Skokovi

Mostar četvrti put domaćin najboljim svjetskim skakačima u vodu

Stari most u Mostaru četvrti put je dočekao najbolje svjetske skakače i skakačice u vodu. Veliko finale ovogodišnje šeste pretposljednje stanice Red Bull Cliff Diving svjetskog prvenstva, najprestižnijeg svjetskog takmičenja u visinskim skokovima, biće održano u subotu, kada su na programu posljednje dvije serije skokova (u petak održane prve dvije serije).

Zbog dojave o postavljenoj bombi prekinuti skokovi na Bentbaši

SARAJEVO - Četvrti međunarodni skokovi u vodu "Sarajevo Bentbaša 2018" koji se u organizaciji Udruženja za promociju sporta i turizma "SporTur" održavaju u Sarajevu prekinuti su zbog dojave o postavljenoj bombi, prenosi Anadolija.

Spektakl u Mostaru: Lorens Listo 12. put zaredom slavio

U Mostaru su danas održani tradicionalni 452. skokovi sa Starog mosta.

Najljepšu vrbasku lastu izveo Đorđe Gajić

BANJALUKA- Pobjednik u izvođenju čuvene vrbaske laste sa gradskog mosta u Banjaluci je 24-godišnji Banjalučanin Đorđe Gajić, koji je danas rekao da mu je ova nagrada posebno draga, jer je osvojena u rodnom gradu.

Norvežanima zlato u timskim skokovima

Norveški ski skakači osvojili su zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u timskoj konkurenciji.

Na amaterskim skijaškim skokovima učesnici 'letjeli' i do 30 metara

BIHAĆ - Pred nekoliko hiljada posjetilaca u proteklu subotu su u Vikićima, mjestu nadomak Bihaća, održani 16. amaterski skijaški skokovi, a na ovom takmičenju sudjelovalo je nekoliko desetina takmičara iz više gradova Unsko-sanskog kantona.

Danas tradicionalni skokovi sa Starog mosta

MOSTAR - U gradu na Neretvi danas će biti održano tradicionalno 451. takmičenje u skokovima sa Starog mosta na kojem će učestvovati između 50 i 60 skakača.

Igor Arsenić ponovo zasjenio izvođenjem 'vrbaske laste'

BANJALUKA - Dvadesetjednogodišnji Igor Arsenić iz Banjaluke ponovni je pobjednik u izvođenju čuvene "vrbaske laste", sa banjalučkog Gradskog mosta u okviru manifestacije "Ljeto na Vrbasu".

Najčitanije