Sjednica

Počela sjednica Savjeta ministara, u fokusu odluka o privremenom finansiranju institucija

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara u tehničkom mandatu počela je danas u Sarajevu gdje bi trebalo da bude donesena odluka o privremenom finansiranju institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za period jul-septembar.

Dodik: Džaferović i Komšić žele da ugroze projekat od vitalnog interesa za Srpsku

​BANJALUKA - Donošenje zaključka Predsjedništva BiH kojim je osporena izgradnja mosta Komarna-Pelješac u Hrvatskoj glasovima članova Predsjedništva Šefika DŽaferovića i Željka Komšića na dan kada je potisan sporazum o gradnji mosta na Savi kod Gradiške ukazuje da šteta koja se želi proizvesti nije samo usmjerena na Hrvatsku, već se indirektno želi ugroziti pomenuti projekat koji je od vitalnog interesa za Srpsku, naveo je srpski čaln i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

U četvrtak posebna sjednica NS RS na Dodikov zahtjev

​BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS) na zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika biće održana u četvrtak, 18. jula, odlučio je večeras parlamentrani kolegijum.

Posebna sjednica NS RS u utorak, 16. jula

​BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da 4. posebna sjednice Narodne skupštine bude održana u utorak, 16. jula 2019. godine, sa početkom u 12 časova.

Incident na sjednici Evropskog parlamenta

BRISEL - Pojedini evropski poslanici nisu htjeli danas da ustanu na himnu EU "Oda radosti", a poslanici iz redova britanske "Brexit partije" okrenuli su leđa na početku konstitutivne sjednice Evropskog parlamenta, javio je AP.

Počela sjednica Savjeta ministara

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Savjeta ministara u tehničkom mandatu na kojoj bi trebao da bude razmatran odgovor na pismo komesara EU za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesa Hana o stepenu realizacije reformskih mjera.

Otkazana sjednica Savjeta ministara BiH

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara BiH otkazana je zbog nedolaska ministara iz reda hrvatskog naroda.

Izborna skupština prijedorskog SDS-a uz zvižduke, galamu i aplauze

​PRIJEDOR - Članovi Gradskog odbora SDS-a Prijedor, koji su organizovali današnju Izbornu skupštinu gradske organizacije, angažovali su privatno obezbjeđenje koje nije dozvolilo ulaz na sjednicu nekim članovima Skupštine, iako su imali akreditaciju.

Otkazana sjednica Skupštine grada Banjaluka

Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić, otkazao je sjednicu gradskog parlamenta, koja je bila zakazana za sutra. Talić je objasnio da je ovakavu odluku donio zbog proglašenja vanredne situacije i novonastale situacije sa nabujalim vodotokovima.

Nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci raspravom o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima kojim se utvrđuju formalnopravni uslovi za uspostavljanje rezervnog sastava policije.

Najčitanije