Severina

Severina: Milan je lagao, ne živi sa ženom s kojom ima djecu

Rat između Severine i Milana Popovića još uvijek ne jenjava.

Kako se Severina bori protiv virusa?

Severina, poznata hrvatska pjevačica, obratila se svojim vjernim pratiocima na Instagramu u cilju širenja svijesti kako se zaštiti od virusa korona.

Severini zet oteo sestričinu

Taj dečko se dvije godine zabavljao sa njenom sestričinom i sve je bilo u najboljem redu dok nisu iskrsli prvi problemi, koji su kulminirali teškim optužbama

Minja Subota otkrio da li se Severina i Igor Kojić razvode

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regionu, Severina Kojić, neprestano privlači pažnju kako medija, tako i ogromnog broja pratilaca na društvenim mrežama, i rijetko koji njen post može da prođe nazapaženo.

Severina "podvalila" pratiocima, objavila staru sliku sa Kojićima

Već danima mediji spekulišu da li se Severina Kojić razvodi od Igora Kojića. Fanovi u to nisu vjerovali. Ali sada im ovaj potez Severine Kojić mijenja mišljenje. "Pomiješala" Sevka sadašnjost i prošlost.

Severina fotografijom na Instagramu začepila usta "zlobnicima"

Nakon nedavnih špekulacija da je Severina u svađi sa svekrom Draganom Kojićem Kebom, zbog čega ga je otpratila s Instagrama, a Keba izbrisao fotografije sa snahom, pjevačica se nije oglašavala.

"Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu"

Severina objavila sliku sa sinom, a fanovi su joj još jednom uputili riječi podrške.

Marina Perazić: Severinina karijera mi je odvratna

Pjevačica Marina Perazić kritikovala je karijeru koleginice Severine Kojić i navela da smatra da je u razvoju napravila mnogo grešaka.

Severina objavila porodičnu fotografiju sa svekrom i svekrvom

​Severina Kojić nedavno je bila na odmoru u Grčkoj, a čini se da je pjevačici porodična atmosfera dobro došla, budući da je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira u društvu supruga Igora i njegovih roditelja Olje i Dragana Kojića Kebe.

Severina objavila potresnu poruku sinu

Regionalna pjevačica Severina Kojić svojim novim statusom na Instagramu opet je potresla javnost nakon što je napisala šta kao majka proživljava usljed odvojenost od sina od kada je prošle godine dodeljen ocu na starateljstvo.

Najčitanije