Skijanje

Na Jahorini 36 odsto skijaša više nego lani

Broj skijaša na Jahorini u dosadašnjem dijelu sezone veći je za 36 odsto u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Von pokazala fotografiju stražnjice nakon pada

Jedna od najboljih skijašica svijeta Lindzi Von (34) pokazala je putem društvene mreže Instagram kako skijaški život nije ni malo lagan.

Stravičan pad Lindzi Von u Švedskoj

​Jedna od najboljih skijašica svih vremena Lindzi Von, završila je u zaštitnoj mreži, ali se ubrzo pridigla i uz ovacije publike stigla do cilja.

Kraj se bliži, Svindal objavio povlačenje

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal objavio je da će na Svjetskom prvenstvu u švedskom Oreu završiti karijeru.

Ferštl u Kicbilu prekinuo post

Njemački skijaš Jozef Ferštl slavio je u superveleslalomu održanom u austrijskom Kicbilu u okviru Svjetskog kupa.

Prva pobjeda Fenir u Svjetskom kupu

Austrijska skijašica Štefani Fenir pobijedila je u spustu, koji se u okviru Svjetskog kupa vozio u Garmiš-Partenkirhenu.

Noel najbolji u Vengenu za prvu pobjedu u Svjetskom kupu

Francuski skijaš Kleman Noel pobjednik je današnjeg slaloma, koji je u okviru Svjetskog kupa vožen u švajcarskom Vengenu.

"Ski-bajka na Starčevici može da zaživi"

"Raja ispod Starčevice" je prije 30 godina počela da sanja o svom skijaškom klubu, a sada entuzijasti iz Skijaškog kluba RIS sanjaju neke veće snove i ski-centar u Banjaluci.

Još jedna pobjeda Hiršera

Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobjednik je slaloma kojeg su skijaši u nedjelju vozili u Adelbodenu za Svjetski kup, a hrvatski skijaš Elias Kolega zauzeo je šesto mjesto što mu je najbolji plasman u karijeri.

Djeci iz Istočnog Sarajeva omogućeno besplatno skijanje

JAHORINA - Na Jahorini je danas šest opština Istočnog Sarajeva potpisalo sa Olimpijskim centrom sporazum o besplatnom skijanju za djecu sa područja ovog grada.

Najčitanije