Sirće

Kako se na prirodan način riješiti nadutosti i gasova

Nadutost i gasovi stvaraju bolove u stomaku i čine da se čovjek osjeća neprijatno, a evo kako da riješite ovaj problem na prirodan način.

Zašto je sirće dobro staviti u veš mašinu

Sirće je dugo vremena poznato kao svestrani pomagač, i kod raznih zdravstvenih stanja, ali i u domaćinstvu.

Jabukovo sirće protiv znojenja

Visoke temperature i vlaga su nam ovih dana veliki neprijatelji, jer nam "kradu" energiju i utiču na prekomjerno znojenje.

Šta sve liječi jabukovo sirće?

Jabukovo sirće ima niz benefita po zdravlje i izgled, ali za neke vjerovatno niste nikada ni čuli. Evo sa kojim problemima vam ono može pomoći.

Tonik od jabukovog sirćeta

Ako ga još niste uvrstili u nešto bez čega se ne može, onda učinite to što prije.

15 razloga da koristite jabukovo sirće

Jabukovo sirće navikli smo jesti u salatama i drugim jelima, ali ovaj kiseli 'moćnik' zbog svojih ljekovitih svojstava već stotinama godinama koristi se i u druge svrhe

Kako da ublažite svrab poslije uboda komarca

Komarac, nakon uboda, u našem tijelu ostavlja sluz koja izaziva dosadni svrab.

Jabukovo sirće: Lijek koji topi kilograme

Jabukovo sirće je veoma zdravo pa se nerijetko upotrebljava i kao prirodno sredstvo za liječenje mnogih bolesti i tegoba.

Kako da napravite domaće jabukovo sirće

​Sa domaćim sirćetom nema žurbe, ali ćete zahvaljujući trudu i strpljenju dobiti ukusno i zdravo sredstvo koje služi i kao začin i kao lijek.

Napravite sami: Šampon za masnu kosu

Iako na tržištu danas postoji nebrojeno vrsta šampona namijenjenih svim tipovima kose i vlasišta, sve je više žena koje se okreću organskim proizvodima pa nerijetko posežu za receptima svojih baka kako bi im kosa bila blistava i zdrava.

Najčitanije