Siniša Mihajlović

Mihajlović dobio spor protiv Lisabona vrijedan milione

Trener Bolonje je zbog borbe s leukemijom trenutno u strogom karantinu i samoizolacije usljed epidemije korona virusa u Italiji, ali su mu stigle i dobre vijesti. Mihajlović je postao bogatiji za 3 miliona evra, pošto je dobio spor sa Sportingom iz Lisabona pred Sudom za sportsku arbitražu u Švajcarskoj.

Džemaili: Svi igrači plakali u Veroni, samo je Mihajlović bio jak

Švajcarski reprezentativac albanskog porijekla Blerim Džemaili govorio je o odnosu sa trenerom Bolonje Sinišom Mihajlovićem.

Mihajlović zbog zdravlja iz Bolonje preselio u Rim

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je preselio u Rim kako mu se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo.

Prva fotografija Siniše Mihajlovića bez kape

Srpski trener Siniša Mihajlović pojavio se prvi put u javnosti, od kako je počeo terapijsku borbu za leukemijom, bez kape na glavi.

Mihajlović dovodi Kolarova u Bolonju?

Siniša Mihajlović želi da pojača ekipu Bolonje dovođenjem kapitena reprezentacije Srbije, Aleksandrom Kolarovim, objavio je italijanski 'Lego'.

Siniša Mihajlović ponovo primljen u bolnicu

Siniša Mihajlović, trener Bolonje koji boluje do leukemije, već tri puta je bio na hemoterapijama, a kako je danas objavljeno, ponovo je u bolnici.

Mihajlović podržao Salvinija, Italijani ga vrijeđaju da zaslužuje rak

Srpski trener Siniša Mihajlović našao se na udaru morbidnih komenatara i uvreda zbog podrške koju je dao lideru "desničarske Lige" Mateu Salviniju, prenosi Telegraf.rs.

Mihajlović: Nisam heroj, hteo sam pobeći iz bolnice

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović, ispričao je u TV emisiji "Verisimo" nepoznate detalje iz bolnice tokom šestomjesečne borbe sa leukemijom.

Veron: Mihajlović me naučio da izvodim slobodnjake, on je moj brat

Nekadašnji argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron rekao je danas da je od Siniše Mihajlovića naučio da izvodi slobodne udarce, kao i da srpskog trenera smatra svojim bratom.

Zaiskrilo u Bolonji: Fudbaler napao Sinišu Mihajlovića

Fudbaleri Bolonje su poslije još jedne sjajne partije savladali na gostovanju ekipu Lećea sa 3:2 (1:0) i tako ovu kalendarsku godinu okončali kao osmi tim na tabeli serije A.

Najčitanije