Sjednica

Nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci raspravom o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima kojim se utvrđuju formalnopravni uslovi za uspostavljanje rezervnog sastava policije.

Sjednici ne prisustvuju ministri iz HDZ-a

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH počela je danas sjednicu kojoj ne prisustvuju ministri iz HDZ-a BiH.

Nastavljena sjednica Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Raspravom o Prijedlogu programa rada Narodne skupštine Republike Srpske za ovu godinu, u Banjaluci je nastavljena sjednica parlamenta Srpske.

Godišnji plan za NATO opet leti sa dnevnog reda

SARAJEVO - Nacrt godišnjeg nacionalnog programa BiH 2018-2019. godine za NATO naći će se sutra, peti put, na stolu Vijeća ministara BiH i najvjerovatnije će opet biti skinut sa dnevnog reda.

Zajednička sjednica Vlade Srpske i Srbije 28. februara u Beogradu

BANJALUKA - Zajednička sjednica vlada Republike Srpske i Srbije biće održana 28. februara u Beogradu, rečeno je danas Srni u Vladi Srpske.

Besplatna pravna pomoć za izbjegla i raseljena lica

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske dala je saglasnost za zaključivanje protokola o saradnji Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove za ovu godinu, kojim će biti regulisano pružanje stručne pomoći izbjeglim i raseljenim licima u postupku uspostavljanja ili zamjene zemljišne knjige na teritoriji FBiH.

SDA nakon sjednice: RS je crna rupa na mapi ljudskih prava

​SARAJEVO - U Sarajevu je danas održana sjednica Predsjedništva Stranke demokratske akcije (SDA) nakon čega se novinarima obratio Edin Ramić, član Predsjedništva SDA, koji je pročitao glavne zaključke sastanka vrha stranke, javlja Anadolu Agency.

Počela sjednica UO PIK-a o inicijativi SDA

SARAJEVO - Upravni odbor Savjeta za sprovođenje mira /PIK/ na nivou ambasadora počeo je danas sjednicu u Sarajevu na kojoj bi trebalo da bude razmatrana inicijativa SDA za pokretanje pravne procedure pred Ustavnim sudom BiH radi preispitivanja naziva Republika Srpska.

Rusija traži vanrednu sjednicu PIKA-a o inicijativi SDA

SARAJEVO - Ambasada Ruske Federacije u BiH predložila je partnerima iz Upravnog odbora Savjeta za sprovođenje mira da sutra bude održana vanredna sjednica zbog namjere SDA da dovede u pitanje dejtonsko ime Republike Srpske.

Druga sjednica Parlamenta Srpske 29. januara

BANJALUKA - Kolegijuma Narodne skupština Republike Srpske utvrdio je prijedlog dnevnog reda i termin održavanja druge sjednice Parlamenta.

Najčitanije