Simpsonovi

"Simpsonovi" opet vidoviti: Predvidjeli i Brensonovo putovanje u svemir

Autori "Simpsonovih" su, kako stvari stoje, ponovo bili na visini zadatka. Naime, kako pišu svjetski mediji, oni su ovog puta navodno predvidjeli put milijardera Ričarda Brensona u svemir, koje se desilo 11. jula.

U doba političke korektnosti mijenja se i istorija kulture

BANJALUKA - Antirasistički protesti u Americi zbog ubistva Džordža Flojda postali su veliki globalni događaj i neminovno su se odrazili i na umjetnost, bilo da je riječ o umjetnosti kao oruđu protesta, bilo da je riječ o kritičkom pogledu na umjetnost kroz prizmu političke korektnosti.

Simpsonovi ponovo šokirali: Predvidjeli i invaziju "pčela ubica"

Simpsonovi su nadaleko poznati po tome što su predvidjeli brojne svjetske događaje. Stvari postaju zaista izuzetno zanimljive pošto se čini da su tvorci serije predvideli i virus korona, ali i dolazak stršljena ubica u SAD.

Azarija više neće davati glas Indijcu Apuu iz Simpsonova

Glumac Henk Azarija, koji je poznat po tome što je pozajmljivao glas Indijcu Apuu u legendarnoj animiranoj seriji Simpsonovi, rekao je da napušta tu ulogu koju su godinama pratile kontoroverze.

Simpsonovi predvidjeli: Lisa je zapravo Greta Tunberg?

Popularna animirana serija "Simpsonovi" poznata je po tome što vrlo često predvidi neki događaj iz svijeta politike ili kulture.

Preminuo producent "Simpsona"

Četvorostruki dobitnik Emija J. Majkl Mendel preminuo je u 54. godini.

"Simpsonovi" uskoro opet na filmu

Kreator serije "Simpsonovi", Met Gruning najavio je da će se nakon uspješnog prvog dijela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda. Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Fox produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.

Tvorci "Simpsonovih" otkrili kako su predvidjeli mnoge događaje

Animirana serija "Simpsonovi" zabavlja gledaoce širom svijeta više od 30 godina. Njeni autori postavili su standarde za ostale animirane sitkome zbog gostovanja brojnih slavnih ličnosti i povremenih predviđanja budućnosti.

Simpsonovi izbacuju jednog od najpopularnijih likova

Nakon mjeseci svađe i kontroverzi oko rasnog tretmana voljenog lika iz ''Simpsona'' Apua, jedan od producenata showa otkrio je kako se on više neće pojavljivati u seriji.

Luka Modrić "u Simpsonovima"

Italijanski umjetnik Stefano Monda nacrtao je Luku Modrića i druge poznate fudbalere po uzoru na legendarne Simpsone.

Najčitanije