Severina Kojić

Milan Popović o Severininim optužbama: Nije sve kako ona kaže

Pjevačica Severina Kojić (47) na konferenciji za novinare iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina, ali i na račun svog bivšeg partnera Milana Popovića (55).

Severina: Mog sina su u školi zaključali i fizički zlostavljali

Pjevačica Severina Kojić na pres-konferenciji iznijela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju od komentara zbog dobrobiti dijeteta.

Severina: Optužili su me da sam krala hljeb glumicama

Severina Kojić, šarmantna splitska pjevačica je gostujući u jednoj popularnoj emisiji na hrvatskoj televiziji otkrila kako publiku na turneji koju započinje 16. novembra u njenom rodnom Splitu, očekuje spektakl od dva i po sata.

Uprkos sudskoj zabrani, Severina objavila sliku sa sinom

Iako joj je prije dvije sedmice Općinski sud u Zagrebu privremenom mjerom naložio da mora obrisati sve slike sina Aleksandra te njoj i suprugu Igoru Kojiću zabranio i buduće objave, Severina je juče objavila fotografiju na kojoj grli sina.

Severina nema za ratu kredita?

Pjevačica Severina Kojić nije u stanju da plaća ratu za kredit u iznosu od 2.000 evra mjesečno, zbog čega je u problemima, jer može da ostane bez stana u Zagrebu ako banka aktivira hipoteku, saznaje Kurir.

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag

Bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pjevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

Popović: Severini će se laži obiti od glavu

Mlan Popović iskreno je progovorio o bitki koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

Saga se nastavlja, Severina tvrdi: Iza svega stoji otac

Pjevačica Severina Kojić (47) sinoć je na jednom slovenačkom kanalu u intervju otkrila kako je njen najveći strah u životu da će biti ostavljena, a jutros se pojadala na svom profilu Instagrama i kako joj je loše počelo jutro.

Podignuta optužnica protiv Severine i Igora Kojića?

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog vještičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića.

Uhapšen zbog Severininih golih fotografija

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela momka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspio da pribavi set Severininih golih fotografija, koje je postavio na internet.

Najčitanije