Sjednica

Nakon dva odgađanja, sjednica Savjeta ministara u ponedjeljak

SARAJEVO - Za razliku od prethodna dva puta, sjednica Savjeta ministara BiH, koja je zakazana za ponedjeljak, bar prema najavi iz ove institucije, mogla biti održana.

Burno pred početak GO SDS-a: Nekima aplauz, nekima zvižduci

BANJALUKA - Blizu 100 članova SDS-a okupilo se ispred sjedišta stranke u Banjaluci gdje se očekuje sjednica Glavnog odbora na kojoj bi između ostalog trebalo da se odluči o eventualnoj saradnji sa SNSD-om.

Počela sjednica Predsjedništva DNS-a

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sjednica Predsjedništva Demokratskog narodnog saveza (DNS) na kojoj će biti riječi o aktuelnoj političkoj situaciji i mogućim pravcima djelovanja ove partije nakon opštih izbora u BiH.

Sjednica Savjeta minstara BiH naredne sedmice

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara, koja je na sajtu ove institucije bila najavljena za danas, biće održana naredne sedmice, rekla je Srni Amela Mulavdić, savjetnik za medije u kabinetu predsjedavajućeg Savjeta ministara Denisa Zvizdića.

Visoka politika odgodila lokalnu sjednicu

DOBOJ - Predizborna kampanja i visoka politika razlozi su zbog kojih odbornici Skupštine grada Doboja do izbora neće sjesti u klupe lokalnog parlamenta, koji je zadnji put zasjedao 16. jula.

Rojters: Tramp će u UN pokušati da proda svoju diplomatiju

NJUJORK - Godinu dana pošto je tokom svog prvog obraćanja u UN, zaprijetio da će "potpuno uništiti" Sjevernu Koreju, američki predsjednik Donald Tramp ove nedjelje se vraća na podijum u Njujorku, ali u potpuno izmijenjenoj atmosferi, s namjerom da svijetu "proda" svoju diplomatiju kao uspješnu u smanjenju rizika od rata, piše Rojters.

Održana sjednica Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH primilo je danas k znanju izvještaje Savjeta ministara o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata u BiH, kao i o aktivnostima u okviru procesa evropskih integracija BiH.

Sjednica Parlamenta BiH: Upitni kvorum i rasprava o smjeni Mektića

SARAJEVO - Sutrašnja sjednica Predstavničkog doma BiH najvjerovatnije je osuđena na fijasko jer, prema najavama poslanika, upitan je kvorum za njeno održavanje, a samim time neće doći ni do smjene ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića.

Zajednička sjednica vlada 29. avgusta u Trebinju

TREBINJE - Zajednička sjednica vlada Republike Srpske i Srbije biće održana u srijedu, 29. avgusta u Trebinju, saznaje Srna.

U nedjelju vanredna sjednica skupštine RS BiH

U nedjelju će se vidjeti ko je za rukomet, a ko ne. Ovo je uoči vanredne sjednice Skupštine Rukometnog saveza BiH izjavio predsjednik RS Federacije BiH Asim Šahman.

Najčitanije