Skupština

Sjednica Skupštine Brčko distrikta u toku sedmice, upitan dolazak hrvatskih odbornika

BRČKO - Bez obzira na negodovanje tri hrvatska odbornika u Skupštini Brčko distrikta, sjednica koja je zakazana za ovu sedmicu biće održana, a nakon toga vjerovatno će doći do razgovora o mogućem ulasku i HSS-a u novoformiranu skupštinsku većinu.

Cvijanović: Plate će rasti; Opozicija: Sve je to predizborna kampanja

BANJALUKA- Opredjeljenje Vlade RS je da će plate rasti, kao i penzije, koje su već u par navrata povećane, tvrdi premijer RS Željka Cvijanović.

Opozicija tražila smjenu Lukača

BANJALUKA - Poslanički klubovi opozicije u Narodnoj skupštini predložili su sinoć zaključke kojima se traži da premijer Republike Srpske Željka Cvijanović razriješi dužnosti ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača zbog, kakao su naveli, propusta iznesenih na konferenciji za novinare 26. marta o smrti Davida Dragičevića, rekao je poslanik SDS-a Nedeljko Glamočak.

Čavić: Davidova smrt nije bila zadesna

BANJALUKA - Dragan Čavić, poslanik NDP-a, je rekao da je njegovo lično ubjeđenje da Davidova smrt nije bila zadesna, te da se on nije mogao utopiti u Crkvenoj na mjestu na kojem policija tvrdi da se to desilo.

Čubrilović: Posebna sjednica da protekne u demokratskoj atmosferi

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović očekuje da predstojeća posebna skupštinska sjednica protekne u demokratskoj atmosferi u skladu sa Poslovnikom o radu i da narodni poslanici daju doprinos poboljšanju bezbjednosti u Srpskoj.

Radojičić: Nema novog koalicionog dogovora

BANJALUKA - Iako ujedinjenjem DNS-a i Narodne stranke, koji će zajednički djelovati u okviru DNS-a, ova stranka opet u Skupštini grada Banjaluka ima četiri odbornika, novog koalicionog dogovora ipak neće biti.

O rebalansu budžeta na posebnoj sjednici 15. maja

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske trebalo bi po hitnom postupku na posebnoj sjednici 15. maja da razmatra Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za ovu godinu u ukupnom iznosu 3,424 milijarde KM, zaključio je skupštinski Kolegijum.

Dodik: Prisustvovaću posebnoj sjednici Narodne skupštine 10. maja

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će 10. maja prisustvovati posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti razmatrano stanje bezbjednosti u Srpskoj i Banjaluci.

Parlament Srpske o slučaju "Dragičević" 10. maja

BANJALUKA - Kolegij Narodne skupštine Republike Srpske jednoglasno je odlučio da se posebna sjednica o slučaju "Dragičević" održi 10. maja u 10 sati, potvrdio je Nedeljko Čubrilović, predsjednik parlamenta.

Davor Dragičević uputio pismo Narodnoj skupštini RS

BANJALUKA - Banjalučani su se i večeras okupili na Trgu Krajine u Banjaluci da traže pravdu i istinu o tome šta se dogodilo Davidu Dragičeviću.

Najčitanije