Silvio Berluskoni

Predsjednički izbori u Italiji: "Kao kod izbora pape"

Izbori za novog predsjednika Italije počinju 24. januara. On bi mogao da se zove Silvio Berluskoni ili Mario Dragi, a i jedna i druga varijanta bi imala posljedice po čitavu Evropu.

Berluskoni oslobođen optužbi za podmićivanje

SIJENA - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni oslobođen je danas optužbi za navodno podmićivanje svjedoka u slučaju maloljetničke prostitucije iz 2013. godine.

Berluskoni teško bolestan, odloženo mu suđenje

MILANO - Suđenje bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju, zbog podmićivanja svjedoka, odloženo je danas jer je on teško bolestan, saopštio je tužilac.

Berluskoni napustio bolnicu

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni napustio je danas milansku bolnicu „San Rafaele“ gdje je primljen u ponedjeljak na rutinsku kontrolu, potvrdio je Rojtersu izvor iz njegove stranke „Forza Italia“

Berluskoni "slučajno pao" kod kuće, noć proveo u bolnici

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni proveo je noć u bolnici nakon "slučajnog pada" kod kuće, rekao je danas portparol ovog osamdesetčetvorogodišnjeg milijardera.

Berluskoni izašao iz bolnice

MILANO - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izašao je danas iz bolnice nakon što se oporavio od virusa korona, uz komentar da je ovo bio "najopasniji izazov" u njegovom životu.

Berluskoni dvostruko testiran nakon susreta sa Brijatoreom

RIM - Panika među poznatima koji su dio godišnjeg odmora proveli na Sardiniji, omiljenoj meti poznatih i onih koji žele da budu viđeni u društvu poznatih i bogatih.

Berluskoni uhvaćen sa 53 godine mlađom djevojkom

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (83) ima novu djevojku, koja je čak 53 godine mlađa od njega. U pitanju je Marta Fašini, njegova koleginica iz stranke Forza Italia.

Berluskoni u bolnici nakon pada u Zagrebu

RIM - Bivši ialijanski premijer Silvio Berluskoni hospitalsan je nakon pada na kongresu Evropske pučke stranke u Zagrebu, pišu talijanski mediji.

Berluskoni grmi: Vratite mi Milan!

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni oštro je kritikovao rad trenutne uprave Fudbalskog kluba Milan.

Najčitanije