Skandal

Vlast u Pljevljima zabranila akademiju povodom ujedinjenja Crne Gore i Srbije

PLJEVLJA - Vlast u Pljevljima, koju predvodi Demokratska partija socijalista, zabranila je svečanu akademiju povodom krsne slave tog grada Svete Petke i 100 godina od oslobođenja i ujedinjenja Crne Gore i Srbije.

VW pred novim skandalom, prijeti mu "električni Dieselgate"

Njemačkom proizvođaču Volkswagenu koji se još bori sa repovima skandala "Dieselgate", prijeti novi skandal, koji je ovaj put vezan za električna vozila.

Ivica Kostelić ponovo zaprepastio javnost rasističkim porukama

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić postavio je na društvenim mrežama zastavu Gvineje, kao aluziju na sastav francuske fudbalske reprezentacije, ali i na činjenicu da su roditelji Pola Pogbe, francuskog reprezentativca, porijeklom iz te države.

Mejlovi Martine Dalić uzdrmali Plenkovićevu Vladu

ZAGREB - Vlada Andreja Plenkovića našla se pod snažnim pritiskom koalicionih partnera zbog najnovije afere s mejlovima potpredsjednice vlade i ministarke privrede Martine Dalić u vezi sa Agrokorom, a iz HNS, manje članice vladajuće koalicije, smatraju da ona mora odmah otići, pišu hrvatski mediji.

Ove godine bez Nobelove nagrade za književnost

Švedska akademija neće ove godine dodijeliti Nobelovu nagradu za književnost nakon što je upetljana u skandal oko navoda o seksualnom napadu, saopšteno je iz Nobelove fondacije.

Zbog skandala mijenjaju pravila dodjele Nobelove nagrade

Švedska akademija, koja bira dobitnike Nobelove nagrade za književnost, objavila je da su prije odluke "procurila" u javnost imena nekih ranijih dobitnika i najavila da će promijeniti pravila funkcionisanja.

Bokser snimao trojku, partnerke ga ucjenjivale

Jedan od najboljih boksera svih vremena Oskar De La Hoja našao se u seks skandalu.

Seks skandal potresa Nobelovu nagradu za književnost

STOKHOLM - Sara Danijus, sekretar Švedske akademije za dodjeljivanje Nobelove nagrade za književnost, podnijela je ostavku zbog seksualnog skandala u koji je umiješan suprug jedne od članica ovog tijela Katarine Frostenson.

Skandal u Saboru: Pričajte na hrvatskom, a ne na srpskom

ZAGREB- U hrvatskom Saboru i dalje se vodi rasprava o Istanbulskoj konvenciji, ali kako vreme odmiče, sve manje se biraju riječi i čini se da svaka sitnica počinje da smeta.

Promocija knjige Olbrajtove prekinuta uzvicima: Vi ste ratni zločinac, ubijali ste djecu

NJUJORK - Bivša američka sekretarka Medlin Olbrajt održala je sinoć promociju svoje nove knjige "Fašizam: upozorenje" u jevrejskoj zajednici Bet Eloim u naselju Bruklin u Njujorku.

Najčitanije