Severina

Severina okačila vrelu sliku u bikiniju i našalila se s pratiocima

Nakon jučerašnjeg ročišta na Opštinskom sudu u Zagrebu, Severina Kojić je danas objavila fotku na kojoj pozira u crnom bikiniju obrubljenom cvjetićima.

Severina pozirala u romantičnoj haljini i pokazala savršene noge

Nakon što je ovih dana na društvenim mrežama bila najavila izlazak iz samoizolacije, u kojoj je završila zbog pozitivnog testa na koronavirus, Severina se ponovno oglasila, piše Dnevnik.hr.

Severina izašla iz izolacije

Nakon što je region obišla vijest da je pjevačica Severina Kojić zaražena vrusom, korona pevačica se na Instagramu oglasila nekoliko puta, a juče je objavila i da je nakon 14 dana pobijedila korona virus.

Severina aktivna na Instagramu, u 48. godini izgleda kao tinejdžerka

Popularna pjevačica Severina, nedavno je objavila da je pozitivna na koronavirus, ali da nema nikakve simptome. Pošto je dobila niz poruka podrške i zahvalnosti, odlučila je da se svojim obožavaocima javno zahvali.

Šta radi Igor Kojić, dok se Severina oporavlja od korone?

Pjevačica Severina Kojić (48) objavila je prije nekoliko dana na društvenim mrežama da je pozitivna na koronavirus. Tvrdi da nema nikakve simptome.

Severina pozitivna na virus korona

Pjevačica Severina Kojić na svom Instagram profilu objavila je da je pozitivna na virus korona.

Severina objavila fotografiju u kupaćem i otkrila novi moto

Popularna pevjačica, Severina Vučković, na Instagramu je objavila vruću fotografiju s ljetovanja na Korčuli, uz moto: "YOLO".

Igor odgovorio Severini nakon što mu je čestitala rođendan

Igor Kojić odgovorio je Severini na čestitku koju mu je juče uputila povodom 33. rođendana.

Severina prekinula spekulacije o razvodu, čestitala mužu rođendan

Hrvatska pop zvijezda Severina Kojić mnoge je iznenadila najnovijom objavom na Instagramu. Pjevačica je objavila fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem, i to nakon što se u medijima već neko vrijeme piše o njihovom razvodu, kao i da se par uopšte ne viđa. Severina je ovom prilikom Igoru čestitala rođendan.

Severinina poruka privukla pažnju mnogih: "Zdravo i gotovo"

Severina je ponovno u Splitu, gdje se trenutno druži s prijateljicama.

Najčitanije