Sisak

Vatrom tjerali komarce: Eksplodiralo ognjište, djevojka se bori za život

U dvorištu porodične kuće u Sisku sinoć je došlo do eksplozije u kojoj je tinejdžerka teško stradala i život joj je ugrožen.

Tinejdžera pregazio automobil kod Siska

SISAK - Jutros se kod Siska dogodila teška nesreća kada je na 16-godišnjaka naletio automobil. Tinejdžer je hitno prevezen u bolnicu gdje se bori za život.

Sama sebi slala prijetnje pa prijavila policiji nepoznatog muškarca

Kako bi napakostila bivšem partneru, 69-godišnja žena s kutinskog područja je na vlastitu adresu upućivala prijeteća pisma te policiji lažno prijavila krivično djelo.

Hrvatski veterani: Ne želimo Bajagu na Danima piva u Sisku

ZAGREB - Udruženja ratnih veterana u Sisačko-moslovačkoj županiji smatraju "neprimjerenim i neumjesnim" da Momčilo Bajagić Bajaga 15. septembra održi koncert povodom Dana piva u Sisku, prenosi danas portal 24sata.hr.

Državljanin BiH u kombi kod Siska nagurao 37 migranata

SISAK - Čak 37 migranata pronađeno je u teretnom prostoru kombija kojeg su sisačko-moslavački policajci u nedjelju naveče zaustavili u mjestu Donji Kukuruzari nedaleko od državne granice s BiH, saopštila je policija u utorak.

U Hrvatskoj obilježen Dan antifašizma bez predsjednice i premijera

SISAK - U organizaciji Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske (SABA RH), Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska u šumi Brezovici svečano je danas obilježen Dan antifasističke borbe, kojem nisu prisustvovali ni predsjednica ni premijer.

Jedinstveno takmičenje: Trka solarnih automobila u Sisku

Sisak se može pohvaliti jedinstvenim takmičenjem, ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Evrope - šestom trkom solarnih automobila SOELA.

U Sisku služen parastos za 2.000 ubijene srpske djece sa Kozare

SISAK - Na Dječijem groblju u Sisku danas je služen parastos za 2.000 srpske djece sa Kozare, koja su ubijena u Drugom svjetskom ratu.

Najčitanije