklom iz Trebinja, koji karijeru uspješno gradi već nekoliko godina unazad na beogradskim pozorišnim daskama i važnim televizijskim projektima, nedavno je odigrao zapaženu ulogu u mini-seriji pod nazivom "Čudne ljubavi", a u režiji Nikole Koje.

Marija Šerifović dobila ulogu u seriji

Marija Šerifović je odlična pjevačica, veoma uspješna jutjuberka, a sada je riješila i da se oproba i u glumačkim vodama.

Serija "Stay Close" stigla na Netflix i pokupila simpatije obožavalaca

Serija "Stay Close", najnovija je adaptacija romana Harlana Kobena koja je stigla na Netflix i već je pokupila simpatije obožavalaca. Radi se o napetom trileru prepunom tajni koji prati priču četiri osobe.

Radivoje Raša Bukvić za "Nezavisne": Glumcu neizvesnost jedina izvesnost

Radivoje Raša Bukvić je srpski glumac koji je slobodno možemo reći vrhunac dosadašnje karijere dosegao glavnom ulogom u seriji "Besa", čija je druga sezona završena nekoliko dana prije ulaska u 2022. godinu.

Serija "Čudne ljubavi": Najbitnija stavka u svega tri nastavka

Kad pročitamo da serija nosi naziv "Čudne ljubavi", prva asocijacija nam govori da je to neka vrsta telenovele od više stotina nastavaka koja se rasteže kao gladna godina i polagano nas mrcvari svim trivijalnostima kao glavnim odlikama tog žanra.

Predstavljen novi serijal TV serije "Složna braća"

Dugo očekivan nastavak čuvene TV serije "Složna braća" autora Dr Neleta Karajlića danas je u Beogradu predstavljen medijima u vidu premijerne projekcije prve epizode.

Najčitanije