Singapur

Otkazana Velika nagrada Singapura drugu godinu zredom

Trka Svjetskog prvenstva vozača formule 1 za Veliku nagradu Singapura otkazana je drugu godinu zaredom zbog pandemije virusa covid-19, objavili su organizatori u petak.

Još 31 novi slučaj korone u Singapuru, najmanje u pet mjeseci

SINGAPUR - U Singapuru je juče potvrđen 31 novi slučaj zaraze korona virusom, što je najniži dnevni porast broja oboljelih u ovom gradu-državi u više od pet mjeseci, prenosi agencija Rojters.

U Singapuru će se graditi najviši montažni neboder na svijetu

Neobičan projekt planira se u Singapuru. Riječ je o neboderu koji bi trebao postati najviša montažna zgrada na svijetu.

Katastrofalan pad privrede u Singapuru od 41,2 odsto

SINGAPUR - Singapur, jedan od najvećih ekonomskih centara jugoistočne Azije, bilježi katastrofalan pad privrede u drugom tromjesečju od 41,2 odsto, što je posljedica zatvaranja ekonomije tokom pandemije.

U Singapuru ponovo otvoreni restorani i prodavnice

Stanovnici u Singapuru danas su se ponovno okupili s prijateljima, nakon što su vlasti ukinule mjere zabrane okupljanja, otvarajući prodavnice i restorane.

Singapur građanima dijeli maske na automatima

SINGAPUR - Singapur svim stanovnicima dijeli besplatne maske za jednokratnu upotrebu, a ljudi ih mogu uzeti na oko 400 automata širom grada.

Prvi put u od osnivanja Er Singapur u gubicima

Avio-kompanija Singapur erlajns grup i njene sestrinske kompanije nedavno su saopštili da je cijeli poslovni sistem kompanije u gubicima i to prvi put od osnivanja prije 48 godina, izvijestila je agencija Kjodo.

Djelimična blokada u Singapuru do 1. juna

SINGAPUR - Singapur će produžiti mjere djelimične blokade do 1. juna da bi suzbio naglo širenje zaraze virusom korona u ovoj državi, izjavio je danas premijer Li Hsijen.

Zabilježen najveći broj slučajeva virusa u jednom danu u Singapuru

SINGAPUR - U Sungapuru je zabilježen najveći broj novooboljelih u jednom danu, čak 447, od čega je najveći broj povezan sa spavaonicama za strane radnike.

Singapur prijavio 120 novih slučajeva virusa korona

SINGAPUR - Singapur je prijavio 120 novih slučajeva virusa korona, što je daleko najveći dnevni porast, a u karantinu je skoro 20.000 migrantskih radnika.

Najčitanije