Sjednica

Počela sjednica Republičkog štaba u Banjaluci

BANJALUKA - U toku je sjednica Republičkog štaba za vanredne situacije koja se održava u Banjaluci.

Fokus vratiti na životne teme, a ne na podjele

BRISEL, BANJALUKA - Zaključci Narodne skupštine RS o tužbama protiv visokih predstavnika i mogućem mirnom razlazu u BiH izazvali su brojne reakcije međunarodnih organizacija i domaćih aktera.

Ðukanović neće na sjednicu Odbora o opozivu ambasadora

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović neće prisustvovati današnjoj sjednici skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike na temu opoziva ambasadora na rezidentnoj osnovi, iako je tražio mišljenje tog tijela.

Stanivuković: Neću prisustvovati sjednici Skupštine ako mediji ne mogu

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluka, je rekao da će napustiti sjednicu Skupštine grada ako medijima ne bude omogućen pristup sjednici.

Vladajuća većina uvjerava da opozicija neće spriječiti Vladinu politiku

BANJALUKA - Narodna skupština RS danas na posebnoj sjednici raspravljaće o budžetu i Ekonomskoj politici za 2021. godinu i iz vladajuće većine uvjeravaju da opozicija neme šansu da spriječi izglasavanje ovih dokumenata niti da obori vladajuću većinu.

Krivokapić zatražio zakazivanje sjednice parlamenta

PODGORICA - Mandatar crnogorske vlade Zdravko Krivokapić zatražio je danas od parlamenta da u najkraćem vremenu zakaže sjednicu na kojoj će predstaviti kandidate i podnijeti ekspoze.

Plan za Trebinje da za deceniju utrostruči broj turista

TREBINJE- Odbornici Grada Trebinja jednoglasno su usvojili „Strategiju razvoja turizma grada Trebinja 2020–2030“ koju je radila konsultantska kuća HTL iz Zagreba, inače lideri regiona u ovoj oblasti.

Protestuje više od stotinu građana u Velikoj Kladuši

VELIKA KLADUŠA- Više od stotinu građana Velike Kladuše okupilo se jutros ispred zgrade općinske administracije u tom gradu, gdje se upravo održava tematska sjednica posvećena migrantskoj krizi.

Otkazana sjednica Komisije za nadzor nad OBA, Osmica predložen za direktora

SARAJEVO - Sjednica Zajedničke komisije za nadzor nad OBA (Obavještajno-bezbjednosna agencija) Parlamentarne skupštine BiH danas nije održana, jer nije bilo kvoruma.

Počela posebna sjednica NSRS

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske počela je razmatranjem Prijedloga odluke o potvrđivanju izjave srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika prema kojoj je Odluka o odobravanju zaključivanja Memoranduma o razumijevanju između CIK-a BiH i Međunarodne fondacije za izborne sisteme, veoma štetna po vitalne interese Srpske.

Najčitanije