Silovanje

NBA igrač optužen za silovanje

Košarkaš Oklahome Terans Ferguson optužen je od strane jedne ženske osobe da ju je silovao prije dvije godine.

Uhapšen osumnjičeni za silovanje mladića

PANČEVO - N.M. (1999) iz okoline Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je noćas u Beloj Crkvi silovao 19-godišnjeg mladića, a policija intenzivno traga za još jednom osobom koja je bila sa njima.

Danijela Štajnfeld o tome zašto ne otkriva ime silovatelja

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila je da ju je silovao moćni muškarac iz filmske industrije, njena potresna ispovijest postala je jedna od važnijih tema o kojoj ne prestaje da se priča.

Marokanac priznao ubistvo, tvrdi da ga je ubijeni ranije pokušao silovati

U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas su saslušani Marokanaci koji su sinoć uhapšeni nakon ubistva migranta na Ilidži. K.A. je priznao ubistvo i tvrdi da ga je ubijeni ranije pokušao četiri puta silovati.

Svjedok čuo da je Kostjerevac silovao Srpkinju

SARAJEVO - Na suđenju Ademu Kostjerevcu za silovanje trudne Srpkinje na području Zvornika 1992. godine, svjedok Tužilaštva BiH Omer Muratović izjavio je danas pred Sudom BiH da je čuo da je optuženi silovao oštećenu.

Oglasila se glumica Danijela Štajnfeld koju je silovao filmski moćnik

Glumica Danijela Štajnfeld nakon što je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije, oglasila se putem uživo uključenja na Instagramu.

Nastavak suđenja za silovanje trudne Srpkinje 1992. godine

SARAJEVO - U Sudu BiH danas će biti nastavljeno suđenje Ademu Kostjerevcu optuženom da je kao pripadnik takozvane Armije BiH u Zvorniku 1992. godine silovao trudnu Srpkinju.

Par namamio ženu u kuću, drogirali je i zlostavljali danima

RAVENA - Policija u Raveni saopštila je da je spasila jednu 30-godišnju ženu, koju je jedan par drogirao i seksualno zlostavljao nakon što su je namamili u svoju kuću.

Osumnjičen da je tukao i silovao ženu pred djecom u Makarskoj

Hrvatska policija uhapsila je 38-godišnjeg muškarca iz Makarske zbog sumnje da je silovao i tukao suprugu. Kako je saopštilo Županijsko državno tužilaštvo u Splitu, sumnja se da je "počinio teška kaznena djela protiv polne slobode, kao i nasilja u porodici i povrede djetetovih prava".

Stric iščupao djevojku s poteškoćama u razvoju iz kandži napadača

BRATUNAC - Dvadesetogodišnjakinju s poteškoćama u razvoju i umanjenim intelektualnim i fizičkim sposobnostima pokušao je silovati njen blizak rođak, u čemu ga je spriječio stric te djevojke, nakon što je čuo njene krike i plač.

Najčitanije