Sestra

Tri sestre isti dan rodile četiri bebe

Donjogoričanka Mara Mugoša jutros je doživjela neobičnu i rijetku sreću da u dva sata dobije čak četvoro unučadi od sve troje svoje djece.

Časne sestre se vratile trudne sa misionarskog putovanja

Dvije časne sestre su se vratile sa misionarskih putovanja trudne. Obje su služile na Siciliji, potiču iz Afrike, a jedna od njih je čak bila poglavarica.

Turska zarobila sestru Al Bagdadija

Turska je u ponedjeljak zarobila stariju sestru ubijenog lidera Islamske države Abu Bakra al Bagdadija na sjeverozapadu Sirije.

Brat silovao rođenu sestru, dvije godine ćutala o svemu

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dvije godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva.

Medicinske sestre u kućnim posjetama liječe, ali i saslušaju pacijente

DOBOJ - Kada im se na vratima njihovog doma pojavi medicinska sestra, pacijenti ne žele samo da im ona izda terapiju ili uputi riječ ohrabrenja, nego i da im pomogne u rješavanju životnih problema, pričaju sagovornice "Nezavisnih".

Potvrđena optužnica Smiljani Srnec za ubistvo sestre

VARAŽDIN - Optužno vijeće Županijskog suda u Varaždinu jutros je zaključilo da postoji dovoljno dokaza da se potvrdi optužnica protiv Smiljane Srnec za ubistvo sestre.

Brat i sestra u indukovanoj komi nakon trovanja na Hvaru

SPLIT - Petogodišnji dječak i njegova 14-godišnja sestra koji se u splitskoj bolnici liječe od trovanja ugljen-monoksidom na brodu kod Hvara, imaju određene promjene na mozgu, pokazao je pregled magnetnom rezonancom.

Uhapšeni ljekari i medicinska sestra predati Tužilaštvu Kantona Sarajevo

SARAJEVO - Tri ljekara i medicinska sestra koji su juče uhapšeni u akciji kodnog naziva "Hirurg" zbog sumnje u zloupotrebu položaja te primanja dara i drugih oblika koristi predati su Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Brat i sestra Nediljko i Milka Ilić iz Šipova umrli od trovanja biljkama?

ŠIPOVO - Milka Ilić (61) i njen brat Nediljko Ilić (57), koji su pronađeni mrtvi u četvrtak između Šipova i Kupresa, biće sahranjeni u ponedjeljak u Ćatama, saznaju Nezavisne.

Brat i sestra nisu ubijeni

ŠIPOVO - Uzrok smrti Milke Ilić (61) i njenog brata Nediljka Ilića (57), koji su pronađeni mrtvi u selu Ćate, između Šipova i Kupresa, nakon obavljene obdukcije nije zvanično objavljen, a nezvanično saznajemo da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela, odnosno nasilja te da su bili mrtvi petnaestak dana.

Najčitanije