Sjednica

Vanredno u Partizanu, zasjeda Odbor za hitna pitanja

Fudbalski klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sjednicu Odbora za hitna pitanja.

Počela sjednica Savjeta ministara

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Savjeta ministara na čijem je predloženom dnevnom redu Informacija o stanju u oblasti migracija u BiH za maj ove godine.

Počela sjednica Kolegijuma NSRS

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske za utvrđivanje dnevnog reda i termina održavanja 15. posebne sjednice parlamenta Srpske.

Načelnik Odjeljenja za privredu radiće volonterski

TREBINJE- Skupština grada Trebinja, koja je održana danas, je na lični zahtjev razriješila dužnosti Vedrana Vučinića, v.d. načelnika Odjeljenja za privredu u Gradskoj upravi, pa je na prijedlog gradonačelnika na ovo mjesto izabran Ranko Bošnjak.

Sjednica Skupštine Bijeljine 29. jula

BIJELJINA - Danas je održan međustranački sastanak kome su prisustvovali predstavnici stranaka zastupljenih u lokalnom parlamentu, a čija tema je bila održavanje redovne 38. sjednice skupštine grada Bijeljina, zakazane za srijedu, 29. jul.

Milanović prvi predsjednik koji neće prisustvovati sjednici Sabora

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović neće prisustvovati konstitutivnoj sjednici Hrvatskog sabora u srijedu, 22. jula, čime će postati prvi predsjednik u istoriji koji neće doći na konstitutivnu sjednicu.

Nastavljena sjednica Doma naroda, poslanici o izmjenama Izbornog zakona

SARAJEVO - Na sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH koja je jutros počela naći će se zahtjev Predstavničkog doma parlamenta BiH za razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama Izbornog zakona po hitnom postupku.

Nastavljena sjednica NS RS

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas razmatranjem Nacrta zakona o faktoringu.

Nastavljena sjednica Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas u Banjaluci razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Žustra rasprava u Domu naroda, Izetbegović napustio salu

SARAJEVO - Žustra rasprava povela se o inicijativi Denisa Bećirovića, bošnjačkog delegata u Domu naroda BiH, da Vijeće ministara u roku od 10 dana dostavi cjelovitu informaciju o razmjerama migrantske krize u BiH.

Najčitanije