Sestre

Medicinske sestre u kućnim posjetama liječe, ali i saslušaju pacijente

DOBOJ - Kada im se na vratima njihovog doma pojavi medicinska sestra, pacijenti ne žele samo da im ona izda terapiju ili uputi riječ ohrabrenja, nego i da im pomogne u rješavanju životnih problema, pričaju sagovornice "Nezavisnih".

"Mačka u zidu" i "Priča o tri sestre" šestog dana SFF-a

Publika na Sarajevo film festivalu šestog dana je imala priliku da pogleda regionalnu premijeru bugarskog filma Mine Mileve i Vesele Kazakove "Mačka u zidu".

Potresan snimak, stradala dok je pokušavala da spasi sestru

Uznemirujući snimak na kojem je prikazana djevojčica koja svoju mlađu sestru drži za majicu kako ne bi pala sa ruševina zgrade u Siriji proširio se društvenim mrežama.

Tri časne sestre zaradile skoro milion evra od marihuane

​SAN FRANCISKO - Tri časne sestre iz Kalifornije koje same uzgajaju i prodaju marihuanu, na godišnjem nivou zarađuju skoro 990.000 evra.

"Virdžine" iz Brčkog: Da nam nije nedjelje i praznika, pocrkale bismo od rada

Sestre Zarić iz sela Mrtvica kod Brčkog, Petra, Stoja, Goja, Anica i Živana, iako su već dobrano zagazile u osmu i devetu deceniju života, nikad se nisu udavale i cijeli život posvetile su roditeljima i mukotrpnom radu u zajedničkom domaćinstvu. Funkcionišu poput nekadašnje porodične zadruge u kojoj se tačno zna ko šta radi na imanju.

U požaru u stanu poginulo sedmoro braće i sestara

DAMASK - Sedmoro braće i sestara jedne porodice iz Damaska poginulo je u požaru koji je izbio u njihovom stanu.

Kod Tešnja napadnute časne sestre

TEŠANJ - Direktor "BH Caritasa"”, monsinjor Tomo Knežević juče je Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona prijavio napad na časne sestre riječkog "Caritasa", koji se, prema njegovim riječima, dogodio u ponedjeljak, 22. oktobra, u 14 sati na magistralnom putu M-17 Doboj - Sarajevo, na potezu od Tešnja do Maglaja.

Nakon eksplicitnih fotki odvela muža daleko od obožavateljica

Indijska glumica Rubina Dilaik, koju gledamo u seriji “Sestre“ na OBN-u, otišla je u Indoneziju na medeni mjesec tek nedavno. Indijski mediji tvrde kako je glumica toliko ljubomorna da supruga Abhinava Shuklu skriva od obožavateljki.

Serija "Sestre" odnosi redom sve nagrade

Serija “Sestre“ jako se dopala bosanskohercegovačkoj publici i već nakon 50-tak epizoda postala jedan od najgledaniji sadržaja u medijskom eteru. Glavna glumica Rubina Dilaik tako je postala i miljenica domaće publike, ne samo one indijske.

Glumca iz serije “Sestre“ prevarila supruga, a onda ga isprozivala

Indijska serija “Sestre“ osvojila je srca gledatelja u BiH, a isto čini i glavni glumac Vivian Dsena. Uloga Harmana svidjela se gledateljkama TV OBN, pa su detalji iz njegovog privatnog života postali zanimljivi.

Najčitanije