Sjednica

Potpisan sporazum sa SDA, SBB i DF, sjednice Skupštine KS 23. i 29. januara

SARAJEVO - Danijela Kristić, predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo, za "Nezavisne" je danas rekla da je potpisan sporazum sa SDA, SBB-om i DF-om koji su oni predložili.

Potvrđen izbor zajedničkih komisija, Jusufović umjesto Radončića

SARAJEVO - Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH na današnjoj hitnoj sjednici potvrdio je izbor zajedničkih komisija oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Počela sjednica, delegati o izboru članova u zajedničke komisije

SARAJEVO - U Sarajevu je danas počela sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH na kojoj bi delegati trebalo da izaberu članove zajedničkih komisija parlamenta BiH, kao i članove delegacija u međunarodnim organizacijama.

Bevanda: Što prije sazvati sjednicu fiskalnog savjeta

​SARAJEVO - Ministar finansija i trezora u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Vjekoslav Bevanda izrazio je očekivanje da u ponedjeljak, 23. decembra, bude imenovan novi Savjet ministara, što bi omogućilo da se uđe u proceduru dogovaranja i usvajanja novog fiskalnog okvira, te budžeta BiH za 2020. godinu.

Proširena sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a

BANJALUKA - Proširena sjednica Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) biće održana danas u Banjaluci.

Poslanici NS RS razmatraju Zakonuo javno-privatnom partnerstvu

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci razmatranjem Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu u Srpskoj.

Kolegijum o posebnoj sjednici NSRS

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi danas da utvrdi prijedlog dnevnog reda i termin održavanja osme posebne sjednice Parlamenta Srpske.

Sjednica NS RS nastavljena raspravom o visokom obrazovanju

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci raspravom o nacrtima zakona o visokom obrazovanju i o obezbjeđenju kvaliteta u ovoj oblasti.

Nastavljena sjednica Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine RS nastavili su danas sjednicu razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stvarnim pravima.

Nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci razmatranjem Prijedloga zakona o trgovini kojim se uređuju planiranje i razvoj trgovine, njeni oblici, te prava i obaveze trgovaca.

Najčitanije