Skoplje

Zaev vodi sa manje od 12.000 glasova

SKOPLJE - Koalicija vladajuće SDSM "Možemo" je, prema konačnim i nezvaničnim rezultatima koje je objavila Državna izborna komisija, osvojila najviše glasova i 46 poslaničkih mandata na vanrednim parlametarnim izborima u Sjevernoj Makedoniji.

Članovi porodice pokušali da otmu tijelo preminule od virusa korona

Jedna osoba, pozitivna na korona virus, privedena je poslije incidenta koji se dogodio u Skoplju kada su članovi porodice pokušali nasilno od medicinskog osoblja iz bolnice “8. septembar” da uzmu tijelo pacijentice preminule od Covida-19.

Sjeverna Makedonija otvorila granice bez PCR testova

SKOPLJE - Sjeverna Makedonija danas otvara sve svoje granične prelaze bez obaveznog PCR testa i samoizolacije ili državne izolacije od 14 dana.

Radnici Elnos Grupe iz Banjaluke i Skoplja odletjeli za Island

Avion sa radnicima Elnos Grupe je juče ujutro poletio sa Aerodroma Banjaluka u Kopenhagen, a potom za glavni grad Islanda, Rejkjavik.

Hotel u Skoplju u karantinu zbog korone?

SKOPLJE - Hotel u centru Skoplja stavljen je danas u karantin nakon što se posumnjalo da je gost iz inostranstva zaražen novim virusom korona, prenio je portal Plusinfo.

Poginuo slavni jugoslovenski košarkaš

Bivši jugoslavenski košarkaški reprezentativac Blagoje Georgievski poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Skoplju, a makedonska policija saopštila je kako je do nesreće došlo sinoć oko 23 sata.

Panika u tržnom centru zbog dojave u bombi u Skoplju, hitna evakuacija

SKOPLJE - U Skoplju je danas zbog prijetnje bombom evakuisan "Siti hol", najveći tržni centar u Sjevernoj Makedoniji, a policija pretražuje objekat.

Ukinute vanredne mjere protiv zagađenja u Skoplju

U Skoplju su danas u podne ukinute vanredne mjere protiv zagađenja vazduha, saopštio je Grad Skoplje.

Sasoli pozvao Skoplje da ne gubi nadu

Predsjednik Evropskog parlamenta David Sasoli pozvao je Sjevernu Makedoniju da ne odustaje od nade o pridruživanju EU nakon ometenog pokušaja da se započnu pregovori o pristupanju Uniji.

Bukte požari u predgrađima Skoplja

SKOPLJE - Na nekoliko lokacija u predgrađu Skoplja danas su izbili požari, a najnoviji je izbio u Sopištu, u blizini fabrike za pirotehnička sredstva.

Najčitanije