Skijanje

Gođa zlatna u spustu, Lindzi Von bronzana

Italijanska skijašica Sofija Gođa osvojila je zlatnu medalju u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Snijeg oživio skijalište na Oštrelju

BOSANSKI PETROVAC - Zimski dani sa snijegom oživjeli su skijalište na planini Oštrelj, udaljeno desetak kilometara od Bosanskog Petrovca, a u posljednjih nekoliko sedmica bilježi se i značajnija posjeta gostiju, posebno u danima vikenda.

Hansdoter zlatna, Šifrin bez medalje u slalomu

Ženski slalom donio je prvi pravi šok alpskog programa u Pjongčangu – neprikosnovena Mikaela Šifrin ostala je bez medalje u svojoj najjačoj disciplini.

Švajcarski skijaši oboljeli od notovirusa

Dvoje švajcarskih državljana koji se takmiče u skijanju slobodnim stilom na Zimskim olimpijskim igrama (ZOI) u Pjongčangu oboljeli su od norovirusa, saopšteno je iz švajcarskog olimpijskog tima.

Niko nije siguran na ZOI: Skijašica pokosila fotografe

Ni fotografi više nisu sigurni na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. To su se uvjerili oni koji su sa foto objektivima pratili jutrošnju trku veleslaloma.

Vjetar odložio slalom na ZOI

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, zbog loših vremenskih uslova, danas je odloženo takmičenje u slalomu za skijašice, pa je odložen nastup i srpske reprezentativke Nevene Ignjatović.

Hiršer olimpijski pobjednik u kombinaciji

Šestostruki osvajač Velikog kristalnog globusa Marsel Hiršer slavio je u kombinaciji na prvoj utrci alpskog skijanja na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Kanada preko akrobatskog skijanja do drugog zlata

Kanađanin Mikael Kingsberi osvojio je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u akrobatskom skijanju u disciplini "moguls".

Za vikend na Jahorini uživalo 10.000 posjetilaca

JAHORINA - Tokom proteklog vikenda na Jahorini je zabilježena posjećenost od 10.000 skijaša i bordera, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Poginula dva Britanca na skijanju u francuskim Alpima

PARIZ - Dva Britanca poginula su na Mon Blanu, kada su, skijajući van staze i zbog izuzetno teških uslova, snjega i leda, pali sa strme padine.

Reklame

Najčitanije