Servis

HBO Go "odlazi" u penziju

HBO je prije dvije nedjelje lansirao novi streaming servis, HBO Max, ali je opšte mišljenje da je to unijelo konfuziju među korisnike, jer ova kompanija već ima dva streaming servisa – HBO Go i HBO Now.

Evakuisan servis Poršea u Zagrebu

ZAGREB - Servis Poršea u Zagrebu je evakuisan, nakon što je u jednom automobilu navodno pronađena bomba.

Helikopterski servis pomaže MUP-u u kontroli policijskog časa

BANJALUKA - Helikopterski servis Republike Srpske od večeras pomaže Ministarstvu unutrašnjih poslova u kontroli poštovanja policijskog časa koji je na snazi od 20 do petčasova.

Helikopterski servis RS: Letovi za spas života

​BANJALUKA - Profesija nam je takva da nas čitav život uče da budemo hladnokrvni dok radimo svoj posao, međutim u slučaju vazdušnog medicinskog transporta djece nema nikog od nas kome nije ili krenula suza ili zadrhtao glas kada vidi da dijete donose u helikopter, te smo tu svi ranjivi, rekao je Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Javne servise neće moći gledati u 45 gradova?

SARAJEVO, BANJALUKA - Javnim RTV servisima u Bosni i Hercegovini dozvola za analogno zemaljsko emitovanje ističe 26. aprila i, kako tvrde u Regulatornoj agenciji za komunikacije (RAK), neće biti produžena, što će, kako ističu stručnjaci, izazvati višestruke probleme, a jedan od njih je taj što se RTRS, BHT i Federalna televizija neće vidjeti u najmanje 45 gradova i naseljenih mjesta.

Helikopter za veću bezbjednost na OC Jahorina

JAHORINA - Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić izjavio je da je ovaj centar uložio maksimalne napore da bezbjednost na planini bude na najvišem nivou, radi čega je obezbijeđena podrška Helikopterskog servisa Republike Srpske i Republičke uprave civilne zaštite.

Helikopteri Republike Srpske uspješno završili svoj posao na Romaniji

PALE - Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske uspješno su završili svoj dio posla na gašenju požara na Romaniji i otišli za Banjaluku, jer ovaj intenzitet vatre ne zahtijeva njihovo učešće, izjavio je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite opštine Pale Dragan Elek.

Predviđeno angažovanje Helikopterskog servisa RS za gašnje požara

BANJALUKA - Prijedlogom zakona o zaštiti od požara, o kojem je u toku rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske, predviđeno je da se za potrebe gašenja požara ili spasavanja ljudi i imovine može angažovati Helikopterski servis Republike Srpske.

Predstavljen novi helikopter Helikopterskog servisa RS

BANJALUKA - Helikopterski servis RS proslavio je jubilej 10 godina postojanja promocijom novog helikoptera "AW119Kx" na sportskom aerodromu Zalužani kod Banjaluke.

Helikopterski servis RS: Augusta 119 polijeće sljedeće sedmice

BANJALUKA - Novi višenamjenski helikopter Augusta 119, koji je u Banjaluku stigao iz Amerike, trebalo bi da poleti sljedeće sedmice nakon završetka praktične obuke za pilote, potvrdio je za "Nezavisne" Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS.

Najčitanije