Skupština Grada Banjaluka

Olakšice poslovnim subjektima u Banjaluci moguće i za jun

Odluku koju smo donijeli na vanrednoj sjednici o subvencijama poslovnim subjektima koji su se našli u krizi izazvanoj virusom korona produžavamo i za jun, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon današnje sjednice Kolegijuma Skupštine grada.

Skupština Banjaluke usvojila rebalans budžeta, manji za 30 miliona KM

BANJALUKA - Nacrt rebalansa budžeta grada Banjaluka u iznosu od 147,5 miliona KM, koji je zbog ekonomskih posljedica izazvanih virusom korona niži za 3,1 milion KM u odnosu na planirani budžet za ovu godinu, usvojen je danas na petoj vanrednoj sjednici Skupštine grada održanoj u Banskom dvoru.

Odbornici opozicije napustili sjednicu Skupštine Banjaluke

BANJALUKA - Odbornici opozicije u Skupštini grada Banjaluka danas su napustili petu vanrednu sjednicu Skupštine grada koja je počela u Banskom dvoru u Banjaluci.

Odobreno zasjedanje Skupština Banjaluke i Istočnog Novog Sarajeva

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije odobrio je održavanje sjednica Skupštine grada Banjaluka i Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo.

Talić: U petak vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA- Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana u petak u 12 časova, isključivo sa ciljem ublažavanja ekonomskih poslijedica koje su izazvane zbog pojave virusa korona u Banjaluci, izjavio je to Predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Zoran Talić nakon današnjeg zasjedanja Skupštinskog kolegijuma.

Banjalučki parlament bogatiji za novu odbornicu

​BANJALUKA - Nakon usvajanja dnevnog reda 39. Skupštine grada Banjaluka Milkica Nikić (SNSD), direktor Osnovne škole "Jovan Cvijić, položila je zakletvu i sjela na odborničko mjesto Momčila Antonića, koji je danas vratio mandat gradskom Parlamentu jer i prelazi u Narodnu skupštinu RS na mjesto Zorana Tegeltije.

"PDP traži sjednicu o bezbjednosti saobraćaja, ali ne učestvuje u raspravi"

BANJALUKA - Gradski odbor PDP-a u Banjaluci traži hitnu sjednicu Skupštine grada o bezbjednosti saobraćaja, ali predstavnici te stranke u kontinuitetu ne učestvuju u raspravi o toj temi u gradskom parlamentu, naveli su iz Stručne službe Skupštine grada Banjaluka.

Skupština grada Banjaluka dobila novu odbornicu

BANJALUKA - Nakon usvajanja dnevnog reda 36. Sjednice Skupštine grada Banjaluka, koja se održava danas, svečanu zakletvu na mjesto odbornika u Skupštini grada položila je Ljilja Petrović-Zečić, direktor Narodne univerzitetske biblioteke.

Banjalučki odbornici podržali Arslanagića i Mićevića za Ključ grada

BANJALUKA - Odbornici na sjednici Skupštine grada Banjaluka podržali su kandidate Abasa Arslanagića i Kolju Mićevića za nagradu Ključ grada, sa Poveljom "Počasni građanin grada Banjaluka".

Kubik vode skuplji za 11 feninga

BANJALUKA - Voda će od 1. marta poskupjeti za 0,11 KM po metru kubnom, tako da će, umjesto sadašnjih 0,73 KM, kubik vode koštati 0,84 KM.

Najčitanije