Skupština

Vakcinisao se Nedeljko Čubrilović

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović je vakcinisan danas u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, saopšteno je iz Narodne skupštine.

U srijedu vanredna sjednica o budžetu Banjaluke

BANJALUKA - Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka o novom prijedlogu budžeta grada za ovu godinu biće održana u srijedu, odlučeno je danas na sjednici Kolegijuma.

Otvorena birališta, Bugari biraju Skupštinu

SOFIJA - U Bugarskoj su jutros u sedam časova otvorena birališta na parlamentarnoj izborima, nakon višemjesečnih protesta protiv Vlade, usljed povećanog broja oboljelih od virusa korona, javio je AP.

Incident na početku sjednice Skupštine grada

BANJALUKA - Početak treće sjednice Skupštine grada Banjaluka obilježio je incident.

Zvezda: Skupština ABA u Zagrebu nelegalno zakazana

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da njen predstavnik neće prisustvovati, kako se navodi, tzv. Skupštini ABA lige 2. aprila u Zagrebu, jer je sazvana od strane neovlašćenog lica - Dragana Bokana.

Zbog korone skraćuje se rad parlamenta RS

BANJALUKA - Narodna skupština RS održaće danas samo četiri tačke dnevnog reda, a sjednica će biti nastavljena kada se za to steknu uslovi, rečeno je iz Službe za odnose sa javnošću parlamenta.

Fokus vratiti na životne teme, a ne na podjele

BRISEL, BANJALUKA - Zaključci Narodne skupštine RS o tužbama protiv visokih predstavnika i mogućem mirnom razlazu u BiH izazvali su brojne reakcije međunarodnih organizacija i domaćih aktera.

Prihvaćeni programi ustanova i Agrarnog fonda

TREBINJE - Odbornička većina na zasjedanju Skupštine grada Trebinja prihvatila je programe rada javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje i program rada gradskog Agrarnog fonda za ovu godinu, ocjenjujući da su i u prošloj godini ostvarili zapažene rezultate, te da su i za ovu godinu predviđeni značajni rezultati.

Dodik: SDS i PDP su izdali RS

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, rekao je na današnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine da je Mladen Ivanić na akademiji SDA javno rekao da je on taj koji je prenio sve nadležnosti, uključujući vojsku, poreze i druge nadležnosti, a PDP i SDS je prozvao izdajničkim partijama.

Borenović: Dodik bio blizak OHR-u kad su smjenjivani Srbi

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a je bio blizak OHR-u u najgorem period njihovog djelovanja za srpski narod, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, na posebnoj sjednici NS RS o djelovanju visokih predstvinika.

Najčitanije