Severina

Vučković: Ako te ne stave u čitanke, sinu ću puštati tvoje pjesme

Severina Vučković se emotivnom objavom oprostila od slavne Marine Tucaković, koja je preminula u nedjelju, 19. septembra, u 68. godini.

Severina Vučković se izvinila porodici partnera sa jahte

Pjevačica Severina Vučković koja se već duže vrijeme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem.

Severina pala tokom nastupa: Malo sam natukla kičmu

Pjevačica Severina Kojić nastupala je u Vrnjačkoj Banji u Srbiji. Kako je napisala na Instagramu, bilo je 20.000 posjetilaca, a nije ih omela ni kiša.

Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (49) i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović (56), godinama biju bitku oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Danas, 7. juna, održano je novo ročište u splitskom Županijskom sudu, koje je trajalo više od dva sata.

Severina poslije dužeg vremena objavila snimak sa sinom

Severina već nekoliko dana boravi na Plitvičkim jezerima, a danas je na svom Instagram profilu otkrila da je s njom i sin Aleksandar.

Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenom snimku

Severina Kojić dala je veliki intervju za Nedeljnik, u kojem je progovorila o seksualnom nasilju, borbi i ispovijestima Merime Isaković, Danijele Štajnfeld, Milene Radulović i drugih hrabrih žena, govoru mržnje o kojem govori i ovih dana popularni spot "Hejt Sloveni", nacionalizmu, ali i svojoj dugotrajnoj borbi za starateljstvo nad sinom.

Igor "uhvaćen" kako iznosi stvari iz Severininog stana

Već mjesecima se šuška da je ljubavi između Severine Kojić (48) i njenog supruga Igora Kojića (33) došao kraj, a on se sada navodno i konačno iselio iz njenog stana u Zagrebu.

Severina vodi bitku s pratiocima, spominju "snimak sa jahte"

Nakon što su je napali zbog objave fotografija iz 2010. na kojima pozira kao biblijski lik Saloma, Severina je odgovarala pratiocima na komentare, a s nekima je ušla i u raspravu.

Severina objavila svoj dokumentarni film, u njemu se pojavljuje i Slavko

Severina Kojić na YouTubeu je objavila dokumentarni film naziva "Kada se pretvorim u Severinu".

Severina se "pegla" u fotošopu? Fanovi primijetili nešto neobično

Splitska pjevačica Severina Kojić naslonila se na barsku stolicu i ponosno pozirala. Istakla je vitke noge, ali prije objave na Instagramu nije provjerila šta objavljuje.

Najčitanije