Silovanje

Pretukao je ljubavnik, ona izmislila silovanje da se opravda pred mužem

Niška policija podnijeće krivičnu prijavu protiv E.S. (52) iz niškog sela Malča zbog lažnog prijavljivanja da je oteta i silovana.

Baka prijavila silovanje unuke u Odžaku

ODŽAK - Policija iz Odžaka istražuje stravičan slučaj silovanja djevojčice, a istovremeno je pokrenuta potraga za osumnjičenim pedofilom.

Dva puta silovao djevojčicu u napuštenoj kući, ostala trudna

KARLOVAC - Županijski sud u Karlovcu, u Hrvatskoj, donio je rješenje o sprovođenju istrage protiv muškarca koji se tereti da je imao polni odnos s 15-godišnjom devojčicom.

Jednomjesečni pritvor zbog silovanje tinejdžerke sa posebnim potrebama

LIVNO - Opštinski sud u Livnu odredio je juče jednomjesečni pritvor osumnjičenom V.A. (43) iz Mrkonjić Grada, a nastanjenom u Glamoću, koji je osumnjičen za silovanje tinejdžerke M.S. (19) sa posebnim potrebama.

Muškarac iz BiH osuđen za krađu i silovanje u Sloveniji

LJUBLJANA - Sud u Mariboru osudio je danas na pet godina i tri mjeseca zatvora, protjerivanje i petogodišnju zabranu ulaska u Sloveniju 26-godišnjeg hrvatskog državljanina sa stalnim prebivalištem u BiH i privremenim u Sloveniji, nakon nagodbe s tužilaštvom i priznanja dvije pljačke i jednog silovanja.

Stric prijetio nećaki da će joj ubiti brata pa je silovao

ZAGREB - Muškarac u kući svog brata u mjestu u centralnoj Hrvatskoj u desetak dana tri puta je silovao djevojčicu. On je tri puta tokom noći dolazio u sobu u kojoj je spavala sa sestrom. Za ova zlodjela nepravosnažno je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od četiri godine i 10 mjeseci.

Osuđen za 37 djela: Silovao brata i sestru, majku natjerao da gleda

Džozef Mekejn (34), najtraženiji silovatelj u istoriji Velike Britanije, osuđen je u ponedjeljak na 33 doživotne robije.

Umrla žrtva silovanja koju je grupa muškaraca zapalila

NJU DELHI - Djevojka, žrtva silovanja, umrla je u bolnici u Nju Delhiju, nakon što su je nepoznata lica polila kerozinom i zapalila na željezničkoj stanici u indijskoj državi Utar Pradeš, rekli su danas ljekari.

Policija ubila osumnjičene za grupno silovanje

HADNAGAR - Indijska policija ubila je danas četvoricu muškaraca osumnjičenih za grupno silovanje i ubistvo jedne žene na jugu Indije, što su građani proslavili kao zadovoljenje pravde.

Djevojka u nesvjesnom stanju silovana u rijalitiju, isplivao snimak

MADRID - Karloti Prado (24) učesnici Velikog brata u Španiji (Gran Hermano) produkcija je u ispovjedaonici pokazala video snimak na kom se vidi da je kolega iz rijaliti programa siluje. Iako snimak nikad nije pušten u etar, dospio je u ruke španskih medija, a javnost je zgrožena.

Najčitanije