Sijetl

Sijetl kao ratna zona: Gore zgrade, sukobi policije i demonstranata

Policija američkog grada Sijetla saopštila je da je najmanje 25 ljudi uhapšeno tokom nereda nakon što je masa demolirala policijsku stanicu u istočnom dijelu grada i unutra zapalila vatru.

Auto pokosio demonstrante, strašan snimak osvanuo na društvenim mrežama

SIJETL - Dvije žene teže su povrijeđene jutros u Sijetlu kada je automobil naletio na malu grupu demonstranata na zatvorenom autoputu, saopštili su zvaničnici.

Tramp zaprijetio da će premjestiti vojsku u Sijetl

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da će tražiti izvršnu naredbu kojom bi ohrabrio policiju da ispune "trenutne profesionalne standarde za upotrebu sile" u jeku protesta protiv rasizma nakon smrti Džordža Flojda.

Policija se povukla, Tramp: Grad su preuzeli teroristi

Američki predsjednik Donald Tramp zaprijetio je da će kvart u Sijetlu koji drže demonstranti vratiti pod kontrolu snaga reda, izvijestio je BBC.

Teško bolesnog dječaka stavili na gol protiv Borusije

Sijetl Saundersi na dirljiv su način razveselili svog teško bolesnog osmogodišnjeg navijača Bima Gojala.

Pucnjava u Sijetlu: Dvije osobe poginule, nekoliko povrijeđeno

SIJETL - Dvije osobe su preminule nakon pucnjave koja se dogodila juče u Sijetlu u poslijepodnevnim satima, objavili su američki mediji.

Bil Gejts čekao u redu za hamburger

Bivši zaposlenik Microsofta Majk Galos na Facebooku je objavio fotografiju Bila Gejtsa kako čeka u redu za burger ispred lanca brze hrane Dick's u Sijetlu.

Gradovi koje morate posjetiti 2019. po izboru "Lonely Planeta"

Svjetski portal za putovanja "Lonely Planet" izabrao je top 10 gradova koje morate posjetiti u 2019. godini, a na listi su se našla čak dva iz naše regije.

Predgrađe Sijetla pogodio tornado, oštetio kuće

VAŠINGTON - Predgrađe Sijetla, u saveznoj američkoj državi Vašington na sjeverozapadu zemlje, pogodio je tornado koji je uništio kuće i rušio drveće, saopštile su vlasti u tom gradu.

U Sijetlu zabranjene slamčice i plastični pribor za jelo

Grad Sijetl postao je prvi američki grad u kome su zabranjene slamčice za piće i plastični pribor za jelo.

Najčitanije