Serija

Milan ubjedljiv, remi Fiorentine i Breše

Fudbaleri Milana poijedili su večeras Leće rezultatom 4:1 u 27. kolu italijanske Serije A, dok su Fiorentina i Breša odigrali 1:1.

Džoni Dep pozajmljuje glas u novoj seriji koja će se praviti u Srbiji

"Serija šalje pozitivne poruke time što će se baviti temama kao što su polna i rasna jednakost i zaštita životne sredine", navodi se u saopštenju kompanije.

Srpska glumica o sceni iz nove serije: Više me privlače ćevapi

Nakon što su njene kolege sa seta otkrile da je na snimanju "Kaljavih guma" najsmešnije bilo kada je snimala scenu u kojoj "duva", glumica Gorica Popović kaže da je to uradila kako je "znala i umela pa će tek videti da li će se publici dopasti".

Zvanično: Serija La Casa De Papel dobija petu ali i šestu sezonu

Frazom "od očaja do sjaja" najbolje bi se mogao opisati trenutno najpopularnija serija na svijetu “La Casa De Papel” (Kuća od papira).

Snima se prva srpska originalna serija o ljekarima

"Jesenje kiše" radni je naslov prve domaće originalne serije koja se bavi medicinskom tematikom, životom ljekara i medicinskih radnika, a čije snimanje uskoro počinje.

Stiže domaća verzija serije "Dva i po muškarca"

A ako su neki sitkomi bili gledani i reprizirani u Srbiji od početka 2000-tih, onda su to "Prijatelji", "Štreberi" i "Dva i po muškarca".

Ministar sporta Italije najavio povratak Serije A

Vincenzo Spadafora, ministar sporta Italije, kazao je da bi se sezona u Seriji A mogla nastaviti 13. ili 20. juna, nakon što je u martu prekinuta zbog pandemije novog korona virusa.

20 zanimljivih činjenica o kultnoj seriji "Dosije X"

Američka serija "Dosije X" je djelo producenta Krisa Kartera u kojoj su glumili Dejvid Duhovni (agent Molder) i Džilijan Anderson (agent Skali). Emitovana je od 1993. do 2002. godine da bi se ponovo nastavila 2016. godine vrlo gledanom, ali prosječno ocjenjenom novom sezonom.

Serija A završava do 20. avgusta

Italijanski fudbalski savez (FIGC) odredio je 20. avgusta kao krajnji rok za završetak aktualne sezone u prva tri ranga takmičenja, dok bi nova sezona trebala startati 1. septembra.

Serija A se nastavlja 13. juna

Serija A je saopštila da se italijanski šampionat nastavlja 13. juna.

Najčitanije