Sjeverna Makedonija

Pronađeno 211 migranata u kamionu, vozač uhapšen

SKOPLJE - Vlasti Sjeverne Makedonije pronašle su 211 migranata, uključujući 63 maloljetnika, unutar prikolice kamiona nedaleko od granice sa Grčkom, tokom rutinske saobraćajne kontrole, saopštila je danas policija.

Još 78 novozaraženih i petoro preminulih u Sjevernoj Makedoniji

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji u posljednja 24 sata registrovano je 78 novozaraženih virusom kovid-19, dok je pet osoba preminulo, prenosi portal Plusinfo.

Iz kuće ukradeno milion evra

SKOPLJE - Iz jedne kuće u Skoplju lopovi su odnijeli oko milion evra, saopštila je danas sjevernomakedonska policija.

U Sjevernoj Makedoniji 115 novooboljelih i sedam preminulih

SKOPLJE - U posljednja 24 sata u Sjevernoj Makedoniji potvrđeno je 115 novih slučajeva virusa korona, a sedam osoba je preminulo, saopštio je danas Institut za javno zdravlje te zemlje.

U Sjevernoj Makedoniji 147 novozaraženih i šest smrtnih slučajeva

SKOPLJE - Sjeverna Makedonija danas se suočila sa još šest smrtnih slučajeva uzrokovanih virusom korona, dok je prijavljeno 147 novozaraženih.

Još 165 zaraženih u Sjevernoj Makedoniji, preminulo sedam osoba

SKOPLJE - U posljednja 24 sata u Sjevernoj Makedoniji je potvrđeno 165 novih slučajeva virusa korona, na osnovu 1.454 testirana uzorka, saopštio je ministar zdravlja Venko Filipče.

Sjeverna Makedonija ponovo bilježi više od 100 novozaraženih

U Sjevernoj Makedoniji umrle su još četiri osobe sa korona virusom i registrovano je 120 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Sjeverna Makedonija i dalje prva u regionu po broju novozaraženih

BEOGRAD - Prema izvještajima medija, broj novih slučajeva COVID-19 u regionu nastavlja da raste, a i dalje prednjači Sjeverna Makedonija, sa 132 novozaraženih.

Sjeverna Makedonija: 150 novozaraženih, ukupno 5.906

SKOPLJE - Ministarstvo zdravstva Sjeverne Makedonije saopštilo je danas da je u posljednja 24 sata testirano 1.086 građana i da je na kovid-19 pozitivno 150, izvijestila je agencija MIA.

U Sjevernoj Makedoniji ponovo trocifren broj novozaraženih

SKPOLJE - U poslednja 24 sata u Sjevernoj Makedoniji su potvrđena 163 nova slučaja korona virusa, što je porast u odnosu na jučerašnji dan kada ih je bilo 10 manje, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče.

Najčitanije