Serije

TV OBN postavlja standarde: Dolazi najbolja arapska serija

Arapski svijet zadnjih godina otkriva potencijal sapunica. U tome prednjači Libanon, u kojem zadnjih godina cvjeta produkcija sjajnih serija koje upravo dolaze pred gledaoce u Bosni i Hercegovini putem Televizije OBN.

Održana dodjela nagrada "Emmy": Trijumf "Krune" i "Teda Lasa"

Dodjela nagrada "Emmy", održana u nedjelju u Los Anđelesu, u prisustvu većine nominovanih, potvrdila je najuspješnije serijske hitove o kojima javnost priča cijele godine, a holivudski crveni tepih je nakon dugo vremena u potpunosti vratio svoj sjaj.

Serije koje će obilježiti jesen, ali i godinu

Zbog pandemije virusa korona popularnost striming platformi za gledanje serija i filmova naglo je skočila. U moru aktuelnih ostvarenja koja se gledaju na "Netflixu", HBO-u i drugim platformama, teško je izdvojiti najbolje serije.

Nešković za "Nezavisne": Mladom čoveku je najteže da bude strpljiv i dosledan

Nina Nešković je ime koje se često nalazi na listama uspješnih i popularnih mladih srpskih glumica, a njeno lice i talenat poznati su ljubiteljima domaćih serija širom regiona. Svoje umijeće je pokazala u brojnim televizijskim projektima, poput serija "Preživeti Beograd", gdje je igrala ljupku Ružicu, koja je ujedno i glavni lik i njena najdraža uloga, zatim "Državni službenik", "Klan", a između ostalih i u seriji "Kalkanski krugovi", koja je bila i povod za ovaj intervju.

Korona pogodovala samo striming servisima

"Disneyevo" rimejk ostvarenje "Mulan" uspjelo je da ostvari veliku gledanost tokom prošlog mjeseca i pored činjenice da su korisnici striming servisa "Disney+" morali izdvojiti 30 dolara za gledanje filma.

Goran Bogdan u seriji "Vreme zla"

BEOGRAD - Hrvatski glumac Goran Bogdan igraće jednu od nosećih uloga u seriji "Vreme zla", čije je snimanje počelo danas u Beogradu, javljaju srpski mediji.

"Nadziračima" najveće šanse za "Emmy"

Serija "Nadzirači" (Watchmen) vodi ove godine sa 26 nominacija za televizijske "Emmy" nagrade. Distopijska superherojska drama u produkciji televizije HBO, bazirana na stripu, nominovana je za najbolju seriju u ograničenom trajanju, a dobila je i nominacije za glumačku postavu, uključujući Redžinu King i Džeremija Ajronsa.

Policijske serije otišle u prošlost

Nakon što su naručili više od 160 epizoda "Live PD", čelnici kablovskog kanala A&E bili su prinuđeni da otkažu emitovanje serije koja se bavi tematikom policijskih akcija.

Netflix pružio podršku rasnoj borbi: Napravili kolekciju filmova

Netflix je objavio kolekciju filmova pod nazivom "Black Lives Matter" kako bi ukazao na iskustva koja imaju ljudi tamnije boje kože.

Vaja Dujović za "Nezavisne": Kvalitet serije ne kvare ni mali budžeti

Krčiti put ka uspjehu u zemljama u kojima se u kulturni sektor ne ulaže previše sredstava, nije nimalo jednostavan posao, ali onima kojima je gluma životni poziv, a ne posao, ništa nije teško. Zna to i mlada glumica Vaja Dujović, koju je regionalna publika prvo upoznala u ulozi hrabre i požrtvovane Jovanke Čubrilović u seriji "Branio sam Mladu Bosnu".

Najčitanije