Severina

Severina ne da Milanu pasoš njihovog sina?

Pjevačica Severina Kojić prije nedjelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim djetetom.

Severina o prvom vikendu sa sinom nakon što joj je oduzeto starateljstvo

Nakon što je Opštinski sud u Zagrebu donio nepravosnažnu mjeru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i Milana Popovića treba živjeti s ocem, javnost ne prestaje zanimati što se događa u slučaju koji, ovako ili onako, traje već šest godina.

Mediji: Severina optužena da izaziva stres kod sina da bi ispala žrtva

Porodična drama Severine Kojić se danima ne smiruje nakon što je hrvatski sud odredio da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem.

Sud nakon presude u slučaju Severine: Kršenje prava djeteta nedopustivo

Nakon odluke suda da mali Aleksandar, sin Severine Kojić i Milana Popovića, pripadne ocu, oboje su se oglašavali za medija sa svojim mišljenjem i stranama.

Milan Popović: Podnijeću prijavu protiv Igora Kojića

Izvjesno je da će Milan Popović (54) protiv Igora Kojića (32) podnijeti prijavu, nakon verbalnog incidenta koji se dogodio u četvrtak, 28. novembra.

Severina: Presudu ne priznajem, ali ću je poštovati

Nakon što se zatvorila u svoj stan na zagrebačkom Kozjaku kad je saznala za presudu sudije Tee Golub, koja je starateljstvo nad njenim sinom prepustila preduzetniku Milanu Popoviću, Severina Kojić ipak je dala prvi intervju.

Nakon što je izgubila sina Severina očajna i na lijekovima

Severina Kojić ne može da se pomiri s odlukom zagrebačkog suda, po kojoj joj je oduzet sin Aleksandar i dodijeljen ocu Milanu Popoviću.

Milan predao sina Severini

Milan Popović (54) predao je danas, u subotu 30. novembra, Severini Kojić (47) sina Aleksandra (7,5), poštujući privremenu odluku suda po kojoj majka ima pravo sa djetetom da provodi određeno vrijeme, piše 24sata.hr.

Severina se oglasila: Oprosti im sine, ne znaju šta čine

Severina Kojić, popularna pjevačica, juče je izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem, kojem je, prema odluci suda u Zagrebu, pripalo starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Seka podržala Severinu: Ovo je više nego zastrašujuće

Pjevačica Severina Kojić, prema odluci suda, morala je sinoć da preda sina Aleksandra ocu djeteta Milanu Popoviću i ona je to u pratnji supruga Igora Kojića učinila u 20:11 časova.

Najčitanije