Siniša Vidović

Vidović: Pokušaj Ustavnog suda BiH da na Drini postavi Kineski zid

BANJALUKA - Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, smatra da je Odluka Ustavnog suda, po pitanju izgradnje HE Buk Bijela, pokušaj sudija stranaca da na rijeci Drini, kako je rekao, olovkom na nelegalan način postave Kineski zid.

Vidović uručio poklone štićenicima Centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Derventi

Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović posjetio je juče JU Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju "Budućnost" u Derventi, saopšteno je iz US.

Siniša Vidović preuzima GO Ujedinjene Srpske u Banjaluci

BANJALUKA - Siniša Vidović postavljen je za v.d. predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka nakon što je predsjednik ove partije Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića na mjesto predsjednika tog odbora.

Vidović: Privrednici žele ozbiljnog gradonačelnika

BANJALUKA - Svaki grad i svaka opština imaju svoje prednosti i potencijale. Njihov uspjeh u velikoj mjeri zavisi od čovjeka koji rukovodi lokalnom zajednom ali i međusobnom saradanjom sa privrednim subjektima.

Bivši članovi SDS-a na čelu Tadićeve Narodne stranke

BANJALUKA - Ognjen Tadić, predsjednik novoosnovane Narodne stranke, predstavio je u petak u Banjaluci rukovodstvo ove stranke, koju čine bivši članovi SDS-a.

Najčitanije