Skijanje

Filip Zubčić osvojio srebro u paralelnom veleslalomu

Hrvatski skijaš Filip Zubčić danas je osvojio srebrenu medalju u paralelnom veleslalomu na Svjetskom prvenstvu, koje se održava u italijanskoj Kortini d'Ampeco.

Besplatno skijanje na Jahorini za studente

Na Jahorini će u petak, 5. februara, biti potpisan sporazum o besplatnom skijanju za studente Univerziteta u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Počela sezona skijanja na Kozari

PRIJEDOR - Na Kozari je počela sezona skijanja, a kao i prethodnih godina, skijanje je prvog dana besplatno za sve skijaše.

Muzaferija spremna za Svjetski kup

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija uprkos pandemiji kovida-19 dobro je odradila pripreme i spremna dočekuje nastupe u Svjetskom i Evropa kupu.

SZO apeluje na sve zemlje: Pažljivo planirajte ski-sezonu

ŽENEVA - Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) uputila je danas preporuku svim zemljama da obazrivo pristupe planiranjima za predstojeću sezonu zimskih odmora kako bi se preduprijedili otvoreni rizici od širenja virusa korona zbog okupljanja većeg broja ljudi na malim prostorima u zimskim ski-centrima.

Počinje skijanje na Jahorini, prvo u regionu

Olimpijski centar "Jahorina" danas zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Skijaše čekaju dobre staze i pojačane mjere

SARAJEVO, BANJALUKA - Na nekim planinama u BiH su već pale prve pahulje, a iako do početka zimske skijaške sezone ima još vremena, iz skijaških centara ističu da se već uveliko spremaju, te da se uprkos pandemiji nadaju većem broju skijaša i gostiju.

Predstojeće sezone bez skijanja u SAD i Kanadi

Međunarodna skijaška federacija saopštila je danas da predstojeće sezone neće biti tradicionalnih skijaških trka u Sjevernoj Americi zbog pandemije virusa korona.

Skijanje u martu na Jahorini za 12 eura po danu

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eura po danu.

Osmogodišnjak milioniti prolaznik na šestosjedu na Jahorini

JAHORINA - Osmogodišnji Jovan Stevanović iz Šapca milioniti je prolaznik na izlaznoj stanici šestosjeda "Poljice" na Jahorini i na poklon je dobio skije koje mu je uručio muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus.

Najčitanije