Silovanje

Potvrđena optužnica za silovanje

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Denisa Sadikovića zbog krivičnih djela silovanje i protivpravno lišenje slobode M.Š, izjavila je novinarima portparol Tužilaštva Azra Bavčić.

Užas u Srbiji: Djevojčica rodila mrtvu bebu pa rekla da ju je stric silovao

Jedan Kruševljanin uhapšen je zbog sumnje da je obljubio maloljetnu bratanicu staru 13 godina, koja je u četvrtak rodila mrtvorođenče, potvrđeno je "Novostima".

Harvi Vajnstin kriv za silovanje i seksualno zlostavljanje

Nekada jedan od najmoćinijih holivudskih producenata, Harvi Vajnstin, osuđen je danas za silovanje i seksualno zlostavljanje dvije žene i odmah poslat na izdražavanje kazne, čije će dužinu sud naknadno odrediti.

Užas: Djevojčica rodila bebu nakon što ju je silovao rođak

Užasna zlodjela 17-godišnjeg tinejdžera iz Sent Luisa u američkoj saveznoj državi Misuri otkrivena su igrom slučaja. Osoblje bolnice obavijestilo je policiju nakon što je njegov otac u utorak prošle sedmice donio novorođenče u bolnicu i servirao im nevjerovatnu priču.

Osmogodišnja djevojčica preminula nakon što ju je silovalo 16 rođaka

Osmogodišnja djevojčica iz Indije preminula je u bolnici nakon što ju je 16 rođaka brutalno silovalo.

Predložen pritvor osumnjičenom za silovanje djevojčice

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je pritvor za tridesetšestogodišnjaka čiji su inicijali G.J. sa područja opštine Prnjavor zbog sumnje da je silovao šesnaestogodišnju djevojčicu, rečeno je Srni u tužilaštvu.

Petogodišnja djevojčica silovana u američkoj ambasadi u Indiji

NJU DELHI - Muškarac (25) uhapšen je zbog sumnje da je silovao petogodišnju djevojčicu i to u prostorijama na imanju američke ambasade u prijestonici Indije Nju Delhiju.

Kriminalistička obrada osumnjičenog za silovanje maloljetnice

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka zaprimili su prijavu da je izvršeno krivično djelo silovanje nad maloljetnim licem, saopšteno je iz ove uprave.

Djevojčica silovana na tlu američke ambasade u Nju Delhiju

NJU DELHI - Indijac (25) je uhapšen zbog silovanja petogodišnje djevojčice koje se dogodilo u kompleksu američke ambasade u Nju Delhiju.

Tvit gej aktiviste iz Srbije: Svi se prave da Kobi nije bio silovatelj

Kobi Brajant, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj je, u padu helikoptera, pored njega i njegove kćerke Điane stradalo još sedmoro ljudi, bio je istinska košarkaška legenda, ali i čovjek koji je javno priznao da je prevario ženu nakon što je objelodanjeno da je optužen za silovanje radnice hotela.

Najčitanije