Sjednica

Druga sjednica Parlamenta Srpske 29. januara

BANJALUKA - Kolegijuma Narodne skupština Republike Srpske utvrdio je prijedlog dnevnog reda i termin održavanja druge sjednice Parlamenta.

Sjednica Kolegijuma zakazana za 16. januar

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović sazvao je za srijedu, 16. januar, sjednicu skupštinskog Kolegijuma na kojoj bi trebalo da bude utvrđen prijedlog dnevnog reda i termin održavanja druge sjednice parlamenta.

Sjednica Senata Srpske povodom 9. januara - Dana Republike

BANJALUKA - Sjednicom Senata Srpske povodom obilježavanja 9. januara Dana Republike predsjedava predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Sporan program rada Centra za predškolsko

BANJALUKA - Izvještaj i plan rada javne ustanove Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje na čijem je čelu Jelena Kurtinović, opet je povučen sa dnevnog reda sjednice Skupštine grada.

Burna diskusija na sjednici SO Stanari: Cifre zbunile i ekonomiste

STANARI - Zbog budžeta najmlađe opštine u RS, rebalansa za tekuću i plana za sljedeću godinu skupštinska govornica se skoro "zapalila" od diskusija, krivih navoda i replika, pa je predsjednik lokalnog parlamenta morao odbornike da poziva na tolerantnost i međusobno poštovanje.

Nastavak sjednice NS RS o programu ekonomskih reformi

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena danas u Banjaluci poslaničkom raspravom o Prijedlogu programa ekonomskih reformi Republike Srpske za period 2019–2021. godina, po hitnom postupku.

Počela posebna sjednica NS RS

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti razmatran rebalans budžeta za ovu godinu i prijedlog budžeta za narednu, počela je danas u Banjaluci.

Na dnevnom redu sjednice Savjeta ministara BiH nema državnog zatvora

SARAJEVO - Na dnevnom redu sjednice Savjeta ministara, zakazane za danas nema tačaka koje se odnose na prijedloge odluka o zatvaranju Jedinice za sprovođenje projekta izgradnje državnog zatvora u Istočnom Sarajevu i o otvaranju Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

Vanredna sjednica Savjeta bezbjednosti, Vučić o potezima Prištine

NJUJORK - U sjedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku nešto poslije 21 sat počela je vanredna sjednica Savjeta bezbjednosti, čije je održavanje tražila Srbija zbog formiranja tzv. vojske Kosova.

SNSD-u osam ministarskih fotelja u Vladi RS, Tegeltija kandidat za predsjedavajućeg SM

BANJALUKA - Izvršni komitet SNSD-a odlučio je večeras da kandidat za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH te stranke bude Zoran Tegeltija, sadašnji ministar finansija RS.

Najčitanije