Severina

Severina oduzima dah u vatrenoj haljini od 5.000 KM

​Rovinj je proteklog vikenda bio mjesto na kojem su se okupila brojna poznata imena, a nije mu odoljela ni pjevačica Severina kojoj je društvo pravio suprug Igor Kojić.

Uprkos sudskoj zabrani, Severina objavila sliku sa sinom

Iako joj je prije dvije sedmice Općinski sud u Zagrebu privremenom mjerom naložio da mora obrisati sve slike sina Aleksandra te njoj i suprugu Igoru Kojiću zabranio i buduće objave, Severina je juče objavila fotografiju na kojoj grli sina.

Severina nema za ratu kredita?

Pjevačica Severina Kojić nije u stanju da plaća ratu za kredit u iznosu od 2.000 evra mjesečno, zbog čega je u problemima, jer može da ostane bez stana u Zagrebu ako banka aktivira hipoteku, saznaje Kurir.

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag

Bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pjevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

Popović: Severini će se laži obiti od glavu

Mlan Popović iskreno je progovorio o bitki koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

Severina: Milan plaća da pišu loše o meni

​Nakon što je Severina nedavno optužila Milana Popovića da sistematski uništava njen ugled u javnosti, pjevačica sada tvrdi da njen bivši partner daje informacije iz sudskog postupka za starateljstvo nad njihovim sinom i time krši zakon i radi na štetu svog djeteta.

Saga se nastavlja, Severina tvrdi: Iza svega stoji otac

Pjevačica Severina Kojić (47) sinoć je na jednom slovenačkom kanalu u intervju otkrila kako je njen najveći strah u životu da će biti ostavljena, a jutros se pojadala na svom profilu Instagrama i kako joj je loše počelo jutro.

Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog vještičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Uhapšen zbog Severininih golih fotografija

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela momka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspio da pribavi set Severininih golih fotografija, koje je postavio na internet.

Severina uživa u prazniku, objavila uskršnju fotku sa sinom

​Poznata hrvatska pjevačica Severina čestitala je svojim pratiocima katolički Uskrs.

Najčitanije