Sjednica

Ne zna se kada će biti nova sjednica Savjeta ministara

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako je najavljena za drugu polovinu ove sedmice, još nije poznato da li će se održati sjednica Savjeta ministara BiH koja je prošle sedmice odgođena zbog nedostatka kvoruma.

Nije izglasan dnevni red, prekinuta sjednica Doma naroda

SARAJEVO - Sjednica Doma naroda Parlamenta FBiH je prekinuta, a razlog je što predloženi dnevni red nije dobio potrebnu većinu glasova.

Upitno održavanje sjednice Savjeta ministara

SARAJEVO - Održavanje sjednice Vijeća ministara, koja je trebalo da bude održana danas u 13 časova, upitno je, javlja novinar "Nezavisnih".

Rusija: Preseliti iz SAD sjednice komiteta Generalne skupštine UN

MOSKVA - Kao odgovor na neizdavanje vize članovima ruske delegacije Moskava je predložila da se sjednica prvog komiteta Generalne skupštine UN ne održi u SAD, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

Počela sjednica Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Šesta redovna sjednica Predsjedništva BiH počela je danas u Sarajevu.

Sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a

BANJALUKA - U Palati Republike Srpske u toku je sjednica Izvršnog komiteta SNSD-a, a pred sjednicu Glavnog odbora SNSD-a na kojoj će biti utvrđeni jasni i nedvosmisleni stavovi o Programskoj deklaraciji SDA, ali i svim ostalim aktuelnim problemima u BiH.

Sjednica Savjeta ministara zakazana za četvrtak

SARAJEVO - Nakon mjesec i po pauze, Savjet ministara BiH zakazao je sjednicu za četvrtak, a danas nismo uspjeli saznati kolike su uopšte šanse da ona bude održana.

Klub odbornika DNS-a napustio sjednicu

PRIJEDOR - Klub odbornika DNS-a napustio je danas sjednicu Skupštine grada Prijedora zbog, kako su naveli, višemjesečnih nezakonitosti u gradskom parlamentu.

Počela sjednica Savjeta ministara, u fokusu odluka o privremenom finansiranju institucija

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara u tehničkom mandatu počela je danas u Sarajevu gdje bi trebalo da bude donesena odluka o privremenom finansiranju institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za period jul-septembar.

Dodik: Džaferović i Komšić žele da ugroze projekat od vitalnog interesa za Srpsku

​BANJALUKA - Donošenje zaključka Predsjedništva BiH kojim je osporena izgradnja mosta Komarna-Pelješac u Hrvatskoj glasovima članova Predsjedništva Šefika DŽaferovića i Željka Komšića na dan kada je potisan sporazum o gradnji mosta na Savi kod Gradiške ukazuje da šteta koja se želi proizvesti nije samo usmjerena na Hrvatsku, već se indirektno želi ugroziti pomenuti projekat koji je od vitalnog interesa za Srpsku, naveo je srpski čaln i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Najčitanije