Skladište

Zeman: Nema dokaza da su ruski obavještajci ušli u skladište

PRAG - Češka bezbjednosno-informativna služba nema dokaz da su ruski obavještajci ušli na teritoriju skladišta municije u Vrbeticama na istoku Češke, izjavio je danas predsjednik Češke Miloš Zeman u intervjuu za CNN.

Selak: Hitno izmjestiti skladište u Krčmaricama

BANJALUKA - Zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Selak traži od ministra odbrane BiH Sifeta Podžića i zamjenika ministra Mirka Okolića da pod hitno preduzmu mjere da se isprazni vojno skladište municije u banjalučkom naselju Krčmarice i da se na taj način spriječi eventualni bezbjednosni i ekonomski problem za grad Banjaluku.

Evropljani povukli rekordne količine gasa iz skladišta

MOSKVA - Ruski gasni div Gasprom je objavio danas da je za samo nekoliko dana povučeno 6,6 odsto od ukupnih količina gasa koje su nedavno "ubrizgane" u njegova evropska podzemna skladišta gasa (UGS).

Izgorjelo skladište, šteta procijenjena na više stotina hiljada maraka

SANSKI MOST - U požaru koji je jučer u poslijepodnevnim satima zahvatio skladište građevinskog materijala firme "Megašpar" u Donjem Kamengradu, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, pričinjena je šteta koja se procjenjuje na više stotina hiljada maraka.

Nezgoda u skladištu "Dukata", radnika zatrpala velika količina robe

U skladištu firme "Dukat" u Zagrebu u srijedu je došlo do nezgode u kojoj su čestvovala dva radnika.

Zapalilo se skladište konoplje

POŽEGA - U skladištu konoplje kod Požege jutros je izbio veliki požar, čije je gašenje otežano zbog neugodnog mirisa i gustog dima.

Nevjerovatan incident: Robot napao 24 zaposlena, jedan u kritičnom stanju

NJU DŽERSI - Čak 24 zaposlena u kompaniji Amazon iz skladišta u Nju Džersiju hospitalizovana su nakon incidenta u kojem je robot, koji im inače pomaže u skladištu, 'poludio' i počeo ih špricati sredstvom za zaštitu od medvjeda, a jedan je radnik završio u kritičnom stanju.

Rusija modernizuje nuklearna skladišta u Kalinjingradu?

Američke televizijske mreže objavljuju satelitske snimke koji, kako tvrde, pokazuju da Rusi grade i ojačavaju nuklearna skladišta i bunkere u Kalinjingradskoj oblasti.

Buknuo požar u skladištu jabuka kod Popovače

POPOVAČA - U požaru koji je buknuo danas oko 15 sati uz skladište firme TD Fructus u Velikoj Ludini, izgorjelo je oko 7.000 PVC paleta.

Saudijska Arabija daje 940.000 $ za skladištenje municije Oružanih snaga BiH

SARAJEVO - Kraljevina Saudijska Arabija osigurala je 940.000 američkih dolara za završetak infrastrukturnih radova na lokaciji skladištenja municije Oružanih snaga BiH (OS BiH) "Krupa"u Hadžićima, a u sklopu projekta "Explode+", koji se realizuje u partnerstvu s Razvojnim programom Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH).

Iz skladišta u kasarni Krčmarice izvučeno 45 tona municije

BANJALUKA - Iz skladišta municije, mina i eksploziva u kasarni Krčmarice kod Banjaluke, čiji se krov nedavno urušio pod teretom snijega i usljed dotrajalosti, izvučeno je 45 tona tih opasnih materija, a kompletan posao bi trebalo da bude okončan tokom vikenda.

Eksplozije u najvećem skladištu municije u Ukrajini

KIJEV - U najvećem vojnom skladištu municije u Ukrajini, u selu Kalinovka blizu grada Vinica, čule su se eksplozije, a policija je evakuisala mještane iz okolnih sela, izjavio je portparol ukrajinske Nacionalne policije Jaroslav Trakalo.

U Ukrajini gori skladište municije, evakuacija 15.000 ljudi

KIJEV - Veliki požar izbio je u skladištu municije u gradu Balakleja u Ukrajini, a prema preliminarnim informacijama, uzrok požara je organizovana sabotaža, javljaju tamošnji mediji.

Najčitanije