Sjeverna Karolina

Tramp proglasio vanredno stanje u Sjevernoj Karolini

VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u Sjevernoj Karolini pred dolazak oluje, kako bi omogućio pristup federalnim fondovima u cilju koordinacije napora za pomaganje gradovima i naseljima.

Dvije nagrade za film "Asimetrija" u Sjevernoj Karolini

Nakon nedavne Nagrade za najbolji film na Festivalu svjetskog filma u Sidneju, "Asimetrija", cjelovečernji igrani prvenac rediteljke Maše Nešković, osvojio je i dvije nagrade na ovogodišnjem izdanju Međunarodnog filmskog festivala RiverRan u Vinston-Salemu u Sjevernoj Karolini, u SAD.

Trudne medicinske sestre rade tokom pandemije

Četiri medicinske sestre s odjela hitne pomoći bolnice “UNC REX Healthcare” u u Sjevernoj Karolini, igrom slučaja su ostale trudne otprilike u isto vrijeme. Sada, u vrijeme pandemije Kovida - 19, i dalje rade svoj posao.

Eksplozija gasa u Sjevernoj Karolini, poginula jedna osoba

VAŠINGTON - Najmanje jedna osoba je poginula, a više od deset je povrijeđeno u eksploziji gasa, koja je dovela do obrušavanja dijela zgrade u gradu Daram u Severnoj Karolini.

Tramp u Sjevernoj Karolini: Tu sam da pomognem, 100 odsto

HAVLOK - Predsjednik SAD Donald Tramp doputovao je danas u Sjevernu Karolinu, saveznu državu koja je pretrpjela ogromne štete u naletu uragana Florens, i tom prilikom poručio vlastima i građanima da će "sto odsto biti uz njih" poslije nevjerovatnih poplava.

Sa uraganom Florens na ulice stigle i ajkule

Uragan Florens pogodio je obale Sjeverne Karoline oko 7 sati po loalnom vremenu, a sa sobom je donio obilne kiše i izbacio velike količine morske vode na ulice.

Najčitanije