Severina

Saga se nastavlja, Severina tvrdi: Iza svega stoji otac

Pjevačica Severina Kojić (47) sinoć je na jednom slovenačkom kanalu u intervju otkrila kako je njen najveći strah u životu da će biti ostavljena, a jutros se pojadala na svom profilu Instagrama i kako joj je loše počelo jutro.

Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog vještičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Uhapšen zbog Severininih golih fotografija

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela momka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspio da pribavi set Severininih golih fotografija, koje je postavio na internet.

Severina uživa u prazniku, objavila uskršnju fotku sa sinom

​Poznata hrvatska pjevačica Severina čestitala je svojim pratiocima katolički Uskrs.

Severina otkrila: Hit "Prijateljice" napisala poginuloj drugarici

Nakon što je imala tri koncertna debakla i prošle nedelje rutinsku operaciju hernije, Severina Kojić (46) je sada ispričala kako se osjeća nakon svega.

Severina objavila spot za pjesmu "Daleko ti kuća"

​Jedna od najpopularnijh hrvatskih pjevačica Severina objavila je spot za pjesmu "Daleko ti kuća" u kojem je lijepa pjevačica odrezala svoju dugu kosu.

Severina završila na operaciji

Severina Kojić je jutros pratioce na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala.

Severina na premijeri "Igre prijestolja" u Njujorku

Severina Kojić sa suprugom Igorom posjetila je Njujork, a nisu propustili priliku da prisustvuju dugoočekivanoj premijeri nove sezone “Igre prijestolja”.

Severinu napustio još jedan saradnik?

Pjevačica Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

Severina nakon prekida saradnje sa menadžerom izgubila veliki novac?

Severina Kojić prekinula je saradnju sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem, čovjekom koji je 17 godina vodio računa o njenoj karijeri.

Najčitanije