Singl

Robi Vilijams objavio singl, sva pandemijska frustracija u stihovima

Britanski muzičar Robi Vilijams definitivno ne dozvoljava da korona ove godine "otme" Božić, što dokazuje najnovija pjesma koju je objavio "Can't Stop Christmas" za izdavačku kuću "Columbia Records" iz Njujorka, javio je domaći distributer za cijeli region MenArt.

"Mega Džek & Eldorado" iz Banjaluke u singlu opjevali "Sto maraka"

Banjalučki bend "Mega Džek & Eldorardo" objavio je video-spot za singl pod nazivom "Sto maraka". Prema riječima muzičara, ova pjesma je nastala za kratko vrijeme bez mnogo filozofije te se na šaljiv način odnosi prema društvenim pojavama i problemima koje je moguće riješiti sa 100 KM.

Mikula o novoj pjesmi: Strah najlakše upravlja sudbinom običnog čovjeka

Poznati muzičar iz Nožičkog sa trenutnom adresom u Beogradu Bojan Mikulić Mikula predstavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Strana tvog romana".

Ammara Mistrić za "Nezavisne": Tuga i čežnja uzrok su najljepših pisanja

Mlada kantautorka Ammara Mistrić predstavila je video-spot za pjesmu "Između nas", a kako je otkrila, ovo ostvarenje govori o ljubavi i nedostajanju dragih osoba. Za Ammaru ljubav je najveće nadahnuće u stvaralaštvu te često o njoj piše i promišlja. Novi singl inspirisan je nedostajanjem, a pjevačica dodaje da osjećanja poput tuge otvaraju srce i inspirišu na kreativni rad.

Igor Vins za "Nezavisne" : Nismo ujedinjeni čak ni u muzici

Muzičar Igor Vins objavio je novi singl pod nazivom "Vreme je", koji je uradio u saradnji s rege izvođačima Hornsman Coyotom iz Srbije i Markom Gaćinom iz sastava "Brain Holidays" iz Hrvatske. Vins je tokom premijere pjesme isticao da je najveće nadahnuće za singl došlo iz njegovih nastupa pred regionalnom publikom koja je sa istim žarom pokazivala ljubav prema notama. Ovaj Beograđanin inače je poznat i kao jedini muzičar van afričkog kontinenta u bendu Femija Kutija, s kojim je do sada svirao na brojnim turnejama širom svijeta. Od vrlo energičnih, ritmom nabijenih numera i prodornih duvačkih linija, do najsuptilnijih balada, Igor se na sebi svojstven način razigrava i poigrava žanrovima kao što su fank, afrobit, soul, rok, rege, r'n'b, džez i pop, čime autor ukazuje na širok spektar svog muzičkog izražavanja. U razgovoru za "Nezavisne" Vins govori o singlu "Vreme je", saradnji s regionalnim muzičarima i potrebi za ujedinjenjem naroda regiona.

Alen Islamović objavio novi singl "Heroj"

Pjesma "Heroj" novi je službeni singl i spot s aktuelnog albuma "Tajno" Alena Islamovića.

"Eho Radar" objavio novi singl "Tražim te"

​Bend "Eho Radar" iz Prijedora objavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Tražim te". Kako članovi benda ističu, nije im baš uvijek prijatno da sami publici tumače svoje numere te bi joj radije prepustili da sama pronađe smisao u njihovoj novoj pjesmi.

Premijera singla Neleta Karajlića: Kad Hase dospe na “Fejsbuk”

Jedini doktor novog primitivizma Nele Karajlić premijerno će sutra u 19 časova, na “Mundijalskom trgu” (Trg Nikole Pašića u Beogradu), predstaviti spot za novu pjesmu “Nedjelja kad je otiš’o Hase 2”. Zatim će uslijediti i Neletov mini-koncert, koji će prethoditi utakmici Srbija - Švajcarska.

Arijana Grande objavila novi singl

Američka pop pjevačica Arijana Grande objavila je novi singl, prvi od terorističkog napada 2017. godine, tokom njenog koncerta u Velikoj Britaniji.

Jelena Rozga objavila novu pjesmu "Rođena sam"

Jelena Rozga, jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, objavila je danas na svom youtube kanalu novi singl, pod nazivom "Rođena sam".

Najčitanije