Sjedište

Zatvoreno sjedište kompanije "British Petroleum"

LONDON - Britanska kompanija za naftu i gas "British petroleum" (BP) privremeno je zatvorila sjedište u Londonu nakon što su klimatski aktivisti blokirali ulaz u zgradu, saopštio je portparol kompanije.

Zaspao na Superboulu na sjedištu koje košta bogatstvo

Superboul 54 donio je očekivano uzbuđenje i jedan od najvećih prokreta u istoriji u posljednjoj četvrtini u kojem je Kanzas Siti serijom od 21:0 protiv San Franciska stigao do trofeja Vinsa Lombardija. Međutim, ni takav scenario nije bio dovoljno uzbudljiv gospodinu sa snimka koji je zaspao tokom najveće utakmice američkog fudbala u sezoni i to na mjestu koje košta čak 7.000 dolara.

Švercovao kontaktna sočiva u naslonima sjedišta

ŠPILJANI - Carinici su danas na prelazu Špiljani sa Crnom Gorom spriječili krijumčarenje više od 100 pakovanja kontaktnih sočiva i više od 34.000 evra.

Sicem bicikla pretukao direktora škole

SREMSKA MITROVICA - Učenik osmog razreda osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" L.S. napao je u učionici direktora te škole Zorana Đ. (58) u Sremskoj Mitrovici.

Ovo su najsigurnija sjedišta u vozilima u slučaju nesreće

Jeste li ikada razmišljali koje sjedište je najbolje izabrati u nekom vozilu, u kojem ćete u slučaju nesreće imati najviše šanse za preživljavanje?

Putnik u sjedištu aviona pronašao tajna dokumenta vlade SAD

Jedan putnik pronašao je u džepu sjedišta aviona ni manje ni više nego tajna dokumenta vlade SAD, koja su "od izuzetnog značaja za bezbjednost domovine", i koja su nosila oznaku "samo za službenu upotrebu".

Nissan predstavio sjedište koje upozorava na dehidraciju

Nissan je na svom sportskom modelu Nissan Juke auto sjedala i volan prekrio materijalom koji mijenja boju čim apsorbira određenu količinu znoja

Hoće li putnici uskoro stajati u avionu?

Niskobudžetna aviokompanija VivaColombia spremna je na nove radikalne poteze u svijetu avioprevoza.

Kako očistiti sjedišta u autu

Mnogi vlasnici automobila imaju naviku da održavaju automobil urednim samo izvana jer je to ono što drugi ljudi vide. Međutim, čistoća unutrašnjosti automobila možda je i važnija od vanjske.

Najčitanije