Servis

Predviđeno angažovanje Helikopterskog servisa RS za gašnje požara

BANJALUKA - Prijedlogom zakona o zaštiti od požara, o kojem je u toku rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske, predviđeno je da se za potrebe gašenja požara ili spasavanja ljudi i imovine može angažovati Helikopterski servis Republike Srpske.

Predstavljen novi helikopter Helikopterskog servisa RS

BANJALUKA - Helikopterski servis RS proslavio je jubilej 10 godina postojanja promocijom novog helikoptera "AW119Kx" na sportskom aerodromu Zalužani kod Banjaluke.

Helikopterski servis RS: Augusta 119 polijeće sljedeće sedmice

BANJALUKA - Novi višenamjenski helikopter Augusta 119, koji je u Banjaluku stigao iz Amerike, trebalo bi da poleti sljedeće sedmice nakon završetka praktične obuke za pilote, potvrdio je za "Nezavisne" Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Stigla nova letjelica Helikopterskog servisa RS: U vazduhu do kraja mjeseca

BANJALUKA - Helikopter koji je Republika Srpska platila 9,4 miliona KM stigao je u Banjaluku i do kraja juna trebalo bi da bude u funkciji, rekao je Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Početkom juna novi helikopter

BANJALUKA - Helikopterski servis Republike Srpske trebalo bi početkom juna da dobije novi višenamjenski helikopter, čime će unaprijediti svoje usluge, rekao je Srni direktor ovog servisa Boban Kusturić.

Vazduhoplovni servis RS prodaje avion

​BANJALUKA - Vazduhoplovni servis Republike Srpske donio je odluku o prodaji jednog od dva aviona u vlasništvu RS, a početna cijena za avion marke Cessna tip C-500 je blizu 320.000 KM.

Nekoliko načina da popravite telefon, prije nego što ode na servis

Da li je Vaš telefon prestao da radi? Nema potrebe da paničite. Predstavljamo Vam opcije pomoću kojih možete da ga ,,oživite“ prije nego što ga odnesete na servis.

Gužve u servisima zbog guma

BANJALUKA, BIJELJINA - U servisima za zamjenu guma već od 1. aprila uveliko je počela demontaža zimskih i montiranje ljetnih guma na četvorotočkaše, iako je zimska oprema obavezna do 15. aprila.

Helikopterski servis RS: Nijedan prekogranični let nije registrovan 31. decembra

BANJALUKA - Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

Lovrinović: HDZ neće odustati od uvođenja kanala na hrvatskom jeziku

SARAJEVO - Poslanik HDZ BiH u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Lovrinović izjavio je danas u Sarajevu da ova stranka neće odustati od zahtjeva za uvođenje RTV kanala na hrvatskom jeziku, ističući da to pitanje nema veze sa lošim funkcionisanjem RTV sistema.

Najčitanije