Siniša Šakić

Šakić se pred tužiocem branio ćutanjem

BANJALUKA – Siniša Šakić iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma, pred postupajućim tužiocem Republičkog javnog tužilaštva branio se ćutanjem, saznaju "Nezavisne".

Pogledajte šta je policija oduzela od Šakića

BANJALUKA – Tokom jučerašnjih pretresa na nekoliko lokacija u Banjaluci koje koristi Banjalučanin Siniša Šakić, koji je juče uhapšen u ovom gradu, pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, za koje se Šakić sumnjiči.

Siniša Šakić predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je ubio sugrađanina Slavišu Ćuluma (36), predat je Republičkom javnom tužilaštvu.

Šakić podigao ruke uvis čim je čuo policiju

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, uhapšen je danas u jednom banjalučkom kafiću, a kada je čuo policiju digao je ruke uvis.

Razbijen alibi Siniše Šakića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Prikupili smo neoborive materijalne dokaze da je osumnjičeni Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke direktan izvršilac ubistva sugrađanina Slaviše Ćuluma (36), i u potpunosti je razbijen njegov lažni alibi da je u vrijeme zločina boravio u Hrvatskoj.

"Nezavisne" saznaju: Šakić ponovo uhapšen zbog ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, ponovo je uhapšen u sklopu istrage o ubistvu Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Šakić još nije predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Republičkom javnom tužilaštvu još nije predat uhapšeni Siniša Šakić, osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Šakić pješice došao na granicu, uhapšen nakon provjere dokumenata

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, za kojim je raspisana potraga nakon što je ubijen njegov sugrađanin Slaviša Ćulum (36), mirno je danas, sat prije podneva, došetao iz pravca Hrvatske na Granični prelaz Gradina, gdje su mu stavljene lisice na ruke.

Šakić predat MUP-u RS

BANJALUKA - Pripadnici Granične policije BiH predali su danas Sinišu Šakića pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske na dalje postupanje, rečeno je u MUP-u Srpske.

Uhapšen Siniša Šakić

BANJALUKA - Siniša Šakić, zvani Kinez, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, uhapšen je, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Najčitanije