Sestra

"Bikini medicinska sestra" iz Rusije u manekenskim vodama

Medicinska sestra iz ruskog grada Tula, koja je dospjela u žižu javnosti nakon što se u bolnici pojavila u providnom zaštitnom odijelu ispod kojeg je nosila bikini, oprobala se nedavno u modelingu.

Medicinska sestra osuđena zbog služenja kolača sa sedativom

BERLIN - Medicinska sestra (54) iz njemačkog grada Bad Nauhajma osuđena je danas na tri godine zatvora jer je svojim kolegama davala kolače sa lijekovima za smirenje, čime im je nanijela teške tjelesne povrede.

Nastavak suđenja u slučaju "zamrzivač": Nisam ubila sestru

VARAŽDIN - Na županijskom sudu u Varaždinu danas se nakon pauze zbog virusa korona nastavlja suđenje Smiljani Srnec zbog ubistva sestre Jasmine Dominić.

Svi kontakti zaražene sestre iz Bijeljine negativni

BIJELJINA - Svi radnici i pacijenti Odjeljenja za infektivne bolesti gradske Bolnice "Sveti vračevi" na kojem je radila medicinska sestra zaražena virusom korona, testirani su na COVID-19 i njihovi rezultati su negativni, potvrdili su predstavnici Bolnice na Gradskom štabu za vanredne situacije.

Zaražena medicinska sestra bolnice "Sveti vračevi"

BIJELJINA - Medicinska sestra u bolnici "Sveti Vračevi" dvanaesti je građanin Bijeljine zaražen COVID-19, nakon gotovo tri nedjelje bez registrovanih osoba pozitivnih na virus korona. Ona će danas biti smještena u karantin pri Domu učenika, a sve osobe koje su bile u kontaktu sa njom biće testirane i sa njima će se postupati po higijensko-epidemiološkom protokolu, najavljeno je iz JZU "Sveti Vračevi".

Sestra Kim Džong Un-a prva u redu za preuzimanje vlasti?

Kim Jo Džong postaje jedna od prominentnijih figura u politici i režimu Sjeverne Koreje i svog brata, Kim Džong Una. Nju smatraju mozgom operacije iza pažljivo konstruisanog javnog imidža svog brata, a zauzvrat ona uživa potpuno povjerenje lidera zemlje, istog onog koji je u stanju da pogubi ujaka zbog navodne veleizdaje.

Ozdravila medicinska sestra Elena, simbol Italije u borbi s koronom

TRST - Medicinska sestra Elena, čija je fotografija snimljena u bolnici u Kremoni, kada je, nakon napornog rada, sa zaštitnom maskom, rukavicama i zaštitnim odijelom, zaspala naslonjena na tastaturu kompjutera, obišla svijet, a ona postala postala simbol borbe protiv virusa korona u Italiji, je ozdravila.

Fotografija rasplakala Srbiju: Policajac se oprašta od supruge

Fotografija neimenovanog bračnog para iz Srbije koju je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ove zemlje počela se širiti društvenim mrežama.

Uhapšena medicinska sestra, bebama davala morfijum

BERLIN - Njemačka policija uhapsila je medicinsku sestru Univerzitetske bolnice u Ulmu zbog sumnje da je davala morfijum bebama.

Novi snimak iz Kine, pogledajte šta rade u bolnici

Jučerašnji snimak oboljelog od koronavirusa šokirao je svijet, a danas stiže novi koji pokazuje užasne razmjere ove epidemije. "Ne mogu ovo više da podnesem", čuje se medicinska sestra koja vrišti od muke.

Najčitanije