Severina Kojić

Severina pala tokom nastupa: Malo sam natukla kičmu

Pjevačica Severina Kojić nastupala je u Vrnjačkoj Banji u Srbiji. Kako je napisala na Instagramu, bilo je 20.000 posjetilaca, a nije ih omela ni kiša.

Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (49) i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović (56), godinama biju bitku oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Danas, 7. juna, održano je novo ročište u splitskom Županijskom sudu, koje je trajalo više od dva sata.

Severina poslije dužeg vremena objavila snimak sa sinom

Severina već nekoliko dana boravi na Plitvičkim jezerima, a danas je na svom Instagram profilu otkrila da je s njom i sin Aleksandar.

Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenom snimku

Severina Kojić dala je veliki intervju za Nedeljnik, u kojem je progovorila o seksualnom nasilju, borbi i ispovijestima Merime Isaković, Danijele Štajnfeld, Milene Radulović i drugih hrabrih žena, govoru mržnje o kojem govori i ovih dana popularni spot "Hejt Sloveni", nacionalizmu, ali i svojoj dugotrajnoj borbi za starateljstvo nad sinom.

Igor "uhvaćen" kako iznosi stvari iz Severininog stana

Već mjesecima se šuška da je ljubavi između Severine Kojić (48) i njenog supruga Igora Kojića (33) došao kraj, a on se sada navodno i konačno iselio iz njenog stana u Zagrebu.

Severina vodi bitku s pratiocima, spominju "snimak sa jahte"

Nakon što su je napali zbog objave fotografija iz 2010. na kojima pozira kao biblijski lik Saloma, Severina je odgovarala pratiocima na komentare, a s nekima je ušla i u raspravu.

Severina objavila svoj dokumentarni film, u njemu se pojavljuje i Slavko

Severina Kojić na YouTubeu je objavila dokumentarni film naziva "Kada se pretvorim u Severinu".

Severina otkrila s kim je dočekala 2021. godinu

Hrvatska pjevačica Severina Kojić Novu godinu dočekala je u svom zagrebačkom stanu s mamom Anom i najbližim osobama.

Severina u toplesu obradovala fanove

Dok se njene kolege žale kako nemaju nastupe i da ne znaju kako će da izdrže finansijski, hrvatska pjevačica Severina Kojić ne brine već radi. Zato je prihvatila saradnju s jednom hrvatskom kompanijom i postala njihov model, a tim povodom odlučila je da obraduje i počasti svoje fanove golišavim fotografijama.

Severina okačila vrelu sliku u bikiniju i našalila se s pratiocima

Nakon jučerašnjeg ročišta na Opštinskom sudu u Zagrebu, Severina Kojić je danas objavila fotku na kojoj pozira u crnom bikiniju obrubljenom cvjetićima.

Najčitanije