Skupština Grada Banjaluka

Banjalučki parlament bogatiji za novu odbornicu

​BANJALUKA - Nakon usvajanja dnevnog reda 39. Skupštine grada Banjaluka Milkica Nikić (SNSD), direktor Osnovne škole "Jovan Cvijić, položila je zakletvu i sjela na odborničko mjesto Momčila Antonića, koji je danas vratio mandat gradskom Parlamentu jer i prelazi u Narodnu skupštinu RS na mjesto Zorana Tegeltije.

"PDP traži sjednicu o bezbjednosti saobraćaja, ali ne učestvuje u raspravi"

BANJALUKA - Gradski odbor PDP-a u Banjaluci traži hitnu sjednicu Skupštine grada o bezbjednosti saobraćaja, ali predstavnici te stranke u kontinuitetu ne učestvuju u raspravi o toj temi u gradskom parlamentu, naveli su iz Stručne službe Skupštine grada Banjaluka.

Skupština grada Banjaluka dobila novu odbornicu

BANJALUKA - Nakon usvajanja dnevnog reda 36. Sjednice Skupštine grada Banjaluka, koja se održava danas, svečanu zakletvu na mjesto odbornika u Skupštini grada položila je Ljilja Petrović-Zečić, direktor Narodne univerzitetske biblioteke.

Banjalučki odbornici podržali Arslanagića i Mićevića za Ključ grada

BANJALUKA - Odbornici na sjednici Skupštine grada Banjaluka podržali su kandidate Abasa Arslanagića i Kolju Mićevića za nagradu Ključ grada, sa Poveljom "Počasni građanin grada Banjaluka".

Kubik vode skuplji za 11 feninga

BANJALUKA - Voda će od 1. marta poskupjeti za 0,11 KM po metru kubnom, tako da će, umjesto sadašnjih 0,73 KM, kubik vode koštati 0,84 KM.

Banjalučki odbornici napravili performans o Crnatku i NATO

BANJALUKA - Odbornici vladajuće koalcije u Skupštini Grada Banjaluka u odborničkim klupama napravili su performans sa šljemovima na kojima piše "Crnadak - put u NATO prioritet".

Soliteri na tri lokacije u centru Banjaluke?

BANJALUKA - Bilo je mnogo debate u vezi sa soliterima na području grada i u Prijedlogu odluke o donošenju regulacionog plana dijela centralnog područja ostala je mogućnost da se na barem tri zone u gradu izgrade soliteri.

Skupština grada Banjaluka usvojila nacrt budžeta za iduću godinu od 131.615.000 KM

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluke usvojila je danas Nacrt gradskog budžeta za iduću godinu od 131.615.000 KM i uputila ga u javnu raspravu.

Banjalučki odbornici neće raspravljati o Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje

BANJALUKA - U izvještaju Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ima podataka koji nisu tačni, a ovo je zvaničan dokument i u njemu se ne smiju plasirati netačne informacije.

Previranja u banjalučkoj Skupštini grada: SDS ulazi u koaliciju sa SNSD-om?

BANJALUKA - Ako rukovodstvo Srpske demokratske stranke prećutno ili na bilo koji način dozvoli koaliciju sa SNSD-om na lokalnom nivou u Bijeljini, Doboju, Tesliću, spreman sam sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem da razgovaram o svakoj vrsti saradnje koja je u interesu građana Banjaluke, napisao je danas na svom Facebook profilu Aleksandar Petković, odbornik SDS u Skupštini grada Banjaluka.

Najčitanije