Serije

Korona pogodovala samo striming servisima

"Disneyevo" rimejk ostvarenje "Mulan" uspjelo je da ostvari veliku gledanost tokom prošlog mjeseca i pored činjenice da su korisnici striming servisa "Disney+" morali izdvojiti 30 dolara za gledanje filma.

Goran Bogdan u seriji "Vreme zla"

BEOGRAD - Hrvatski glumac Goran Bogdan igraće jednu od nosećih uloga u seriji "Vreme zla", čije je snimanje počelo danas u Beogradu, javljaju srpski mediji.

"Nadziračima" najveće šanse za "Emmy"

Serija "Nadzirači" (Watchmen) vodi ove godine sa 26 nominacija za televizijske "Emmy" nagrade. Distopijska superherojska drama u produkciji televizije HBO, bazirana na stripu, nominovana je za najbolju seriju u ograničenom trajanju, a dobila je i nominacije za glumačku postavu, uključujući Redžinu King i Džeremija Ajronsa.

Policijske serije otišle u prošlost

Nakon što su naručili više od 160 epizoda "Live PD", čelnici kablovskog kanala A&E bili su prinuđeni da otkažu emitovanje serije koja se bavi tematikom policijskih akcija.

Netflix pružio podršku rasnoj borbi: Napravili kolekciju filmova

Netflix je objavio kolekciju filmova pod nazivom "Black Lives Matter" kako bi ukazao na iskustva koja imaju ljudi tamnije boje kože.

Vaja Dujović za "Nezavisne": Kvalitet serije ne kvare ni mali budžeti

Krčiti put ka uspjehu u zemljama u kojima se u kulturni sektor ne ulaže previše sredstava, nije nimalo jednostavan posao, ali onima kojima je gluma životni poziv, a ne posao, ništa nije teško. Zna to i mlada glumica Vaja Dujović, koju je regionalna publika prvo upoznala u ulozi hrabre i požrtvovane Jovanke Čubrilović u seriji "Branio sam Mladu Bosnu".

Kodovi za "Netflix", gledajte filmove do kojih ne možete lako doći

Možda mislite da ste odgledali sve što je vrijedno kada je u pitanju "Netflix". Međutim, vjerovatnije je da postoji veliki broj filmova i serija do kojih još niste došli, niti ćete doći uobičajenom pretragom.

Serije naučne fantastike imaju najposvećeniju publiku

Izobilje serijskog programa u posljednje vrijeme donosi brojne opcije za gledanje ljubiteljima takve vrste zabave.

Televizijske serije obaraju rekorde gledanosti

Televizijska publika zbog pandemije virusa korona masovno se vraća pred male ekrane, a svjetske televizijske mreže bilježe najveće rekorde gledanosti u posljednjih nekoliko decenija.

Serije donirale medicinsku opremu bolnicama

Tvorci serije "Specijalizant" čine velike napore da bi zaštitili svoje sugrađane, kao i mnoge druge medicinske radnike u državnoj bolnici u Atlanti, koja ima veliki broj pacijenata zaraženih virusom korona.

Najčitanije