Serum

Zašto su u 30-im serumi bolji od krema za lice?

Ako niste do sada bili svjesni ovog podatka, sada je krajnje vrijeme. Krajnje vrijeme!

Ima dovoljno seruma protiv ugriza zmija

BANJALUKA, GRUDE - U ovoj godini u BiH zabilježen je jedan slučaj ugriza zmije otrovnice, a ljekari upozoravaju građane da budu na oprezu prilikom boravka u prirodi, koji će učestati u narednom periodu, a u domovima zdravlja su, kako tvrde, obezbijeđene dovoljne količine seruma protiv ugriza.

Ljekovita biljka koja nikad ne vene

Smilje – jedinstvena biljka Hercegovine, zlatno žute boje koja preživljava u gotovo nemogućim uslovima, na par zrnaca zemlje, sa svega nekoliko kapi kiše. Njegov opstanak je čudesan, a upravo je takvo i njegovo djelovanje na kožu.

Zaustavite starenje uz masažni trik sa smiljem

Biološki sat možda ne možemo zaustaviti, ali možemo ga značajno usporiti zdravim navikama i kvalitetnom prirodnom njegom. Dvadesete odzvanjaju pulsom mladosti i životnim žarom, a svoj trag duboko upisuju u kožu u obliku prvih bora!

Nema seruma protiv ugriza zmija

DRVAR - U Domu zdravlja u Drvaru i lokalnim apotekama već odavno nema seruma protiv ugriza zmija, zbog čega iz ove zdravstvene ustanove apeluju da građani budu dodatno oprezni prilikom poljskih radova i boravka u prirodi.

U Domovima zdravlja u BiH nestašica seruma protiv ujeda zmija

MOSTAR, SARAJEVO - Da je planinarka, koju je poskok ujeo za vikend na području planine Prenj, hospitalizovana u nekoj drugoj zdravstvenoj ustanovi, a ne u bolnici u Mostaru, ishod možda ne bi bio isti jer je na vrijeme dobila serum.

Najčitanije