Simpsonovi

Azarija više neće davati glas Indijcu Apuu iz Simpsonova

Glumac Henk Azarija, koji je poznat po tome što je pozajmljivao glas Indijcu Apuu u legendarnoj animiranoj seriji Simpsonovi, rekao je da napušta tu ulogu koju su godinama pratile kontoroverze.

Simpsonovi predvidjeli: Lisa je zapravo Greta Tunberg?

Popularna animirana serija "Simpsonovi" poznata je po tome što vrlo često predvidi neki događaj iz svijeta politike ili kulture.

Preminuo producent "Simpsona"

Četvorostruki dobitnik Emija J. Majkl Mendel preminuo je u 54. godini.

"Simpsonovi" uskoro opet na filmu

Kreator serije "Simpsonovi", Met Gruning najavio je da će se nakon uspješnog prvog dijela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda. Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Fox produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.

Tvorci "Simpsonovih" otkrili kako su predvidjeli mnoge događaje

Animirana serija "Simpsonovi" zabavlja gledaoce širom svijeta više od 30 godina. Njeni autori postavili su standarde za ostale animirane sitkome zbog gostovanja brojnih slavnih ličnosti i povremenih predviđanja budućnosti.

Simpsonovi izbacuju jednog od najpopularnijih likova

Nakon mjeseci svađe i kontroverzi oko rasnog tretmana voljenog lika iz ''Simpsona'' Apua, jedan od producenata showa otkrio je kako se on više neće pojavljivati u seriji.

Luka Modrić "u Simpsonovima"

Italijanski umjetnik Stefano Monda nacrtao je Luku Modrića i druge poznate fudbalere po uzoru na legendarne Simpsone.

“Simpsonovi" se ipak vraćaju na male ekrane

Simpsonovi se 30. septembra vraćaju na male ekrane, saopšteno je na Komikon panelu (Comic-Con) u San Dijegu.

Otkriveno zašto su Simpsonovi žuti

Jedan od producenata Simpsonova otkrio je odgovore na neke od najvećih misterija - zašto je porodica žuta kao i zbog čega stanuje baš u Springfildu

Zaustavila ga policija, pokazao im dozvolu Homera Simpsona

Jedan Britanac je vjerovatno pogoršao situaciju u kojoj se našao, kada je saobraćajnim policajcima nakon prekršaja pokazao vozačku dozvolu sa slikom Homera Simpsona, njegovim podacima i potpisom.

Najčitanije