Sjednica

Stanivuković: Neću prisustvovati sjednici Skupštine ako mediji ne mogu

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluka, je rekao da će napustiti sjednicu Skupštine grada ako medijima ne bude omogućen pristup sjednici.

Vladajuća većina uvjerava da opozicija neće spriječiti Vladinu politiku

BANJALUKA - Narodna skupština RS danas na posebnoj sjednici raspravljaće o budžetu i Ekonomskoj politici za 2021. godinu i iz vladajuće većine uvjeravaju da opozicija neme šansu da spriječi izglasavanje ovih dokumenata niti da obori vladajuću većinu.

Krivokapić zatražio zakazivanje sjednice parlamenta

PODGORICA - Mandatar crnogorske vlade Zdravko Krivokapić zatražio je danas od parlamenta da u najkraćem vremenu zakaže sjednicu na kojoj će predstaviti kandidate i podnijeti ekspoze.

Plan za Trebinje da za deceniju utrostruči broj turista

TREBINJE- Odbornici Grada Trebinja jednoglasno su usvojili „Strategiju razvoja turizma grada Trebinja 2020–2030“ koju je radila konsultantska kuća HTL iz Zagreba, inače lideri regiona u ovoj oblasti.

Protestuje više od stotinu građana u Velikoj Kladuši

VELIKA KLADUŠA- Više od stotinu građana Velike Kladuše okupilo se jutros ispred zgrade općinske administracije u tom gradu, gdje se upravo održava tematska sjednica posvećena migrantskoj krizi.

Otkazana sjednica Komisije za nadzor nad OBA, Osmica predložen za direktora

SARAJEVO - Sjednica Zajedničke komisije za nadzor nad OBA (Obavještajno-bezbjednosna agencija) Parlamentarne skupštine BiH danas nije održana, jer nije bilo kvoruma.

Počela posebna sjednica NSRS

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske počela je razmatranjem Prijedloga odluke o potvrđivanju izjave srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika prema kojoj je Odluka o odobravanju zaključivanja Memoranduma o razumijevanju između CIK-a BiH i Međunarodne fondacije za izborne sisteme, veoma štetna po vitalne interese Srpske.

Sjednica Skupštine Bijeljine 10. septembra

BIJELJINA - Zasjedanje 39. sjednice skupštine grada Bijeljina biće održano 10. septembra u Velikoj sali Centra za kulturu, dogovoreno je danas na međustranačkom sastanku predstavnika političkih partija koji su zastupljene u lokalnom parlamentu.

Vanredno u Partizanu, zasjeda Odbor za hitna pitanja

Fudbalski klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sjednicu Odbora za hitna pitanja.

Počela sjednica Savjeta ministara

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Savjeta ministara na čijem je predloženom dnevnom redu Informacija o stanju u oblasti migracija u BiH za maj ove godine.

Najčitanije