Skandal

Skandal za skandalom: Facebook dozvoljavao kompanijama da čitaju poruke korisnika

Društvena mreža Facebook ne uspijeva da se izvuče iz skandala. Najnoviji je onaj u kojem je Facebook priznao da su drugim velikim tehnološkim kompanijama dozvoljavali da čitaju privatne poruke njihovih korisnika.

Novi skandal drma Facebook: Omogućen pristup neobjavljenim fotografijama

Facebook je nakon dva mjeseca od prethodnog, otkrio još jedan bag vezan za privatnost. Ovaj put riječ je o grešci u Photo API-u koja je omogućila nezavisnim aplikacijama da pristupe, ne samo fotografijama na tajmlajnu (kojima su korisnici dozvolili pristup), već i pričama i fotografijama koje su korisnici postavili na Facebook, ali ih nikada nisu podijelili.

Hajdukovi igrači se za Dinamo spremaju uz cigare, alkohol, pršut i kocku

Hrvatski fudbal potresa veliki skandal, nakon što je nekoliko fudbalera Hajduka uhvaćeno je kako pred derbi sa Dinamom puši, pije i kocka se.

Dvojica italijanskih poslanika snimljeni tokom seksa u WC-u parlamenta?

Dvojica neimenovanih italijanskih poslanika snimljeni su tokom seksa u WC-u državnog parlamenta, javlja portal "Daily Star", pozivajući se na italijansku novinarku Romanu Lućio, koja je razotkrila skandal.

Vlast u Pljevljima zabranila akademiju povodom ujedinjenja Crne Gore i Srbije

PLJEVLJA - Vlast u Pljevljima, koju predvodi Demokratska partija socijalista, zabranila je svečanu akademiju povodom krsne slave tog grada Svete Petke i 100 godina od oslobođenja i ujedinjenja Crne Gore i Srbije.

VW pred novim skandalom, prijeti mu "električni Dieselgate"

Njemačkom proizvođaču Volkswagenu koji se još bori sa repovima skandala "Dieselgate", prijeti novi skandal, koji je ovaj put vezan za električna vozila.

Ivica Kostelić ponovo zaprepastio javnost rasističkim porukama

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić postavio je na društvenim mrežama zastavu Gvineje, kao aluziju na sastav francuske fudbalske reprezentacije, ali i na činjenicu da su roditelji Pola Pogbe, francuskog reprezentativca, porijeklom iz te države.

Mejlovi Martine Dalić uzdrmali Plenkovićevu Vladu

ZAGREB - Vlada Andreja Plenkovića našla se pod snažnim pritiskom koalicionih partnera zbog najnovije afere s mejlovima potpredsjednice vlade i ministarke privrede Martine Dalić u vezi sa Agrokorom, a iz HNS, manje članice vladajuće koalicije, smatraju da ona mora odmah otići, pišu hrvatski mediji.

Ove godine bez Nobelove nagrade za književnost

Švedska akademija neće ove godine dodijeliti Nobelovu nagradu za književnost nakon što je upetljana u skandal oko navoda o seksualnom napadu, saopšteno je iz Nobelove fondacije.

Zbog skandala mijenjaju pravila dodjele Nobelove nagrade

Švedska akademija, koja bira dobitnike Nobelove nagrade za književnost, objavila je da su prije odluke "procurila" u javnost imena nekih ranijih dobitnika i najavila da će promijeniti pravila funkcionisanja.

Najčitanije