Severina Kojić

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag

Bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pjevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

Popović: Severini će se laži obiti od glavu

Mlan Popović iskreno je progovorio o bitki koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

Saga se nastavlja, Severina tvrdi: Iza svega stoji otac

Pjevačica Severina Kojić (47) sinoć je na jednom slovenačkom kanalu u intervju otkrila kako je njen najveći strah u životu da će biti ostavljena, a jutros se pojadala na svom profilu Instagrama i kako joj je loše počelo jutro.

Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog vještičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Uhapšen zbog Severininih golih fotografija

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela momka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspio da pribavi set Severininih golih fotografija, koje je postavio na internet.

Severina otkrila: Hit "Prijateljice" napisala poginuloj drugarici

Nakon što je imala tri koncertna debakla i prošle nedelje rutinsku operaciju hernije, Severina Kojić (46) je sada ispričala kako se osjeća nakon svega.

Severina na premijeri "Igre prijestolja" u Njujorku

Severina Kojić sa suprugom Igorom posjetila je Njujork, a nisu propustili priliku da prisustvuju dugoočekivanoj premijeri nove sezone “Igre prijestolja”.

Severinu napustio još jedan saradnik?

Pjevačica Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

Severina nakon prekida saradnje sa menadžerom izgubila veliki novac?

Severina Kojić prekinula je saradnju sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem, čovjekom koji je 17 godina vodio računa o njenoj karijeri.

Severina se posvađala sa menadžerom?

Estradni kuloari u Hrvatskoj posljednjih dana bruje o navodnom prekidu saradnje i prijateljstva između Severine Kojić i njenog menadžera Tomice Petrovića, koje je trajalo 17 godina.

Najčitanije