Skenderija

"Crvena jabuka" predstavila spot za pjesmu "Ostat ću te željan”

"Crvena jabuka" večeras je publici predstavila spot za pjesmu "Ostat ću te željan" koji se nalazi na nedavno objavljenom albumu "Tvrđava". Tekst i muzika za ovu pjesmu djelo su Dine Muharemovića. Aranžman su radili lider grupe Dražen Žerić Žera i Laris Pašalić, a produkciju Mirko Šenkovski Geronimo i Marin Meštrović.

Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja

SARAJEVO - Centar Skenderija, povodom posljednjeg dana Ljetnog klizališta, 27. septembra poklanja besplatan ulaz na klizanje svim posjetiocima i to u tri termina u trajanju od 1 sata i 15 minuta, a sa početkom u 11, 15 i 19 sati.

"Skenderija" i "Zetra" objekti za uspostavljanje privremenog izolatorijuma

SARAJEVO - Za uspostavljanje privremenog izolatorijuma koji se može obezbijediti u roku od 24 časa Kanton Sarajevo iskoristiće neke od ustanova u svom vlasništvu kao što su studentski domovi, Centar "Skenderija", Olimpijska dvorana "Zetra" ili neki drugi odgovarajući prostor, izjavio je premijer ovog kantona Mario Nenadić.

Stabilno stanje djevojčice koja je pala s tribine u Skenderiji

SARAJEVO - Djevojčica koja je juče pala s tribine u sportskoj dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu trenutno je stabilno i ona je pod adekvatnom terapijom i nadzorom ljekara, saznaje Klix.ba.

Djevojčica životno ugrožena nakon pada sa tribine u Skenderiji

SARAJEVO - Djevojčica koja je danas pala s tribine u sportskoj dvorani Mirza Delibašić tokom takmičenja u umjetničkom klizanju u okviru Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) trenutno se nalazi na operaciji na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Skenderija na čelu VK Borac

Zoran Skenderija izabran je jednoglasno za predsjednika Upravnog odbora Vaterpolo kluba Borac na sjednici Skupštine kluba u nedjelju.

Košarkaši BiH pobijedili Belgiju u Skenderiji

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je drugu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Hasetov turnir ove godine okuplja osam ekipa

Osam ekipa nastupiće na 25. memorijalni turnir "Asim Ferhatović Hase" koji će narednog vikenda biti održan u KSC "Skenderija" u Sarajevu.

BiH protiv Španije u "Skenderiji"

Rukometna reprezentacija BiH utakmicu 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. godine u Hrvatskoj protiv Španije 14. juna odigraće u sarajevskoj „Skenderiji“.

Najčitanije