Siniša Mihajlović

Mihajlović: Ne mogu da tražim više od 2020. godine, ostao sam živ

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da ne može više da traži od 2020. godine.

Biografija Siniše Mihajlovića "Igra života": Bolji sam čovek

Knjiga "Igra života", biografija proslavljenog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, objavljena je danas u Italiji.

Siniša Mihajlović zaplesao i sebi postavio zanimljiv cilj

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović i supruga Arijana oduševili domaću i svjetsku javnost kada su zaigrali u čuvenom italijanskom šou-programu "Ples sa zvijezdama".

Mihajlović: Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, koji je poslije leukemije uspio da pobijedi i virus korona, pričao je o pauzi u tretmanu hemoterapije kada su mu lekari dozvolili da bude na utakmici protiv Verone.

Mihajlović: Posle leukemije, korona je bila kao ispijanje čaše vode

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović ponovio je da nije osjećao simptome virusa korona, ali je dodao da treba ozbiljno shvatiti trenutnu situaciju.

Mihajlović: Mislim da su mi deca prenela koronu

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović oglasio se iz izolacije u kojoj je zbog pozitivnog testa na virus korona. On je 23. avgusta objavio da je pozitivan na kovid-19.

Brijatore ima koronu, prije 10 dana igrao fudbal s Mihajlovićem

Italijanski biznismen i nekada važno ime u F1 Flavio Brijatore (70) pozitivan je na virus korona i nalazi se u bolnici. Italijanski mediji su objavili da je njegovo stanje ozbiljno.

Mihajlović se zarazio na Sardiniji, gdje je bio i Ibrahimović

RIM - “Ne brinite, tata je dobro, tipičan slučaj asimptomatične zaraze", napisala.je kćerka Siniše Mihajlovića Viktorija na svom twitter nalogu i dodala da su po povratku sa Sardinije gdje su bili na odmoru uradilii test za Covid 19 na kome se pokazalo da je njen otac pozitivan.

Siniša Mihajlović ima virus korona

Trener fudbalera Bolonje, Siniša Mihajlović, ima korona virus.

Mihajlović privukao pažnju cvjetnim prslukom

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović privukao je pažnju izborom odjeće na rođendanskoj zabavi italijanskog milionera Đanluke Vakija.

Najčitanije