Skank

Uhapšene tri osobe, oduzeto pet kilograma droge

BANJALUKA - Na području Šipova oduzeto je oko pet kilograma skanka, tri osobe su uhapšene, a za jednom se traga, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Uhapšen Albanac sa 18 kilograma skanka

PODGORICA - Crnogorska policija je na graničnom prelazu Sukobin-Murićani otkrili 18 kilograma skanka i uhapsila lice koje je osumnjičeno da je pokušalo da prokrijumčari tu drogu u Albaniju.

Otkrivena nova laboratorija za uzgoj skanka u Banjaluci, uhapšena dvojica

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče Ammara Jusića (25) i Filipa Cipra (23) zbog sumnje da su napravili laboratoriju za uzgoj skanka u Banjaluci, saznaju “Nezavisne”.

U laboratoriji skanka pronađeno oko 70.000 KM

BANJALUKA - Policijski službenici zaplijenili su oko 70.000 KM u raznim valutama od četvorice uhapšenih u akciji na području Banjaluke u kojoj su pronađene dvije laboratorije za proizvodnju skanka, rekla je Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Uhapšeni u akciji "Unikat" sprovedeni u banjalučko tužilaštvo

​BANJALUKA – Trojica od četvorice uhapšenih u akciji "Unikat" sprovedeni su nakon kriminalističke obrade u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Detalji akcije "Unikat": Policija "ubrala" drogu 10 dana prije dilera

BANJALUKA - Iz dvije savremene laboratorije za proizvodnju droge na području Banjaluke policija je u akciji "Unikat" zaplijenila više od 900 trski skanka koji je trebalo da dozri za desetak dana i uhapsila Sanela Šeranića, Nenada Dragišića, Deana Đajića i Danijela Trninića.

Zaplijenjeno 258 kilograma skanka, uhapšena tri lica

​PODGORICA - Službenici crnogorske policije zaplijenili su 258 kilograma skanka i uhapsili tri lica zbog sumnje da su drogu prokrijumčarili iz Albanije u Crnu Goru.

U Ulcinju zaplijenjeno 170 kilograma skanka

​PODGORICA - Crnogorska Uprava policije saopštila je da su njeni službenici u akvatorijumu rijeke Bojane pri crnogorskoj obali pronašli sedam odbačenih velikih putničkih torbi sa 170 kilograma skanka.

Predložen pritvor za osumnjičenog dilera droge

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora za osumnjičenog čiji su inicijali V.A. /38/, koji je pod istragom u predmetu zapljene 666 kilograma skanka na graničnom prelazu Gradiška početkom godine.

MUP RS uhapsio šest lica, otkrili 54 kg droge i oružje

BANJALUKA - U akciji "Vitorog", koju sprovodi MUP RS, uhapšeno je šest lica, a zaplijenjeno blizu 54 kilograma droge, kao i oružje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije