Severina Kojić

Severini zet oteo sestričinu

Taj dečko se dvije godine zabavljao sa njenom sestričinom i sve je bilo u najboljem redu dok nisu iskrsli prvi problemi, koji su kulminirali teškim optužbama

Minja Subota otkrio da li se Severina i Igor Kojić razvode

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regionu, Severina Kojić, neprestano privlači pažnju kako medija, tako i ogromnog broja pratilaca na društvenim mrežama, i rijetko koji njen post može da prođe nazapaženo.

Severina "podvalila" pratiocima, objavila staru sliku sa Kojićima

Već danima mediji spekulišu da li se Severina Kojić razvodi od Igora Kojića. Fanovi u to nisu vjerovali. Ali sada im ovaj potez Severine Kojić mijenja mišljenje. "Pomiješala" Sevka sadašnjost i prošlost.

"Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu"

Severina objavila sliku sa sinom, a fanovi su joj još jednom uputili riječi podrške.

Marina Perazić: Severinina karijera mi je odvratna

Pjevačica Marina Perazić kritikovala je karijeru koleginice Severine Kojić i navela da smatra da je u razvoju napravila mnogo grešaka.

Sudija koja je Severini uzela sina dobila poklone od 330.000 evra

Sudija Tea Golub, koja je presudila da sin Severine Kojić živi s ocem Milanom Popovićem, našla se u središtu skandala nakon otkrića da je bila na luksuznom odmoru u istom hotelu u kojem je bio i srpski biznismen.

Centar za socijalni rad podnio krivičnu prijavu protiv Severine

Pjevačica Severina Kojić (47) trenutno boravi u Monte Karlu sa suprugom Igorom, a Centar za socijalni rad podnosi krivičnu prijavu protiv nje.

Severina prekršila zabranu suda?

Pjevačica Severina Kojić napravila je problem, kada je emotivnim postom na Instagramu čestitala pratiocima Novu godinu. Zašto? Zato to je okačila fotografiju koju nije smjela – onu na kojoj je njen sin.

Severina ne da Milanu pasoš njihovog sina?

Pjevačica Severina Kojić prije nedjelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim djetetom.

Mediji: Severina optužena da izaziva stres kod sina da bi ispala žrtva

Porodična drama Severine Kojić se danima ne smiruje nakon što je hrvatski sud odredio da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem.

Najčitanije