Siniša Šakić

Šakić uhapšen tri dana nakon što je saslušan kao svjedok

BANJALUKA - Siniša Šakić zvani Kinez (36) iz Banjaluke, optužen za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma (36), najprije je saslušan kao svjedok ovog zločina, a onda je tri dana nakon toga uhapšen zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Počelo suđenje Šakiću: Ćulum bio ubijeđen da će ga sasjeći rafal

BANJALUKA - Slaviša Ćulum (36) iz Banjaluke, koji je prije nepunu godinu dana izrešetan u banjalučkom naselju Dragočaj, kobnih momenata išao je na grob bratu Nedeljku (19), ubijenom deset godina ranije. Slaviša je znao da ga vrebaju iza svakog grma, a jednom prilikom je čak rekao da će ga negdje "sasjeći rafal".

Tužilaštvo traži još dva mjeseca pritvora za Šakića

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo zatražilo je da još dva mjeseca u pritvoru ostane Siniša Šakić zvani Kinez iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma u maju ove godine u Dragočaju, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Novi detalji ubistva Ćuluma: Šakićev DNK pronađen na mjestu likvidacije

BANJALUKA - Tragovi DNK Siniše Šakića (35) zvanog Kinez iz Banjaluke, koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma, pronađen je na mjestu likvidacije.

Šakić se pred tužiocem branio ćutanjem

BANJALUKA – Siniša Šakić iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma, pred postupajućim tužiocem Republičkog javnog tužilaštva branio se ćutanjem, saznaju "Nezavisne".

Pogledajte šta je policija oduzela od Šakića

BANJALUKA – Tokom jučerašnjih pretresa na nekoliko lokacija u Banjaluci koje koristi Banjalučanin Siniša Šakić, koji je juče uhapšen u ovom gradu, pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, za koje se Šakić sumnjiči.

Siniša Šakić predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je ubio sugrađanina Slavišu Ćuluma (36), predat je Republičkom javnom tužilaštvu.

Šakić podigao ruke uvis čim je čuo policiju

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, uhapšen je danas u jednom banjalučkom kafiću, a kada je čuo policiju digao je ruke uvis.

Razbijen alibi Siniše Šakića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Prikupili smo neoborive materijalne dokaze da je osumnjičeni Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke direktan izvršilac ubistva sugrađanina Slaviše Ćuluma (36), i u potpunosti je razbijen njegov lažni alibi da je u vrijeme zločina boravio u Hrvatskoj.

"Nezavisne" saznaju: Šakić ponovo uhapšen zbog ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, ponovo je uhapšen u sklopu istrage o ubistvu Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije