Skup

Zabranjen patriotski skup CKM na Cetinju

PODGORICA - Uprava policije nije dozvolila održavanje javnog okupljanja u organizaciji Crnogorske kulturne mreže, planirano za 13. februar kao "patriotski skup", za koji se tvrdi da nije pandam litijama.

U Banjaluci skup podrške jedinstvu Socijalističke partije

BANJALUKA - Skup podrške jedinstvu Socijalističke partije, narodnim poslanicima Socijalističke partije i Gradskom odboru SP Banjaluka održaće se danas u 15 časova ispred prostorija partije (Jovana Dučića 25).

Đokić: Podržavamo skup "Za Republiku Srpsku"

BANJALUKA - Lider Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da ova stranka podržava djelovanje veterana zbog čega su pozvali građane da i oni večeras prisustvuju skupu "Za Republiku Srpsku" u banjalučkom parku "Mladen Stojanović" i daju doprinos udruženju koje pruža podršku institucijama Republike Srpske.

Ujedinjena Srpska će učestvovati na skupu veterana RS

BANJALUKA - Predsjednički kolegijum Ujedinjene Srpske odlučio je da podrži i učestvuje na današnjem skupu veterana Republike Srpske na kojem će prisustvovati i predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, rukovodstvo stranke te članovi i simpatizeri.

Odobrena dva skupa u Parku "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka odobrila je održavanje za danas prijavljena dva skupa u Parku "Mladen Stojanović" koje će obezbjeđivati u skladu sa svojim ovlaštenjima.

Kovačević: Skup "Za Republiku Srpsku" podrška institucijama RS

BANJALUKA - SNSD podržava skup pod nazivom "Za Republiku Srpsku" jer ga doživljava kao podršku svakom borcu i policajcu koji se borio za stvaranje Srpske i koji je svjestan da se Republika danas brani uvažavanjem i poštovanjem njenih institucija, a ne njihovim unižavanjem i ponižavanjem, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Završen kontraskup na Ciglanama

SARAJEVO - Više od sto učesnika kontraskupa povorke ponosa u BiH okupilo se u parku sa Ciglanama u Sarajevu.

Moto-skup na Palama okupio 100 bajkera iz regiona

Međunarodni moto-skup na Palama okupio je oko stotinu bajkera iz 20 moto-klubova iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Brnabić: Srbija nikada neće biti podeljeno društvo

BEOGRAD - Ispred zgrade Doma Narodne skupštine, večeras u 18.30 izvođenjem himne zvanično je počeo skup predsjednika Srbije Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije", a ogromnom broju okupljenih iz cjele zemlje prva se obratila premijerka Ana Brnabić.

Šta je Vučić poručio međunarodnoj zajednici i opoziciji

NOVI SAD - Dosta ste uništili, urušili, dosta je bilo pljačkaške vladavine, vrijeme je da neko gradi i radi za budućnost Srbije, poručio je u Novom Sadu Aleksandar Vučić.

Najčitanije