Sjednica

Šta piše u dokumentu koji će biti razmatran na posebnoj sjednici NS RS

BANJALUKA - Politička kriza u institucionalnom funkcionisanju BiH može biti prevaziđena otklanjanjem uzroka koji su doveli do krizne situacije, a to se može uraditi jedino stalnim i istrajnim razgovorima političkih predstavnika, ističe se u dokumentu "Političko-ekonomska situacija u BiH", koji će biti razmatran na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske 1. februara.

Šarović: Posebna sjednica NS RS vrhunac nesnalaženja aktuelne vlasti

BANJALUKA - Mirko Šarović, redsjednik SDS-a, poručio je da je predstojeća posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske vrhunac nesnalaženja aktuelne vlasti jer organizatori sjednice ni sami ne znaju šta će se na toj sjednici dešavati, saopšteno je iz ove stranke.

Posebna sjednica NS RS 1. februara

BANJALUKA - Posebna sjednica NS RS će biti održana 1. februara, a ponuđeno je 20 minuta obraćanja predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću i predsjedniku HDZ BiH Draganu Čoviću, kao i predsjednicima političkih stranaka.

Abazović nije došao na sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost

PODGORICA - Na sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost Crne Gore danas popodne nisu došli potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministri spoljnih i unutrašnjih poslova Ðorđe Radulović i Sergej Sekulović, kao ni šef skupštinskog Odbora za bezbjednost Milan Knežević.

Zajednička sjednica vlada Srbije i Srpske sredinom februara

BANJALUKA, BEOGRAD - Polovinom februara trebala bi biti održana zajednička sjednica vlada Srbije i Republike Srpske, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Deseta sjednica Skupštine grada Banjaluka 9. februara

​BANJALUKA - Na Kolegijumu Skupštine grada Banjaluka odlučeno je da će deseta redovna sjednica gradskog parlamenta u ovom sazivu biti održana 9. februara sa početkom u devet časova.

Krivokapić: DPS i URA planiraju bojkot vanredne sjednice

PODGORICA - Više je nego očigledno da će nova zajednička aktivnost koalicije DPS-URA biti udruženi bojkot vanredne sjednice Skupštine, koju je inicirala Vlada, a na kojoj će se raspravljati o dva izrazito važna institucionalna pitanja, saopšteno je danas iz Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Posebne sjednice Narodne skupštine RS neće biti

BANJALUKA - Iako su na posljednjoj sjednici Predsjedništva BiH pale sve tačke dnevnog reda, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, vrlo vjerovatno neće pokrenuti proceduru vitalnog nacionalnog interesa, tako da posebne sjednice NS RS neće biti.

Deveta sjednica Skupštine grada Banjaluka 30. decembra

BANJALUKA - Na Kolegijumu Skupštine grada koji je održan danas, odlučeno je da će se deveta sjednica Skupštine grada održati u četvrtak, 30. decembra od devet časova.

Razmotren Prijedlog zakona o izvršenju budžeta za 2022. godinu

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine RS završili su danas raspravu o budžetu za 2022. godinu teškom 4,024 milijarde KM, a kao što se i očekivalo, vlast i opozicija imale su različita viđenja o ovom dokumentu.

Najčitanije