Silovanje

Migrant zaražen HIV-om osumnjičen za silovanje u Bihaću napustio BiH

SARAJEVO, BIHAĆ - Raspisana je potjernica za maloljetnim migrantom iz Pakistana, koji je zaražen HIV-om, ali i prijavljen za silovanje Bišćanke.

Građani protestovali: Maloljetnica silovana tri puta u jednom danu?

U Uroševcu su održani protesti zbog slučaja silovanja maloljetnice u Glogovcu, koji potresa javnost već nekoliko dana, a koji je policiji navodno prijavljen prvog februara.

Godinu dana zatvora vlasniku kafića zbog silovanja konobarice

Vrhovni sud Hrvatske potvrdio je presudu Županijskog suda u Varaždinu kojom je vlasnik kafića osuđen na godinu dana bezuslovnog zatvora zbog silovanja djevojke u svom ugostiteljskom objektu kod Varaždina.

Nastavnik osumnjičen da je silovao trinaestogodišnju učenicu

TUTIN - Policija u Tutinu uhapsila je O. A. (65) zbog sumnje da je u prethodnom periodu nekoliko puta silovao trinaestogodišnju učenicu.

Migrant optužen za silovanje tri djevojčice, jednu zadavio

VIZBADEN - Iračanin Ali Bašar optužen je za silovanje i ubistvo 14-godišnje djevojčice u Njemačkoj. Nakon ubistva pobjegao je u sjeverni Irak.

Žena silovana u toaletu na željezničkoj stanici

Radnica na Glavnoj željezničkoj stanici u Zrenjaninu silovana je u javnom toaletu na stanici, a policija je uhapsila osumnjičenog.

Šest godina silovao kćerku

​VARAŽDIN - Pedesetogodišnji muškarac iz Varaždina uhapšen je zbog sumnje da je šest godina silovao kćerku, koja sada ima 20 godina.

Ukinuta osuđujuća presuda za silovanje srpske maloljetnice

SARAJEVO - Presuda za silovanje maloljetne Srpkinje 1993. godine, prema kojoj su osuđena trojica pripadnika bivše Armije RBiH, ukinuta je i vraćena na početak, javlja sarajevski portal "Klix.ba".

Migrant uhapšen zbog silovanja djevojke u Bihaću

BIHAĆ- Pripadnici Policijske stanice u Bihaću priveli su A.D. (23), migranta iz Pakistana, koji je osumnjičen da je silovao 18-godišnju Bišćanku, saopšteno je iz MUP-a USK.

Lažno prijavio da je više lica silovalo ženu

DERVENTA - Četrdesetogodišnji muškarac S.V. iz Dervente prijavio je prekjuče da je početkom novembra više lica u derventskom lokalu silovalo žensku osobu iz Broda.

Najčitanije