Sindikat

Sindikat radnika Agencije za lijekove BiH priprema štrajk

SARAJEVO, BANJALUKA - Ukoliko iduće sedmice ne dobiju saglasnost Savjeta ministara BiH za popunu radnih mjesta, Sindika radnika Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH organizovaće štrajk, jer, kako kažu, posao koji rade više ne mogu obavljati s postojećim brojem ljudi.

Fudbaleri Borca ispred gradske uprave: Podržao ih Nemanja Matić

Nekadašnji fudbaleri Borca iz Čačka su tražili svoje zaostale zarade, upozoravali da će stupiti u proteste, započeli štrajk glađu, a sinoć su razvili i šatore ispred gradske uprave sa namjerom da tu žive do ispunjenja zahtjeva.

Sindikat medija i grafičara RS osudio izjavu Sanje Vulić

BANJALUKA - Sindikat medija i grafičara Republike Srpske najoštrije je osudio izjavu poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu BiH Sanje Vulić koja je u pauzi zasjedanja ovog doma u srijedu rekla da ona nije kriva novinarima što rade taj posao i što su možda nezadovoljni svojom platom.

Belenzada: Vlada ne smije dozvoliti smanjenje plata u privredi

ZVORNIK - Sindikat metalaca i rudara Republike Srpske traži od Vlade Republike Srpske da nađe načina i ne dozvoli da se smanje plate u privredi zbog epidemije virusa korona, kako to najavljuju neki poslodavci, rekao je danas Srni predsjednik ovog sindikata Obrad Belenzada.

Savez sindikata RS traži od Vlade i Kriznog štaba da zaštite prava radnika

BANJALUKA - Savez sindikata Republike Srpske još jednom zahtjeva od Vlade Republike Srpske i Kriznog štaba da preduzmu sve mjere i aktivnosti u zaštiti prava radnika, saopšteno je iz ovog Saveza.

Tegeltija sa sindikatima institucija BiH: Prioritetno pitanje plata

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija održao je je danas u Sarajevu prvi radni sastanak sa predstavnicima sindikata na nivou institucija BiH.

Beogradski sindikat: Narod svedoči istinu u CG, mi smo opevali

Nijedna država u 21. vijeku ne bi smjela da zabranjuje ulazak u zemlju muzičarima i drugim umjetnicima i to samo zato što njihova umjetnost nije po volji moćnicima, kažu članovi benda Beogradski sindikat kojima nedavno nije dozvoljeno da uđu u Crnu Goru i učestvuju na litijama u Podgorici.

Amfilohije odlikovao Beogradski sindikat

​CETINJE - Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije odlikovao je muzički sastav Beogradski sindikat Zlatnim likom Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca.

Sindikalci traže povećanje cijene rada od deset odsto

DOBOJ - Povećanje cijene rada od deset odsto za radnike u opštinskim i gradskim upravama minimalni je uslov koji će Sindikat uprave RS predočiti sutra Vladi RS pred početak pregovora o produženju Posebnog kolektivnog ugovora, koji ističe krajem februara, poručeno je sa sindikalnog skupa u Doboju.

"Beogradski sindikat" objavio pjesmu "Sviće zora" posvećenu litijama

Grupa "Beogradski Sindikat" objavila je novu pesmu inspirisanu borbom vjernog naroda za odbranu svetinja u Crnoj Gori.

Najčitanije